ΔΟΛΑΡΙΟ ΜΕ ΨΕΥΔΟΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΕΝΕΝΤΙ -εκδοσης 1963 και των δυο   — Πολλές φορές, κάνοντας blogότσαρκα και περίπατο στα αντικοινωνικά ηλεκτρονικά δίκτυα, θέλοντας και μη, τρακέρνω πάνω σε δισθεόρατες μαλακίες. Τις περισσότερες πορές τις προσπερνώ ή τις ρίχνω στα σκουπίδια.

  — Όταν όμως εν τέλει, περιεργαζόμενος τα σκουπίδια, καταλήγω σε πρόσωπα που έχουν καταφέρει, να κατασκευάζουν πλαστά στοιχεία, για να πετύχουν να γίνουν “αρθρογράφοι” σε γνωστά αγαπητά αγωνιστικά ιστολόγια με απήχηση στους διαδικτυακούς αναγνώστες, τότε νιώθω σαν να τρώω μαχαιριά πισώπλατη και με πιάνει το επαναστατικό μου, το οποίο σας πληροφορώ, καθόλου δεν μειώθηκε, μήτε από έμφραγμα, μήτε από προβληματική σπονδυλοδεσία.

  — Αντιστρέφοντας τη πορεία μου, για νας δώσω το κατασκεύασμα με χρονολογική σειρά, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

  1.– Το διαδικτυακό βλήμα με την επωνυμία Δ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, κατασκευάζει μια εικόνα με δύο πεντοδόλαρα, στο μεν πρώτο να φαίνεται ως εκδότης το ΚΡΑΤΟΣ (UNITED STATES) των ΗΠΑ  στο δε άλλο, να φαίνεται εκδότης, το νομισματικό σύστημα FED των ΗΠΑ, το οποίο και συμβαίνει να είναι ΑΔΙΑΚΟΠΑ αρμόδιο για την έκδοση και κυκλοφορία του αμερικάνικου νομίσματος από το 1913!!!! Το να κάνεις σατυρικό μοντάζ, είναι θεμητό και δίκαιο. Το να κάνεις ΟΜΩΣ μοντάζ, χάριν της βασιλείας του ψεύδουςμ ως δήθεν αληθούς στοιχείου, δήθεν για επικράτηση ενός αγώνα που δίνεις, ΕΙΝΑΙ από τις μεγαλύτερες μούρλες, η οποία αργά ή γρήγορα γίνεται μπούμεραγκ και επιστρέφει στη καρδάρα του εμπνευστή και όσων το υιοθέτησαν.

  2.– Το διαδικτυακό βλήμα με την επωνυμία Δ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ (τυχαία?????) καταφέρνει για άλλη μια φορά, να παρασύρει το ΟΛΥΜΠΙΑ, το οποίο δημοσιεύει 25 Αυγούστου 2014 τη διπλή εικόνα πεντοδόλαρου, με υπονοούμενο: “Οποιος βρει την διαφορα στα 2 χαρτονομισματα δολλαριου, θα κατανοησει τι εστι “χρημα”..!” Η μοναδική διαφορά, είναι ως προς τον εμφανιζόμενο εκδότη, όπου στο ένα εμφανίζεται ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΠΑ (ένας έμπειρος οικονομολόγος κατανοεί το βλακωδώς) και στο άλλο, εκδότης σωστά είναι, το σύστημα κεντρικών τραπεζών FED των ΗΠΑ. Ο πλαστογράφος με την επωνυμία Δ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ (τυχαίο??????) δεν προσέχει και εμφανίζει και τα δύο “διαφορετικά” χαρτονομίσματα, να έχουν την…. ίδια σειρά έκδοσης 1963!!!! Αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για ύπαρξη διαφορών. Αυτή η μαλακία του πλαστογράφου, πιστοποιεί οτι η διαφορά είναι κατασκευασμένη.

ΔΟΛΑΡΙΟ ΜΕ ΨΕΥΔΟΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΕΝΕΝΤΙ3.– Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της ανάρτησης του ΟΛΥΜΠΙΑ και οι πλαστογράφοι εισπράττοντας την ανάρτησή τους σε ένα κατά γενική ομολογία σοβαρό ιστολόγιο, συνεχίζουν αυτοστιγμή 25 Αυγούστου 2014 στο λαθροστέκι τους ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το ψεύδος τους!!!!! Αναφέρουν σαν ΠΗΓΗ, τη περιορισμένη και ίσως επιφυλακτική ανάρτηση του ΟΛΥΜΠΙΑ “Οποιος βρει την διαφορα στα 2 χαρτονομισματα δολλαριου, θα κατανοησει τι εστι “χρημα”..!”  και προσθέτουν ότι νάναι, όπως νάναι, θεότρελο και ψευδές για όποιον έχει γνώσεις, αλλά εντυπωσιακό για απλούς αναγνώστες – υποψήφιους ….οπαδούς!!!! Αν δείτε τις δύο αναρτήσεις, τουλάχιστον η τεράστιες διαφορές τους θα σας βάλουν σε υποψία και θα αναρωτηθείτε γιατί χρησιμοποιούν το ΟΛΥΜΠΙΑ ως ΠΗΓΗ, ενώ αυτοί είναι οι κατασκευαστές του ψεύδους και το ανακατευθύνουν.

4.– Στη συνέχεια παίρνουν τη βρόμικη σκυτάλη μέλη του ψευδοΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ  και συνεχίζουν τις εντυπωσιακές παπάρες τους, προτρέποντας τους αναγνώστες τους να διαδώσουν!!!!!

5.– Στη κάλπικη εικόνα τους, πρόλαβα και έβαλα τα παρακάτω σχόλια:’

5α.– Μπαρμπανίκος ΑρβανίτηςΣΤΙΣ ΗΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1913 FED ΣΥΣΤΗΜΑ, 12 FED ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.- ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΟ ΤΟ 1913, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ.– ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ή ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ.- ΤΟ FED ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ 12 ΠΡΟΕΔΡΟΙ FED ΚΑΙ 5 ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.- ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1913 ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.- Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.- ΚΑΙ ΟΙ 12 FED ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ, ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΟΤΙΜΙΩΝ ΜΕ ΞΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ.- ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ.

5β.–  Μπαρμπανίκος ΑρβανίτηςΠΑΛΙΑ, ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ. Η ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ Η ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΙΣΟΤΙΜΙΑ —– ΤΟ ΧΑΡΟΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΟΣΗΣ 1959 ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FED, 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ Ο ΚΕΝΕΝΤΙ.

ΔΟΛΑΡΙΟ ΗΠΑ 1

5.γ– Μπαρμπανίκος Αρβανίτης50ΔΟΛΑΡΟ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ 1929 Η FED ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

ΔΟΛΑΡΙΟ 50 ΗΠΑ 1929

Μπαρμπανίκος ΑρβανίτηςΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ή ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ.-

=== ΤΕΛΟΣ, ΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ “ΟΛΥΜΠΙΑ” ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑ, ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ:

1.— ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ή ΕΠΙΤΗΔΕΙΟ – ΣΑΣ ΠΑΣΣΑΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ – ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟΥΣ…. ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ – ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο Δ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ή ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ή ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ.

2.— ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΥΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1963, ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.

1 Comment

  • Ο/Η kostas λέει:

    Ε τώρα συγνώμη ρε φίλε αλλά η μόνη μπούρδα που είδες στο Ολυμπία, αυτή ήταν? Όλη η φιλοσοφία και η αγωνία αυτού του site είναι πως να βγάλουν λάδι τον κουρασμένο άνθρωπο που μας οδήγησε στην χρεωκοπία και πως θα φορτώσουν όλες τις αμαρτίες στον ΓΑΠ για να διασώσουν τους υπόλοιπους που τον ανέτρεψαν και συγκυβερνούν. Όχι ότι είναι κανένας άγιος ο ΓΑΠ αλλά μπροστά στους άλλους φαντάζει ερασιτέχνης. Υπενθυμίζω απλά ότι οι ανεξάρτητοι Έλληνες που ελέγχουν το site σε διαχείριση και αρθρογραφία είχαν ζητήσει υπ.άμυνας($$$) για να συγκυβερνήσουν με τους ξεπουληματίες. (και αφού δεν τα βρήκαν, προσπαθούσαν εκ των υστέρων με πιέσεις να προωθήσουν δικούς τους ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά($$$). Εσύ που την είδες την αξιοπιστία εκεί πέρα δεν μπορώ να καταλάβω. Μάλλον παρασύρεσαι από το αντιμνημονιακό προσωπείο τους και δεν το ψάχνεις βαθύτερα.

Απάντηση