ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ   — ΑΔΥΝΑΤΩ να μπω στη σελίδα ανυποληψίας του Υπουργείου Οικονομικών και του νέου πολιτικού αληταριού του…. Από χθες κοντεύω να τρελαθώ….

  — Φήμες πλέον καταχωρώ, που διδίδουν οικονομολόγοι παπαγαλάκια της χούντας Σαμαρά-Μπενάκη και ΜΠΑΝιζέλου, σύμφωνα με τις οποίες, αυτά που είδα χθες ως νέ εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ (χαράτσι ακινήτων) ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥ….. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!!!!!! Να περιμένουμε, λένε οι εγκάθετοι και νέα…. διόρθωση (λες και έγινε με το χθεσινό φιάσκο) με… 6 δόσεις και να μη δώσουμε σημασία στο χθεσινό χουντικό πυρ το εξώτερο!!!!

  — Τα ίδια παπαγαλάκια της αιμοσταγούς σπείρας κυβερνοδολοφόνων, που λιμνάζουν στα χουντοκάναλα των κρατικοδίαιτων εργολάβων και τραπεζιτών από το πρωί, με ή χωρίς Αυτιά, διαδίδουν ότι θα…. υποβάλουμε ΝΕΑ δήλωση Ε9, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ.

  — ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ρε κλεφτρόνια διορθώσατε ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ και ΛΗΣΤΡΙΚΑ τα παλιά ειδοποιητήρια με επιδείνωση της φοροδοτικής θέσης μου??? ΚΑΙ ΑΥΤΟ αφορά όλους τους φορολογούμενους ρε καθάρματα!!!! Δεν είμαι η μοναδική περίπτωση, αλλά θύματά σας είναι όλοι οι μικροϊδιοκτήτες κλασμάτων ακινήτων χωρίς το παραμικρό εισόδημα!!!

  — ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ρε απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, δεν αποσύρετε την χθεσινή απάτη???????

  — ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ρε μιζαρισμένοι, κάνετε μεθοδευμένες εφαρμογές, των εκ προοιμίου χαλασμένων ηλεκτρονικών προγραμμάτων του γαμώ το υπουργείο σας???? ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΑΝΩΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΓΑΜΙΣΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ???????

   — ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ????? ΜΟΝΟ Η ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ “ΔΙΚΑΙΟΥ????”

  — ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ….. ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ….. ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????

Απάντηση