ΤΟ ΧΩΝΙ -Π ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ 2  — Πως το “σύστημα” αγοράζει τα πάντα που έχουν όμορφο περιτύλιγμα… Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ (;) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΤΟ ΧΩΝΙ” τι μας ενημερώνει; Τούμπαρε το τζιπ του ο Π. Κωστόπουλος στη Μύκονο! Βγήκε χωρίς να έχει πάθει τίποτα! Σας επηρέασε ο εκφυλισμός σε κατίνα του Ακατανόμαστου;

  — Χωνί της αντίστασης…  Μας δουλεύετε ρε γερμανοτσογλάνια;;;;

  — Ρε Χωνί θα μας τρελάνεις?!

  — Παρόμοια κατινολαγνεία είναι εντελώς ανάρμοστη σε εφημερίδα που θέλει να να εμφανίζεται σοβαρή και πολιτική, η οποία μάλιστα υποτίθεται πως συνεχίζει την παράδοση του Χωνιού της Αντίστασης…

  — Συνέλθετε ρε, έχετε ξεφύγει τελείως! Σας επηρέασε ο εκφυλισμός σε κατίνα του Ακατανόμαστου?

Michael Odysseus Yakoumakis
   — ΣΧΕΤΙΚΟ: Τούμπαρε το τζιπ του ο Π. Κωστόπουλος στη Μύκονο! Βγήκε χωρίς να έχει πάθει τίποτα!

ΤΟ ΧΩΝΙ -Π ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ 1  === Τούμπαρε το τζιπ του ο Π. Κωστόπουλος στη Μύκονο! Βγήκε χωρίς να έχει πάθει τίποτα!

Ατύχημα με το αυτοκίνητό του είχε ο Πέτρος Κωστόπουλος στη Μύκονο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» το τζιπ του δημοσιογράφου ντεραπάρισε σε μια απότομη στροφή, η πίσω δεξιά ρόδα βρήκε σε μεγάλη πέτρα και σε συνδυασμό με τα λάδια που υπήρχαν στο δρόμο, το αμάξι ανετράπη από την πλευρά του οδηγού.

Σύμφωνα πάλι με το το ίδιο δημοσίευμα, τον Πέτρο Κωστόπουλο σταμάτησαν για να βοηθήσουν διερχόμενοι οδηγοί και τον βοήθησαν να απεγκλωβιστεί από το όχημα. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής βγήκε από το τζιπ του σώος και αβλαβής χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό.

ΠΗΓΗ:  sibilla

Απάντηση