ΤΣΙΠΡΑΣ -ΒΟΔΙ 1  — Είτε το θέλουμε είτε όχι, είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε κατασκευάστηκε είτε όχι, ΤΟ ΘΕΜΑ την ροδάκινων ειδικά και των φρούτων γενικότερα, μετά το ρώσικο εμπάργκο, σαν αντίποινο του ύπουλου εμπάργκο της ΕΕ κατά της Ρωσίας, είναι για τους αγρότες κυρίαρχο ζήτημα.

  — ΝΑΙ βεβαίως, σε άμεση βάση το πρόβλημα θίγει τα συμφέροντα των μεγαλοεξαγωγέων και των μεγαλοϊδιοκτητών εταιρειών διεθνών μεταφορών, που έστησαν την φιέστα του άσκοπου πήγαινε – έλα για να γίνει ντόρος υπέρ της τσέπης τους, ΟΜΩΣ σε μικρο-μεσοπρόθεσμο βάθος χρόνου, θίγονται τα άμεσα συμφέροντα των αγροτών.

  — Σύμφωνα με εκτιμήσεις της διεύθυνσης γεωργίας της Ημαθίας, η άμεση ζημιά μόνο στα ροδάκινα, είναι 25.000 τόνοι αδιάθετων, οι οποίοι βεβαίως και είναι αδύνατον να απορροφηθούν από ιδρύματα και νοσοκομεία και τα περισσότερα θα σαπίσουν στις χωματερές. Η ζημιά θα πολλαπλασιαστεί τους αμέσως επόμενους μήνες, με κατάλογο και άλλων αγροτικών προϊόντων.

  — Κάθε λογικός άνθρωπος με κοινό νου, θα περίμενε από ένα…. σοβαρό κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης, που κατά καιρούς το παίζει φιλοαγροτιά με πόνο ανέξοδο, να αρπάξει το θέμα της εξωτερικής πολιτικής που προκάλεσε το εμπάργκο της Ρωσίας κατά του προηγηθέντος εμπάργκο της ΕΕ, και να αλλάξει τα φώτα της άχρηστης και δωσίλογης συγκυβέρνησης.

   — Αντί αυτού, από το νερόβραστο τίποτα, ο ανύπαρκτος πολιτικά ΣΥΡΙΖΑ, αφιέρωσε 2-3 μέρες για να βρει πεδίο δράσης, για να μην αγγίξει το θέμα της καταστροφής μεγάλης μερίδας του αγροτικού κόσμου.

  — ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ, ο πολυπροβεβλημένος υπεύθυνος αγροτικής ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, ο πολύς Δραγασάκης, έβγαλε μια πανταχούσα για τα…. βοσκοτόπια και για τους ανύπαρκτους κινδύνους γαλακτοπαραγωγής, αφού εδώ και πολλά χρόνια, πάψαμε να είμαστε γαλακτοπαραγωγός χώρα και εισάγουμε πάνω από το 80% των αναγκών μας!!!!!

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ, παριστάνουν τον ανήξερο, που ο λαός τους θέλει βαλτομένους στο 22-24%

Καρφί δεν τους καίγεται στον ΣΥΡΙΖΑ…. Μαζί με τα βοσκοτόπια κουτόχορτου, ασχολούνται με την επόμενη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝουΔού!!!!!!

  — Και για τον γάμο ετοιμάζονται και για τα πουρνάρια!!!!!!!!!!!

Απάντηση