ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ 1  — ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, μπήκε στον κόπο να μας συμβουλεύσει, για το πως να επισημοποιήσουμε τη χρεοκοπία που μας επέβαλαν οι ομοεθνείς και ομόθρησκοί του. Από κοντά, σπρώχνει ακόμα πιο βαθιά στην οικονομική καταστροφή και τα άλλα δύο μεγάλα θύματα της εβραιοευρωπαϊκής οικονομικής ολιγαρχίας, την Ισπανία και την Πορτογαλία.

  — Πρόκειται για τον γόνο Ρωσοεσθονών ΕΒΡΑΙΩΝ μεταναστών που αμερικανοποιήθηκαν, CHRISTOPHER A. SIMS, οικονομέτρη – οικονομολόγο, εισπράκτορα του νόμπελ οικονομίας.

  — Το ρεπορτάζ το είδα στον φίλο https://www.facebook.com/david.corsair.7 και αφορά ανάρτηση του Γιάννη Παπαϊωάννου  Νομπελίστας οικονομολόγος συστήνει σχέδιο εξόδου από το ευρό σε Ελλάδα Ισπανία και Πορτογαλία…

  — “Στο θέμα της σχέσεως κόστους οφέλους από την παραμονή στο ευρω αναφέρθηκε ο βραβευμένος με Νόμπελ Οικονομίας, Κρίστοφερ Σιμς, ο οποίος κάλεσε στην Ελλάδα να προετοιμάσει έκτακτο σχέδιο εξόδου από την Ευρωζώνη. Μάλιστα επισήμανε ότι τον ίδιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες της περιφέρειας, όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία… Μιλώντας σε συμπόσιο οικονομολόγων που έγινε υπό την αιγίδα της εφημερίδα «Τelegraph», ο Αμερικανός οικονομολόγος αιφνιδίασε με τις απόψεις του… «Θα συμβούλευα την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ισπανία να προετοιμάσουν ένα έκτακτο σχέδιο εξόδου από το ευρώ», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι «Θα ήταν πολύ δαπανηρό να εγκαταλείψουν το ευρώ, υπό την μορφή μίας χρεοκοπίας. Όμως το να μείνουν στο ευρώ είναι εξίσου δαπανηρό,”
Νομπελίστας οικονομολόγος συστήνει σχέδιο εξόδου από το ευρό σε Ελλάδα Ισπανία και Πορτογαλία… By pap-net | August 22, 2014 | Απόψεις, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, οικονομία Στο θέμα της σχέσεως κόστους οφέλους από την παραμονή στο ευρω αναφέρθηκε ο βραβευμένος με Νόμπελ Οικονομίας, Κρίστοφεν Σιμς, ο οποίος κάλεσε στην Ελλάδα να προετοιμάσει έκτακτο σχέδιο εξόδου από την Ευρωζώνη. Μάλιστα επισήμανε ότι τον ίδιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες της περιφέρειας, όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία… Μιλώντας σε συμπόσιο οικονομολόγων που έγινε υπό την αιγίδα της εφημερίδα «Τelegraph», ο Αμερικανός οικονομολόγος αιφνιδίασε με τις απόψεις του… «Θα συμβούλευα την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ισπανία να προετοιμάσουν ένα έκτακτο σχέδιο εξόδου από το ευρώ», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι «Θα ήταν πολύ δαπανηρό να εγκαταλείψουν το ευρώ, υπό την μορφή μίας χρεοκοπίας. Όμως το να μείνουν στο ευρώ είναι εξίσου δαπανηρό».

Read more at: http://papaioannou-giannis.net/2014/08/22/%ce%bd%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%85%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bd%ce%b5%ce%b9/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook | The Best Blog in the City

  — ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΤΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ “ΔΑΠΑΝΗΡΟΤΗΤΑ” ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΕΝΩ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ (ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΜΕ ΕΚΛΑΪΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΥΠΟΠΤΟ, ΟΤΑΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΟΜΠΕΛΟΥΧΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ, ΕΧΕΙ ΕΚΛΑΪΚΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

— ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ-ΛΗΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΗΜΑΝΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΑΝΟΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΟΦΕΛΗ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ, ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!

— Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΠΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΦΕΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΕΕ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ

—- ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΡΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.-

— Κάτω από καθεστώς διαχειριστκής σαπίλας, υπονόμευσης και διαφθοράς, το όφελος που το βλέπεις ρε οικονομέτρη, χωρίς σχέδιο συγκρουσης με τους ομοεθνείς σου?????…..

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.-

2 Comments

 • Ο/Η Odyssey λέει:

  “Το Ριζοσπαστικό Κόμμα είναι φύσει επαναστατικό κόμμα , στο βαθμό που κόμμα είναι όλος ο λαός”, έγραφε ο ηγέτης της “συντηρητικής” πτέρυγας του μόνου κόμματος που είδε και είπε το 1864: “Η Ύπατη Αρμοστεία μεταφέρθηκε από την Κέρκυρα στην Αθήνα”.
  Με αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορούμε να τινάξουμε τον γίγαντα με τα ξύλινα πόδια στον αέρα:
  Το χρήμα να γίνει, δημοκρατικά διαχειριζόμενο, δημόσιο εργαλείο.
  Και, φυσικά, θέτουμε το θέμα: Δεν πληρώνουμε, γιατί το χρέος είναι προϊόν απάτης. Ιδιωτικό και δημόσιο.

 • Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

  ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ,ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΥ.ΑΠΟΛΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.!!!!ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ???ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΖΕΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ….ΒΑΡΑ (ΧΟΡΤΟ)ΝΟΜΗ , ΟΠΩΣ ΔΙΝΑΝΕ ΟΙ ΜΟΥΛΑΡΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟ Ι ΔΕ ΥΑΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ …ΣΑΛΠΙΓΓΑ!!!!!!.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ( ΜΑΡΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ )ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΕΥ ΓΑΜΟΙ …ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ!!!

Απάντηση