Paul Elliott Singer -ΣΑΜΑΡΑΣ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΤΣΙΠΡΑΣ -ΚΟΥΒΕΛΗΣ  — ΑΥΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΜΠΕΝΑΚΗ???…. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ, ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΣΙΠΡΑ???… ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΑΣΗ ΣΤΗ “ΝΕΑ” ΨΕΥΔΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥΣ……

  — Για την ταυτόσημη εβραιοφιλία και τραπεζιτοφιλία, συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε πει αρκετές φορές και σύμφωνα με τα παρελκόμενα της αισχρής οικονομικοπολιτικής φιλοσοφίας τους, την ίδια ακριβώς οικονομική καταστροφή, και την ίδια εξαθλίωση του Ελληνικού λαού επαγγέλλονται.

  — Σύμφωνα λοιπόν με τις εκτός χουντογραμμής επισημάνσεις και αναλύσεις πολλών ανεξάρτητων, ιδιαίτερα ξένων αναλυτών, η περί Αργεντινής κοκορομαχία, μεταξύ συγκυβερνητική χούντας και χούντας σε αναμονή του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ακόμα ένα κωμικοτραγικό ανέκδοτο, που μας ρεζιλεύει διεθνώς.

  — Για να μη πλατειάζω και για να γίνομαι κατανοητός, επικεντρώνομαι στην πρόστυχη υπερηφάνεια Σαμαρά – Βενιζέλου (και Κουβέλη και Καρατζαφέρη – για να μη ξεχνιόμαστε εύκολα), του δήθεν “ευτυχώς δεν γίναμε Αργεντινή.” Και είναι πρόστυχη η υπερηφάνεια, γιατί έχει αποδειχθεί και έχει καταγραφεί ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΣ, ότι τουλάχιστον από το 2010 είμαστε σε κατάσταση χρεοκοπίας συνεχώς επιδεινούμενη και μας έχουν τοποθετήσει στη κορυφή του πίνακα των χρεοκοπημένων!!!!

  — “Μαθαίνουμε”  τα γνωστά, ότι η Αργεντινή δήλωσε ευθαρσώς κατάσταση χρεοκοπίας, επειδή αρνείται να παραδοθεί στα νύχια του Εβραίου κερδοσκόπου και εκβιαστή Paul Elliott Singer, ο οποίος αγόρασε τόνους Αργεντίνικων ομόλογων για 50 εκατομμύρια $, για τα οποία απαιτεί 1,5 δις $!!!!!! Αν είναι να σταματήσουμε να πληρώνουμε τέτοια φέσια, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ να το κάνουμε ρε κοπρίτη Τσίπρα…. Γιατί αναδιπλώνεσαι ρε εβραιοκαραγιόζο???…

  — Η συμμορία που έχει ιδρύσει ο ΕΒΡΑΙΟΣ Paul Elliott Singer και η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του, διαχειρίζονται περί τα 25 δις $, για να κάνει αυτή τη κατάμαυρη δουλειά και η Αργεντινή δεν είναι το μόνο θύμα (αν χαρακτηρίσουμε θυματική την άρνησή της να πληρώσει τον αιμοσταγή εβραίο τοκογλύφο). ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, αλλά ευλόγως κάνουμε το ερώτημα εργασίας: Η ευρισκόμενη στη κορυφή των χρεοκοπημένων χώρα μας, με ομόλογα δισεκατομμυρίων σκορπισμένα σε όλον το κόσμο, που ΥΠΟΤΙΜΗΘΗΚΑΝ λόγω της χρεοκοπίας μας κατακόρυφα, έμεινε έξω από τα τοκογλυφικά ενδιαφέροντα του εβραίου τοκογλύφου Paul Elliott Singer??? Γιατί ποτέ δεν μας λένε, όταν υπάρχει νομοθεσία για ονομαστικοποίηση των τραπεζικών κεφαλαίων??? Τότε ποιοι (άλλοι) είναι οι τοκογλύφοι τραπεζίτες που μας ξεζουμίζουν, αφού έχουν μαζέψει τα ομόλογα του χρεοκοπημένου ελληνικού δημοσίου??? Ο εβραίος τοκογλύφος Paul Elliott Singer, συμπεριφέρθηκε “έξυπνα” με τη χρεοκοπία της Αργεντινής και “ηλίθια” με την Ελληνική χρεοκοπία???

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν τα ελληνικά ομόλογα είναι στα νύχια άλλου σιωνιστή τοκογλύφου, οι γελοίοι πανηγυρισμού της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου, για τη δήλωση χρεοκοπίας της Αργεντινής, ένα μόνο πράγμα μπορεί να σημαίνει, αφού το κούρεμα δεν άγγιξε τα εις χείρας κερδοσκόπων ελληνικά ομόλογα: Ότι η χουντοκυβέρνηση των Αθηνών, έχει υποταχθεί στους διεθνείς τοκογλύφους, είτε λέγονται “Paul Elliott Singer” είτε άλλως ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕ ΜΕΙΟΝ 90%!!!!!!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ….

Απάντηση