Έλσα Μανωλοπούλου -Λα-Ο-Σ  — Tην αποχώρηση της από το ΛΑΟΣ ανακοίνωσε η Έλσα Μανωλοπούλου, αφήνοντας αιχμές κατά του Γιώργου Καρατζαφέρη, λέγοντας, πως, “δεν πρόκειται να γίνω ποτέ γρανάζι κανενός. Δεν θα γίνω…
μέρος καμιάς συμφωνίας – συνλειτουργίας και συνεργασίας μ’ αυτούς που πρόδωσαν την πατρίδα μου”.
   — Να υπενθυμίσουμε πως στο παραπολιτικό ρεπορτάζ, οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Γιώργο Καρατζαφέρη να προσχωρεί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

   — Ολόκληρη η δήλωσή, της γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. Ημαθίας :

   — Για πολλά χρόνια υπηρέτησα μια ιερή για μένα έννοια, την πατρίδα μου. Για την ρήξη και την ανατροπή του σάπιου και του κατεστημένου.
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ -ΤΣΙΠΡΑΣ -ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΠάλεψα, έκλαψα, έδωσα ψυχή, έδειξα αντοχή και ανοχή γι’ αυτά που οσμιζόμουν. Γι’ αυτά που έβλεπα, για τον πόλεμο που δέχτηκα. Γιατί για μένα, προείχε πάντα η πατρίδα μου!!!
Ο κύκλος αυτός έκλεισε πλέον για μένα. Τον έκλεισε ο ίδιος ο δημιουργός του. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Δεν θα γίνω γρανάζι κανενός και καμιάς σκοπιμότητας.
Δεν θα γίνω μέρος καμιάς συμφωνίας – συνλειτουργίας και συνεργασίας μ’ αυτούς που πρόδωσαν την πατρίδα μου. Γιατί έτσι την προδίδω κι εγώ.
Η συνείδησή μου, η αξιοπρέπειά μου, οι αξίες που πρεσβεύω και κυρίως η πατρίδα μου είναι πολύ ανώτερα σε αξιακό επίπεδο από οποιαδήποτε άλλη δύναμη. Είμαι πλέον ελεύθερη με οδηγό την Παναγία να αγωνίζομαι γι’ αυτό που πιστεύω μακριά από εγκλωβισμούς και καπηλείες.
Θα φύγω με το κεφάλι ψηλά ότι έκανα το χρέος μου…

ΠΗΓΗ:  http://gkatzios.blogspot.com/2014/08/blog-post_134.html

4 Comments

 • Ο/Η kaloydis goydis λέει:

  Ε.Σ.Ρ. ΑΘΗΝΑ 02/06/2014 Α.Π/ΕΣ/266 ΘΕΜΑ:Τροποποιηση τηs υπ.αριθμ.4/2014 αποφασηs Εθνικου Συμβουλιου Ραδιοτηλεορασηs!!!!!!!1.To αρθρο 15 παρ.2 του Συνταγματοs κατα το οποιο το Εθνικο Συμβουλιο Ραδιοτηλεορασηs αποτελει Ανεξαρτητη Αρχη!!!!!!!!2.Το αρθρο 2 παρ.4 στοιχ.δ του Ν.3051/2002 κατα το οποιο ο Προεδροs τηs Ανεξαρτητηs Αρχηs ειναι ο διοικητικοs προισταμενοs του προσωπικου τηs!!!!!3.Την αναγκη προσβασηs καθε ενδιαφερομενου στο Μητρωο νομιμωs λειτουργοντων τηλεοπτικων σταθμων του Εθνικου Συμβουλιου Ραδιοτηλεορασηs!!!!!4.To απο 2.6.2014 πρακτικο τηs Oλομελειαs του Εθνικου Συμβουλιου Ραδιοτηλεορασηs!!!!!!!!!!!Α π ο φ α σ ι ζ ο υ μ ε Την τροποποιηση τηs υπ.αριθμ.4/2014 αποφασηs του Εθνικου Συμβουλιου Ραδιοτηλεορασηs προs το σκοπο οπωs ο τηλεοπτικοs σταθμοs με το διακριτικο τιτλο ΑΡΤ (πρωην ΤΗΛΕΑΣΤΥ)Νομου Αττικηs καταχωρηθει στον πινακα των τηλεοπτικων σταθμων νομιμωs λειτουργοντων εθνικηs εμβελειαs και διαγραφει εκ του πινακοs των τηλεοπτικων σταθμων νομιμωs λειτουργοντων περιφερειακηs εμβελειαs!!!!!!!!!!!

 • Ο/Η kaloydis goydis λέει:

  Αποφαση του Δ! τμηματοs του ΣΤΕ αρθρο 17 παρ.του 2644/1998.Πρεπει να σημειωθει οτι ο εν λογω τηλεοπτικοs σταθμοs ανηκε στο πολιτικο κομμα με τον διακριτικο τιτλο Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!Αρθρο 11 παρ.19 του Ν.3592/2007 ηταν κομματικοs εωs των βουλευτικων εκλογων 06/05/2012 απο των οποιων το εν λογω κομμα επαψε να εκπροσωπειτε στην βουλη των ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!Κατοπιν χεσιματοs του ελληνικου λαου!!!!!!!!!!

 • Ο/Η kaloydis goydis λέει:

  Ο Αναπληρωτηs προεδρου του Λ.Α.Ο.Σ. Παπαμιχαηλ ειπε:Το ΑΡΤ σαν καναλι ειναι εμπορικο δεν ειναι κομματικο δεν ανηκει στον Λ.Α.Ο.Σ. αλλα στην οικογενεια καρατζαφερη!!!!!!!!!!Μαs φιλοξενει σαν Λ.Α.Ο.Σ.και μαs δινει την ευκαιρια να ενημερωσουμε τουs ανθρωπουs!!!!!!!Aλλα ειναι εμπορικο καναλι και ετσι”οποιοs πληρωνει”μπορει να εχει εκπομπη που τηρει τουs κανονεs την λειτουργιαs καναλιων!!!!!!Ο κ.βελοπουλοs εκτιμησε οτι το καναλι μαs ειναι το καλυτερο για να διαφημιζει τα βιβλια του εκανε προταση στο οικονομικο τμημα του καναλιου και πηρε ωρα για την εκπομπη του!!!!Δεν ανηκει στον Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!Ο καρατζαφερηs ειπε για τον βελοπουλο ο ρουφιανοs του κομματοs που μοιραζε και εδινε τα δελτια τυπου οτι λεγαμε και ερχοντουσταν οι δημοσιογραφοι και μου τολεγαν οτι μαs τοδωσε ο βελοπουλοs και εγω τον κρατησα και με την υποθεση καραμπερη κτλπ Αλλα εφυγαν τα τρωκτικα εφυγαν οι αρουραιοι απο το πλοιο διωξαμε το ερμα!!!!!!!!

 • Ο/Η o xaroylis λέει:

  Stratakis Mixalis ειπε:Διαβαζω τα περι επικειμενηs εισοδου του γιωργου καρατζαφερη στο μπουρδελο(δικοs του ο χαρακτηρισμοs) τηs ΝΔ και αφηνω το μυαλο μου να κοβει βολτεs και να κανει συνειρμουs πιτσιρικαs ημουν λατρηs των μπουρδελων και τακτικοs θαμωναs οσο τα χαρτζηλικια μου μου το επετρεπαν μου αρεσε το περιθωριο μου αρεσανοι γυναικεs που εκδιδονταν στα ισια και παλλικαρισια μου αρεσε η μυρουδια τηs ξυλοσομπαs το χειμωνα και ο θορυβοs του ανεμιστηρα το καλοκαιρι ολα μου αρεσαν στο μπουρδελο το χορτασα!!!!!!!!Αλλοιμονο σε εκεινουs που δεν τολμησαν να περασουν το κατωφλι του οπωs ο γιωργοs καρατζαφερηs αρσενικο που δεν εχει μπει σε μπουρδελο αρσενικο δεν ειναι δεν μπηκε στα νιατα του μπαινει στα γηρατεια αυτο μαγκια δεν ειναι ΞΕΥΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!Δεν μπαινει σαν πελατηs μπαινει σαν υποψηφιοs για τη θεση τηs ΤΣΑΤΣΑΣ αντε να μπαινει και σαν απλοs μπανιστηρτζηs….Τελικα ο καρατζαφερηs δεν ειναι απλοs κωλωτουμπαs κωλωγλυφτηs ειναι προσβολη για τουs κωλουs!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Απάντηση