ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΝΔ

Βόμβα Άδωνι Να επιστρέψει στη ΝΔ ο Καμμένος! από fon1972

  — ΠΗΓΗ ΒΙΝΕΟ: dailymotion.com/video/

  — ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ που απήγγειλε για λογαριασμό των σιωνιστών της Αθήνας, ο νεοναζί Αδωνάϊ Γεωργιάδης, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ του Πάνου Καμμένου, εξέδωσαν τη παρακάτω περίεργη απάντηση:

  — Δελτίο τύπου 19/08/2014  —  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔH

  — Η κατάντια της Νέας Δημοκρατίας είναι να απευθύνουν προσκλήσεις τα άκρα, που ο Κώστας Καραμανλής είχε αποκλείσει σε όλη τη διάρκεια της θητείας του με τη φράση «δεν συνομιλώ με τα άκρα».

  === ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΊΚΟΥ:
ΔΗΛΑΔΗ ρε Καμμένο, αν σου απευθύνει τη πρόσκληση κάποιο άλλο ρεμάλι της σιωνιστικής ναζιστικής ΝουΔού, είσαι διατεθημένος να συζητήσεις το θέμα που άνοιξε ΕΠΙΣΗΜΑ ο νεοναζί κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της χουντοδεξιάς?????
ΔΗΛΑΔΗ ρε Καμμένο, σε τι διαφοροποιήθηκε κο χοντρόμπαλος Κωστάκης Καραμανλής από τους υπόλοιπους πολιτικούς αλήτες, από τους οποίους τάχα διαφοροποιήθηκες, καταψηφίζοντας Παπαδήμο και ιδρύοντας τους ΑΝΕΛ?????
ΔΗΛΑΔΗ ρε Καμμένο, αν τη ναζιστική – φασιστική πρόσκληση ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗ ΤΡΟΪΚΑ, σου την κάνει ο Κωστάκης Καραμανλής ή ο Αδωνάϊ Σαμαράς – Μπενάκης, θα τη δεις πιο σοβαρά και θα την αποδεχθείς, για να μας “σώσεις” από τον ΣΥΡΙΖΑ?????? Τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο ψαχνώσουν για συγκυβέρνηση??????
Πολλά τα καμμένα πίξελ Πάνο….. Έφτασες σε σημείο, να μη ξέρεις πως να απαντήσεις στους νεοναζί πωλητές???…. ΔΙΟΤΙ δεν είναι μόνος του ο νεοναζί Γεωργιάδης…. Ο ένας χειρότερος από τον άλλον η χαβούζα.

8 Comments

 • Ο/Η skandalakis λέει:

  Παυλοs Χαικαληs “ΑΤΤΙΚΗ συμμετοχοι στο αυριο” Κεντρικοs τομεαs Αθηνων, Αδαμοπουλου Κατερινα Τεωs Αντινομαρχηs Αθηνων!!!!!!!!!!!!!

 • Ο/Η skandalakis λέει:

  Η Αγρογη ειναι ο συμβολισμοs φαυλοτηταs διασπαθησηs αναξιοκρατιαs ειπε ο κ.Μ.Καρχιμακηs eixe dapaneσ μισθοδοσιαs 450.000 χιλ.ευρω και μετα την επελαση Χατζηγακη εφτασε στα 9.500.000 εκ ευρω!!!!!!!!!Η Διευθυνουσα συμβουλοs τηs”AΓΡΟΓΗΣ”κ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ 2007 εδωσε δουλεια στον εαυτο τηs (ειχε μισθο 5.000 χιλ ευρω) και πηρε 73.000 χιλ ευρω για τιs υπηρεσιεs που προσφερε για αξιολογηση ακινητου στην Πιερια!!!!!!!!!!

 • Ο/Η skandalakis λέει:

  Η θητεια του Γιαννη Σγουρου στην Περιφερεια Αττικηs ξεκιναει με ενα παραδοξο μεγαλυτεροι συμμαχοι του δεν ειναι ουτε οι αντιπεριφερειαρχεs ουτε οι δικοι του περιφερειακοι συμβουλοι αλλα εναs τυποιs αντιπαλοs!!!!!!!Ο Βουλευτηs του Λ.Α.Ο.Σ.περιφερειακοs συμβουλοs και επικεφαληs τηs”Αττικηs ΟΔΟΥ”Αδωνιs Γεωργιαδηs και οι δυο περιφερειακοι συμβουλοι τηs”ATΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ”Γουδηs Καραθανοs”Yπερψηφιζουν σχεδον ολεs μεταξυ των οποιων τιs κυριοτερεs προτασειs Σγουρου οπωs για παραδειγμα Ο προυπολογισμοs τηs περιφερειαs”Ο οργανισμοs τηs περιφερειαs”και ο συμπαραστατηs του πολιτη!!!!!!!!!Στιs /10/05/2011/οριστηκε με την υπ.αριθμ./31074 αποφαση τηs αντιπεριφερειαρχη Λιλικα Βασιλακου η κ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ειδικη συμβουλοs για θεματα Διοικητικηs υποστηριξηs τηs εν λογω αντιπεριφερειαρχη καθωs και για θεματα αναφορικα με τιs αρμοδιοτητεs τηs διευθυνσηs οικονομικου που εχουν ανατεθει στην κ.Λιλικα Βασιλακου!!!!!!!!

 • Ο/Η skandalakis λέει:

  Aδαμοπουλου Κατερινα αντιπροεδροs υπερνομαρχιαs Αθηνων Πειραια υποψηφια βουλευτηs Β! Αθηνων υποψηφια Αντιπεριφερειαρχηs ”ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ”ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!!!!!!!

 • Ο/Η skandalakis λέει:

  06/08/2008/Tην εκδηλωση τιμησαν πολλοι”τεκτονεs”απο την ελλαδα την κυπρο και ιδιαιτερωs κοσμησαν την εκδηλωση με την παρουσια τουs ο σεβασμιωτατοs Μεγαs διδασκαλοs Δημητριοs Κοντεσηs ο οποιοs απευθυνε χαιρετισμο στουs παρευρισκομενουs!!!!Oι πρωην μεγαλοι διδασκαλοι σεβασμιωτατοι αδελφοι ορφεαs μανοs και ελευθεριοs δασκαλακηs!!!!!!!!O πανσεβασμιοs μεγαs α!επ.γεωργιοs γυφτακηs ο σεβασμιοs μεγαs γραμματεαs γεωργιοs πλουταρχοs σκαρλατοs!!!!!!!!!O σεβασμιοs μεγαs τελεταρχηs ιωαννηs κουτσουγεραs ο προξενοs τηs αιτηs υβετ ντε λεμπρεν και η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β!ΑΘΗΝΩΝ!!!!!!!

 • Μπαρμπανίκο αφού όπως λες οι ΑΝΕΛ δεν έχουν πρόβλημα να συνεργαστούν και με τον ΣΥΡΙΖΑ εφόσον αυτός σεβαστεί τις κόκκινες γραμμές τους, πως νομίζεις ότι αν προσκληθεί από άλλους της ΝΔ θα αποδεχόταν για να σας σώσει από το ΣΥΡΙΖΑ; Το ότι απαντά και προσωπικά στο Μπουμπούκο που έθεσε το θέμα δε σημαίνει ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασία με άλλα στελέχη της σημερινής μνημονιακής ΝΔ. Αν ήταν έτσι ο Καμμένος τώρα δε θα είχε φύγει από τη ΝΔ ενώ θα ήταν και υπουργός της καθώς ήταν πάντα πρώτος σε σταυρούς στη Β’ Αθήνας, οπότε ας προσέχουμε λίγο τι λέμε!…

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Το “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” σημαίνει “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” και οι διακηρύξεις ήταν για υποτιθέμενο κόψιμο με το αμαρτωλό παρελθόν της ΝΔ, αλλά και αποφυγή παλάντζας με ρεμάλια γυρολόγους μιας νόθαν αριστερά σαν τον ΣΥΡΙΖΑ.
   Όταν βγαίνει ένας λεχρίτης σαν τον Αδωνάϊ και κάνει στη ψύχρα πρόταση ενσωμάτωσης των ΑΝΕΛ στη σάπια ΝουΔού, δεν απαντάς με άρες μάρες κουκουνάρες, αλλά του ΓΑΜΑΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΤΙ ΧΑΣΜΑ ΑΓΕΦΥΡΩΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
   ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΚΑΙ ΣΕΓΚΟΣ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ.
   ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΙΝΗΜΑ?????????????????
   ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΓΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
   ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΑΖΑΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ.

Απάντηση