ΣΑΜΑΡΑΣ -ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ -ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΠΙΛΙΕΣ  — Σύμφωνα με τη δέκατη τρίτη υποπαράγραφο της τεσσαρακοστής εβδόμης παραγράφου του ογκωδέστατου αιτήματος της αρχαιολόγου Αικατερίνης Περιστέρη, για συνέχιση της χρηματοδότησης της αιωνοβίου ανασκαφής του Μακεδονικού τάφου της Αμφίπολης, έξωθεν του μαντρότοιχου που περιβάλει το ταφικό μνημείο, βρέθηκαν δεκατρία αρχαία κοϊνάκια (=μπίλιες από ψημένο πηλό βαμμένες), εκ των οποίων το ένα κοϊνάκι ήταν χρώματος μπλε!!!!

  — Η αρχαιολογική της σκαπάνη, μπορεί να καθυστερεί μισόν αιώνα για να βρει τρόπο για να εισέλθει εντός του τάφου με τα 823 κοινά μυστικά, αλλά στον περίβολο έκανε θαύματα. Εικάζεται σχεδόν με βεβαιότητα, ότι το μπλε κοϊνάκι ανήκει στον γιο του μεγαλέξαντρου, τον μικρό Αλέξαντρο τον Δ΄…! Διότι σύμφωνα με κοινό χρησμό των μαντείων των Δελφών και Δωδώνης, μόνο βασιλόπαιδες ηδύναντο να κατέχουν μπλε κοϊνάκια και υποχρεωτικά οι παίδες των υπό να κάθουνται και να χάνουν!!!

  — Σύμφωνα δε με τας αρχαίας βασιλικάς παραδόσεις, τα μπλε βασιλικά κοϊνάκια, κατασκευάζοντο μόνο στας αρχαίας Σέρρας, με ότι συνειρμόν τούτο συνεπάγεται!!!!

ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΠΙΛΙΕΣ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΕΡΡΩΝ  — Μόλις διάβασαν για το συγκλονιστικό αρχαιολογικό εύρημα οι υφυπουργοί πολιτισμού και αθλητισμού, προσέτρεξον ασθμαίνοντες στον πρωθυπουργεύοντα Σαμαρά – Μπενάκη, για να παρατήσει πάσαν σκέψη για ενίσχυση των ροδακινοπαραγωγών και των ακτινιδίων τε και φραουλών τοιούτων, για να φτάσουν οι εναπομείναντες παράδες, ώστε να βρεθούν και άλλα μπλε κοϊνάκια και ότι περισσέψει να μπει στο προεκλογικό ταμείον!!!

  — Μετά πολλαπλής σκέψεως, ο πρωθυπουργεύων μπαχλέμπης, αποδέχθηκε το αίτημα συνέχισης χρηματοδότησης της ανασκαφής για άλλα 50 χρόνια, υπό τον όρον, να βρεθούν και 3-4 ακόμα μπλε κοϊνάκια για πάρτι του, για νάχει να δίνει στα παιδιά του που φιλαθλητίζονται με έντεχνα βασιλικά παίγνια, κι΄ ας είναι και αρχαία. Επίσης ο μπαχλέμπης ελπίζει να καρπωθεί την νεαρή αρχαιολογικήν επιτυχίαν με τα μπλε κοϊνάκια, ούτως ώστε να εξουδετερώσει πάσαν σκέψη δια επάνοδον του Καραμανλή.

  — Κατατρομαγμένος ο Τσίπρας, απείλησε ότι εκτός από τα βοσκοτόπια, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ασχοληθεί άμεσα και με την αλιείαν γαύρου, οπότε δεν του απομένει χρόνος για τις σφαγές στη Γάζα από εβραίους νεοναζί, ούτε φυσικά προλαβαίνει να ασχοληθεί με τις ζημιές που προκάλεσε στους φρουτοπαραγωγούς η ναζιστική πολιτική της ΕΕ κατά της Ρωσίας.

 

Απάντηση