ΣΑΜΑΡΑΣ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΚΡΕΜΑΛΑ 2  — Ο ΦΙΛΟΣ “ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ” ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ “Έρχονται €ΥΡΩεισπρακτικές αλλαγές και στον Ποινικό Κώδικα…” ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ

  — ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ;;;;
Ποινές ισοβίων για προσβολή του πολιτεύματος και δέκα χρόνια για όποιον προκαλεί με εικόνες ή μέσω Διαδικτύου τη διάπραξη της πράξης.

  — ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΩ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠ΄ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!…. Ο ΛΟΓΟΣΣΣΣΣΣ???…

Μα ότι και να ψηφίσουν οι ηλίθιοι πολιτικοί απατεώνες, όταν έλθει η ώρα για να κριθούν δικαστικά ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ, άνετα μπορεί να γίνει ένα ωραιότατο μπούμεραγκ και μια υπέροχη θηλειά στον χιντρό λαιμό τους!!!!

ΕΠΙΣΗΣ, όλοι αυτοί οι αγράμματοι συνταγματικοί εραστές της χουντοκρατίας, δείχνουν να αγνοούν, ότι όταν ο λαός δείξει την αποφασιστικότητα να τους ξεσκίσει, θα τους ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΪ, ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΝΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ…. ΒΕΒΑΙΩΣ…. ΒΕΒΑΙΩΣ….!!!

ΣΤΙΣ ΑΙΜΟΒΟΡΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΟΤΙ ΑΝΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ!!!!!!

Έεεεεεεεεε…. ρε γλέντιαααααααα!!!!!!

Απάντηση