ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ -ΔΟΥ -ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ -ΥΠΟΓΡΑΦΗ  — Ο μπούσουλας, με αριθμό πρωτοκ. Δ6Α 1036682 ΕΞ2014, κυκλοφόρησε την 25 – 2 – 2014 (πέντε μήνες μόνο πριν) και από τότε, χρειάστηκε να…. τροποποιηθεί άλλες τέσσερις (4) φορές!!!!!

  — Η τελευταία τροποποίηση, με αριθμό πρωτοκ. Δ6Α 1109983 ΕΞ2014, βγήκε στο κλαρί, την 25 -7 – 2014, οπότε το βασανισμένο έγγραφο παραχωρημένων δικαιωμέτων υπογραφών, μας αναλογεί, ένα ανά μήνα…! Σαν περιοδικό ποικίλης ύλης!!!!!!

  — ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ Η 5η ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ….

  — Εγώ για τις μαλακίες του ΕΝΦΙΑ έψαχνα και σκόνταψα στο μνημείο, κι΄ έκανα ένα καρούμπαλο, ΝΑ!!!!! με το συμπάθειο. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:

  1.– Το έγγραφο, μπορεί να υπογράφεται από την “άξια” διάδοχο του γκαγκά Χάρη Θεοχάρη, τη τυφώνα Κατρίνα Σαββαΐδου, αλλά στη προμετωπίδα του, σημειώνονται ΔΙ΄ ΑΥΤΗΣ, ακόμα 6 συνεκδότες, χωρίς βεβαίως να συναποτελούν επιτροπή ή άλλο συλλογικό όργανο, που να δικαιολογεί τέτοια πρωτοτυπία!!!!! Εξ αυτού του λόγου, που δεν προσδιορίζεται με σαφήνεια ο εκδότης και δημιουργεί σύγχυση ανευθυνότητας, το έγγραφο ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΩΤΕΟ.

  2.– Παρά τη πρωτοφανή πληθώρα των εκδοτών του, το ρημάδι το έγγραφο, στις πληροφορίες δεν αναγράφει ούτε κλητήρα για να δίνει εξηγήσεις για το περιοδικώς μηνιαίο μπάχαλο αρμοδιοτήτων, σε τυχόν περίεργους υπαλλήλους Δ.Ο.Υ., καθ΄ άπασαν την επικράτειανννννννννννν…..

  3.– Η περί ου ο λόγος 4η τροποποίηση του αρχικού παραχωρητηρίου, αποτελείται, ούτε λίγο, ούτε πολύ, από …. ΣΑΡΑΝΤΑ (ναι 40) ΣΕΛΙΔΕΣ…. Οπότε ο κάθε ταλαίπωρος υπάλληλος Δ.Ο.Υ., θα πρέπει να παρακολουθεί προγράμματα της δια βίου αβίωτου μαθήσεως, για να μάθει και να ξέρει που και πως να την βάζει την υπογραφή του. Με την άδεια της Γενικής Γραμματέως, της…. Γενικής Γραμματείας, βεβαίως – βεβαίως!!!!!

4.– Ενώ η παραχωρήτρα είναι συγκεκριμένη και μπορείτε να τη φωνάζετε τυφώνα Κατρίνα Σαββαΐδου, ο παραλήπτης της εξουσιοδότησης ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ …. ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ. Ναι, πηγαίνοντας σε μια Δ.Ο.Υ. όποιον τρακάρεις, ακόμα και στις σκάλες ή στο ασανσέρ, μπορείς να τον φαντασιωθείς ως τον δικό σου αρμόδιο υπάλληλο και να του γυρέψεις να σου τα κάνει όλα!!! Ακόμα και να σου χαρίσει τον προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ., που τυχόν θα έχει ξεχάσει να παραχωρήσει τις δικές του αρμοδιότητες!!!!!!

5.– Εκτός από τις 40 σελίδες αρλουμπισμό, το σπουδαίο για τους εκδότες του έγγραφο αρμοδιοτήτων, συμπεριλαμβάνει περισσότερες από 40 μεταβολές επί της 3ης τροποποίησης.

6.– Η διάδοχος του Θεοχάρη, παίζει ανόητα και με τον τίτλο της. Δεν υπογράφει ως “Γενικός Γραμματέας Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών” αλλά ως…. “Γενικός Γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Εσόδων”  ….Είπα εγώ, ότι ήταν Γενικός Γραμματέας της υποδιεύθυνσης Δασών, του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης??????…..

7.– Αν έχεις τη περιέργεια να εντριφήσεις στις δωρεάν παραχωρήσεις αρμοδιοτήτων της Σαββαΐδου, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το ιστορικό έγγραφο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.publicrevenue.gr/kpi/public/blog/attach/files/rss/4H_TROP_D6A1036682.pdf. Και αγράμματος να είσαι, θα καταλάβεις με πόσα καντάρια τρέλα έχεις μπλέξει!!!

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ…… ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ, ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΞΟΔΕΎΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ, ΠΩΣ ΔΙΑΒΟΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΙ Δ.Ο.Υ.?????…. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΛΕΣ…. ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΣΑΛΑΖ και ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ…..

Απάντηση