ΣΑΜΑΡΑΣ -ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑΦΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ  — ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΕΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΧΟΥΝΤΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!!!!!!

  — ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ που χαλάει με ταχύτητα αστραπής μια χουντική φιέστα, που βλακωδώς επαναλαμβάνεται περιοδικώς,για να δικαιολογηθεί καταβρόχθιση νέων κονδυλίων, μετά προβολής από τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ, ώστε να αποπροσανατολιστούμε επί τη ευκαιρία από ζεματιστά προβλήματα, ΤΖΟΥΠ ΤΡΙΑΛΑΡΟ, εμφανίζονται και οι επιτήδειοι σχολιαστές…

  — Αυτοί οι αθώοι, μπαίνουν με σχόλια, που από τη μια εμπεριέχουν χάδι του δήθεν πολυσύχναστου αναγνώστη που συμφωνεί σε πολλά αόριστα μετ΄ εμού, αλλά ΦΕΥ, διαφωνεί με το τσιβί που έχωσα στον κώλο της χούντας και χάλασα τη φιέστα της… Αμφιπόλεως εν προκειμένω!!!!

  — Ενθουσιάστηκε ο έντεχνος χειροκροτητής του μπαχλέμπη Σαμαρά – Μπενάκη, διότι ο βέβηλος πρώην υπουργός καταστροφέας του πολιτισμού μας και νυν πρωθυπουργεύον ανδρείκελο της τρόϊκα, πήγε λέει και απέδωσε τον πρέποντα σεβασμό….. ΣΕΒΑΣΜΟ που δεν σκέφθηκε καν να αποδώσει, κατά τη διανομή των κονδυλίων του 2012… του 2010… ΟΥΤΕ είχε τον παραμικρό σεβασμό το 2009 σαν υπουργός πολιτισμού, για ένα τεράστιο θέμα που βολοδέρνει στα νύχια κάθε χούντας από το…. 1968!!!!!! ΞΑΦΝΙΚΑ, ανακάλυψε ο μπαχλέμπης σεβασμό και έβαλε και φρουρά, σε έναν τάφο με εντονότατα σημάδια τυμβωρυχισμού και επί 46 χρόνια κυβερνητικής αδιαφορίας. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, σήμερα θυμήθηκαν, να βάλουν λέει κάμερα, να δουν τι έχει μέσα του!!!…. Δεν φτάνουν τα φαγωμένα για να αφαιρεθούν οι πέτρες που κλείνουν τον είσοδο????? ΔΟΥΝ δεν ΔΟΥΝ με κάμερα, δεν σκοπεύουν να μπουν μέσα οι αρχαιολόγοι, σε έναν…. παραβιασμένο τάφο????

  —  Και μου ΄ρχεται ο χειροκροτητής του μπαχλέμπη Σαμαρά-Μπενάκη, θυμωμένος που τον αποκαλώ…. ΣΙΩΝΙΣΤΗ και δεν τον…. χειροκροτώ μαζί του!!!! Μου λέει ο κοπρίτης ότι γελά μαζί μου ΣΦΥΡΟΚΟΠΩΝΤΑΣ με σε κάθε μου λέξη, αλλά είναι αναίσθητος και δεν καταλαβαίνει ότι με βρίζει!!!!! Καταλαβαίνει όμως σαν βρισιά εναντίον του, οτιδήποτε με οργή αντιστρέψω και ενώ τον διώχνω, επιστρέφει το ίδιο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ και ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ εναντίον μου!!!!!! Αντί να κάνει φύλο και φτερό τον πολιτικά αλητήριο πρωθυπουργεύοντα, σφυροκοπά κάθε μου λέξη ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ, λες και εγώ είμαι ο φορέας άσκησης της άθλιας ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ των Αθηνών…!

Κύριε “ΝΑΙ” (ναι, αυτό το ψευδώνυμο επέλεξε ο χειροκροτητής του μπαχλέμπη), το κουβαδάκι σου και δρόμο… Τράβα σε μια χουντική παραλία να παίξεις με μπαχλέμπηδες, ΟΧΙ με τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ, που γελάς μαζί του αλλά δεν τον…. βρίζεις…. Αρχίδι…! ΧΑΙΡΟΜΑΙ για την απήχηση που είχε το ξεβράκωμα της φιέστας στην Αμφίπολη…. Πάρα πολύ χαίρομαι!!! Χθες το βράδυ, ακόμα και γνωστό κανάλι αναφέρθηκε στην αρχαιότητα της χθεσινής “ανακάλυψης” και στον μεγάλο αρχαιολόγο ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ. Με ξεπέρασαν κατά 3 χρόνια!!! 1965 είπαν….. Αρχίδι!!! ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΤΙ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ, ΘΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ…. Αρχίδι…. Βλάκα….

Απάντηση