ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ -ΚΟΥΤΙ ΠΑΝΔΩΡΑΣ -ANTICOR  — ΚΑΤ΄ ΑΡΧΗΝ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΣΕΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΟΝ ΤΑΞΙΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΝ ΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

  — ΔΙΟΤΙ ΕΝΙΟΤΕ, ΩΣ ΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΜΟΥ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ “ΕΙΔΗΣΕΙΣ” ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ (ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΔΕ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ, ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΕΝΝΕΑΜΗΝΟΥ, ΑΠΟ 12-6-2013 ΤΟ ΓΚΑΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΩ, ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΩΣ, ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.

  — ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΝΤΟΝΩΣ, ΟΤΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ http://www.anticor.gr/stories/to-401-stratiwtikonosokomeiotsiflikitoysyzygoyeisaggelea, ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΓΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΙΤΩΝ, ΛΑΘΡΑ ΒΑΞΕΒΑΝΕΩΣ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ, ΟΤΙ Η ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΕΩΣ ΣΤΟ (ΝΟΘΟ ??????) ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ http://www.anticor.gr/stories/to-401-stratiwtikonosokomeiotsiflikitoysyzygoyeisaggelea, ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΩΣ ΠΗΓΗΝ ΤΟΣΟ “ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ” ΤΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ HOTDOG, ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΨΑΞΑ ΕΠΙ ΤΕΤΡΑΩΡΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗ…. Ε!!!!….. ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ… ΟΘΕΝ….. ΤΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΟΥΤΕ ΥΙΟΘΕΤΩ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ.

  — ΙΣΩΣ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ “ΕΙΔΗΣΙΝ” ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΤΟΥ “antiCor” ….

  — Εγώ όμως, σφόδρα νομοταγής, καλώ το θυλικόν εισαγγελικόν δίδυμον της αδιαφθορίας μας εν καιρώ αδίστακτης χούντας, εις άμεσον επέμβασιν, δια την αποκατάστασιν της εννόμου τάξεως, ήτις διεσαλεύθη εν τω 401 Γενικόν Στρατιωτικόν Νοσοκομείον, ως κατωτέρω ελέχθη δια του Βαξεβάνεως:

  — Το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο τσιφλίκι του συζύγου εισαγγελέα

24 υπογραφές 12/06/2013

Ο σύζυγος εισαγγελέως στην Αθήνα είναι στρατιωτικός ιατρός, ο οποίος στην κυριολεξία έχει μετατρέψει σε τσιφλίκι του, ιδιωτική κλινική θα έλεγα ακριβέστερα, το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Εισάγει και εξάγει φίλους, γνωστούς και γενικά κάθε είδους πελάτες στο εν λόγω νοσοκομείο, ανεξάρτητα από τον ασφαλιστικό φορέα στον οποίον ανήκουν, με το αζημίωτο φυσικά, εξασφαλίζοντάς τους προτεραιότητα και προνομιακή μεταχείριση έναντι των κύριων δικαιούχων (κληρωτών, υπαξιωματικών και αξιωματικών).

Με τον τρόπο αυτό, και όχι μόνο, αποκομίζει ΜΑΥΡΑ κέρδη, τα οποία απροκάλυπτα αναφέρει στον κάθε κακομοίρη ειδικευόμενο γιατρουδάκο, κομπάζοντας παράλληλα ότι πρόλαβε να τα βγάλει στο εξωτερικό πριν ζορίσουν τα πράγματα. Όλα τα ανωτέρω είναι πληροφορίες από ειδικευόμενους γιατρούς που συνεργάστηκαν μαζί του για μεγάλα χρονικά διαστήματα, που παραλυμένοι από το φόβο της δύναμης του ίδιου και ιδιαιτέρως της συζύγου του, δεν τολμούν να τα καταγγείλουν επωνύμως.

Απάντηση