ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  — Η ιστοσελίδα για έναν οργανισμό, είναι σαν εργαλείο, σαν εικόνα, ακόμα και σαν πρόγευμα, ορεκτικό, αλλά και κράχτης…

  — Μπαίνοντας σε μια ιστοσελίδα, περιμένεις να δεις κάτι που να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον.

  — Όταν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πρωτοάνοιξαν την ιστοσελίδα τους και ενώ στα λόγια δια του Καμμένου έβγαζαν προς τα έξω ΕΛΠΙΔΑ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, χωρίς δισταγμό, τους έγραψα ένα γράμμα, για να τους πω, ότι η ιστοσελίδα τους είναι ένα γενικό αποκαρδιωτικό μαύρο χάλι. Μόλις μπαίνεις μέσα, κατ΄ ευθείαν κουμπώνεσαι. Άσχημη??? ΟΧΙ, Αποκρουστική…! Γριά….

  — Από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ένας μονόλιθος, άχρωμος και άοσμος…. Απλησίαστος…. Έτοιμος να σιγήσει…. Έτοιμος για το τίποτα….

  — Μόνο οι κοπάνες δήθεν ανεξαρτητοποιήσεων, των καθοδόν προς το σιωνιστικό μαντρί, σπάνε τη παγερή μονοτονία και φτου κι΄ απ΄ την αρχή….

  — ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ…. ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ….. ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙΣ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…! Έτσι, για να μη διακοπεί ο βρόμικος διάλογος που ήδη έχει ξεκινήσει…..

  — Ελπίζω οι φίλοι μου, να έχουν συνηθίσει στα προστρεχόμενά μου και να μη κε κακίζουν πλέον…. Ίσως κάποιο κακό να φοβάμαι πως έρχεται…. Μια νέα προδοσία….

  — Ξύπνα Καμμένε μου, εσύ φταίς για τη συρρίκνωση του παιδιού σου….

Απάντηση