ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ -ΣΕΞ- ΣΑΜΑΡΑΣ -ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ -ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ ΕΝΦΙΑ  — Η ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΥΦΩΝΟΣ ΚΑΤΡΙΝΑΣ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ:  ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ…. ΙΛΕΟΣ…. ΙΛΕΟΣ…. ΝΑΜ…. ΑΝΑΜ ΝΑΜΑ ΝΕΕΕΕΜΙΑΑΑΑ!!!! ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ…!

  — Η χούντα των νεοναζί συγκυβερνητών της Αθήνας, έχει βρει το κόλπο του υπνωτισμού και του αποπροσανατολισμού μας και εν γένει μας κάνουν ότι θέλουν.

  — Με τίποτα δεν μπορώ να φανταστώ, ότι είχαν στήσει μία παπαριά, για εκτόξευση αντικειμενικών αξιών των χωραφιών και από ΜΗΔΕΝ (0) ΦΑΠ μας προσγείωσαν ανωμάλως σε 18χίλιαρα ΕΝΦΙΑ, και ουδείς των σατανικών ναζιστών συγκυβερνητών, δεν ήξερε τίποτα και πως τάχα για όλα φταίει ένας πρώην ηλίθιος, που οσονούπω κάπου θα αξιοποιηθεί εκ νέου…. Ποιοι…. αυτοί οι αλήτες, που από ξεβράκωτοι γέμισαν με αγροτεμάχια….

  — Εκεί ήταν ο στόχος??? Να μετατρέψουν όλη την Ελλάδα σε Κηφισιά??? Και δεν ήξεραν ότι ο κάθε μπατηροχωριάτης, δεν έχει μία για να πληρώσει τέτοια ποσά???….

  — Ο ΣΤΟΧΟΣ ήταν τα ακίνητα, που δεν είναι ηλεκτροδοτημένα και δεν είχαν ΦΑΠ μέσω του χαρατσιού της ΔΕΗ…. Γι΄ αυτό η συγκυβερνητική ναζιστική χούντα, δέχθηκε τόσο εύκολα να αποχωριστεί το σύστημα φοροεισπράξεων της ΔΕΗ. Με την υπερφορολόγηση των ακινήτων μικροϊδιοκτησιών που δεν ηλεκτροδοτούνται, πανεύκολα η ληστρική χούντα, σχεδόν διπλασιάζει τα έσοδα ΕΝΦΙΑ από ακίνητα, από όσα έπαιρνε μέσω ΔΕΗ με τον ΦΑΠ… Ακόμα και ασήμαντα μικροποσοστά ιδιοκτησιών, έχουν πλέον χαράτσι.

  — Για να μη μας πονέσει με τις πραγματικές υπεραυξήσεις του χαρατσιού ΕΝΦΙΑ, και για να μην αρχίσουμε να ουρλιάζουμε ΔΙΚΑΙΩΣ κατά των συγκυβερνητικών λήσταρχων επί της ουσίας, μας μόστραραν τις ηλίθιες υπερβολές με τα χωράφια και φόρους που εκ προοιμίου δεν υπήρχε περίπτωση να πληρωθούν αφού δεν υπάρχει σάλιο ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΑΝ, είτε έχουμε χωράφι απαξιωμένο είτε όχι!!!!!

  — Η μάζες όμως ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΧΝΑ, πλήρωναν κατά μέσο όρο, ένα δυσβάστακτο χαράτσι ΦΑΠ, των 600 € και ΤΩΡΑ με τον ληστρικό ΕΝΦΙΑ που απλώθηκε σαν χολέρα στα εγκαταλειμμένα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, θα πληρώνει χαράτσι 1.000 €, ενώ ρε κοπρίτες και του αυτο-ευνουχισμένου ΚΚΕ, ο λαός δεν έχει πλέον να φάει ούτε ψωμοτύρι!!!!!!

  — ΑΦΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΟΣ ΣΤΟΧΟΥ, και σχεδόν διπλασίασε τα έσοδα του ΦΑΠ που μετονομάστηκε ΕΝΦΙΑ, χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανένας, αφού σαν ηλίθιοι κοιτούσαμε τις κατασκευασμένες ακρότητες, με τα τυφλά χωράφια στις κολοπετινίτσες, έρχεται η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ – ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΥ, να το παίξει …φιλάνθρωπος και έτοιμη να αποσύρει τις τεχνητές υπερτιμήσεις απαξιωμένων χωραφιών!!!!!

  — ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ. Η ΧΟΥΝΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΟΥΡΛΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ, ΑΦΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΑΣ…..

Απάντηση