ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

29 Αυγούστου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 5  — Κάποια δημοσιεύματα προκαλούν αηδία. Κι ένα από αυτά είναι δημοσίευμα της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, μέσα από το οποίο επιχειρείται να εμφανιστεί ως “ευεργέτημα” για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το έκτρωμα του φασιστικού ποινικού κώδικα που σχεδιάζουν…

  — του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  — Η διάψευση όμως αυτών των προσδοκιών θα έρθει. Θα έρθει από την ίδια τη ζωή. Και θα είναι αμείλικτη. Και αυτή η διάψευση θα επιβεβαιώσει ουσιαστικά τρία πράγματα:

  • Ο νέος ποινικός κώδικας, είναι φασιστικής έμπνευσης και κοπής, και ως τέτοιος δε θα κληθεί να προστατεύσει το Σύνταγμα αλλά να οχυρώσει με υπερεξουσίες τους πρωταγωνιστές της κατάλυσής του.
  • Τα στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα δικαστούν. Και θα δικαστούν για εσχάτη προδοσία. Μέσα από αυτή τη δίκη τα ανδρείκελα της συγκυβέρνησης, δε θα καταδείξουν βεβαίως την αποφασιστική τους καταδίκη στο νεοναζισμό (άλλωστε νεοναζί υπάρχουν στους ίδιους τους κόλπους της συγκυβέρνησης). Αλλά θα επιχειρήσουν να νομιμοποιήσουν την εθνικά εγκληματική πολιτική που εφάρμοσαν, και οι χορογράφοι θα επιχειρήσουν να στείλουν ένα ηχηρότατο μήνυμα στην κοινωνία προκειμένου να κάμψουν κάθε ιδέα αντίστασης πέναντι στα μελλούμενα. Και για να πετύχουν τα παραπάνω, δε θα διστάσουν να θυσιάσουν την ηγεσία του νεοναζιστικού εκτρώματος που οι ίδιοι δημιούργησαν, προς καθολικό παραδειγματισμό όλων
  • Ο νέος ποινικός κώδικας από κοινού με το αντιρατσιστικό έκτρωμα, θα αποτελέσουν τη ναυαρχίδα του καθολικού θεσμικού εκφασισμού και μιας επικίνδυνης πολιτικής εκτροπής που όμοιά της δε θα έχει γνωρίσει ξανά ο τόπος.

  — Και πριν βιαστεί κανένας τσογλαναραίος να μας προσάψει πρόθεση υποστήριξης και καθαγιασμού του Χρυσαυγίτικου νεοναζιστικού μορφώματος, ξεκαθαρίζουμε σε όλους τους τόνους πως καθήκον του κινήματος και πρωτίστως της Αριστεράς, είναι: 
Να αντισταθεί με κάθε τρόπο – αξιοποιώντας και το άρθρο 120 του Συντάγματος – στην προώθηση αυτού του δίδυμου εκτρώματος, ενώ παράλληλα οφείλει να δεσμευτεί πως αν αυτό το έκτρωμα γίνει νόμος του κράτους, τότε η Αριστερά πριν την άμεση κατάργησή του, δεσμεύεται να αξιοποιήσει τις διατάξεις του για να κρεμάσει με τα ίδια τους τα άντερα τους εμπνευστές του οι οποίοι ταυτόχρονα υπήρξαν και αδίστακτοι βιαστές του Συντάγματος και  κάθε ίχνους εθνικής αξιοπρέπειας σ αυτή τη χώρα.

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση