ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ   — Μια ζεστό – μια κρύο η τακτική κάθε πολιτικού κοπρίτη.

  — Είναι γνωστή η θέση του  Παύλου Χαλι-κάλη, βουλευτή των ΑΝΕΛ, που πήρε αμέσως τη πάσα που πέταξε ο νεοναζί σιωνιστής Αδωνάϊ Γεωργιάδης, στην προεδρολογία που ζεσταίνεται χοντρά για να συνεχίσουν να τα τρώνε μαζί!!!

  — Από καιρό ΑΝΕΛ πλέον αυτοαποκαλούνται και το “είμαστε πολλοί” πάει περίπατο. Ο Παύλος Χαλι-κάλης θέλει να μας βρει έναν δωσίλογο νέο πρόεδρο καλής ποιότητος, γιατί δεν γουστάρει εκλογές, που θα είναι όπως προβλέπει καταστροφή….

  — Μετά αυτή τη πρωτοφανή κωλοτούμπα, έπεσαν άγρια χεσίματα στους ΑΝΕΛ, τέτοια, που ανάγκασαν τον εκπρόσωπο Τέρενς Κουΐκ, να μας σκορπίσει τρεις αρέδες σαν καπνογόνο σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση, να μας στραβώσει που να στραβωθεί!!!! Ενώ είμαστε πλέον στο περίμενε για το άμεσο σήμερα και αύριο, ο Τέρενς, μας διαβεβαιώνει για το…. χθες!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ….  ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ:

  — «ΠΟΛΥ ΠΡΟΕΔΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ ΔΟΛΩΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

  — Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε το εξής σχόλιο σχετικά με την ακατάσχετα συνεχιζόμενη προεδρολογία:

  — «Πολύ βαβούρα και σήμερα με την ακατάσχετα συνεχιζόμενη προεδρολογία και με συγκεκριμένα ονόματα ως τυράκι δολώματος. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα δώσουμε στην συγκυβέρνηση της ισοπέδωσης των Ελλήνων, το δικαίωμα να συνεχίσει να κυβερνά. Ισχύει η ΟΜΟΦΩΝΑ εκφρασθείσα επίσημη θέση μας και ζητάμε εκλογές ΧΘΕΣ»

Απάντηση