ΣΑΜΑΡΑΣ -ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΣΥΜΟΛΙΣΜΟΣ 2  — Σε αυτή τη τεράστια επιτυχή συνεύρεση παντός τύπου, ο σιωνιστής νεοναζί πρωθυπουργεύων του ΚΙΣ Αθηνών, έκανε επίδειξη των νέων συμβολισμών ανάπτυξης της βλακείας του, προκειμένου να διατηρήσει και να αυξήσει τα χουντοχαράτσια υπέρ τραπεζιτών, εργολάβων και αεριτζήδων.

  — Την εικόνα που βλέπετε, ίσως έχουμε την ατυχία να τη δούμε γυμνόστηθη, στην ακίδα του Πύργου του Άϊφελ, στα μπουρδέλα των Βρυξελλών και λίαν πιθανότατα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αφού πρώτα φωτογραφηθεί ξεβράκωτη στην ιστορική Αμφίκωλη!!!!

  — Στη φημολογούμενη συνάντηση Σαμαρά – Τσίπρα, στο σπίτι μεγαλοβιομήχανου, συζητήθηκε λεπτομερώς η δυνατότης, της από κοινού για το κοινό Αμφίκωλης φωτογράφισης, του πρωθυπουργεύοντος μετά του ροζ κωλοτούμπα Τσίπρα, με ανδρομέδιο ντεκόρ, τα στήθια του Αδωνάϊ Γεωργιάδη….

  — Οι νέοι συμβολισμοί της ανάκαμψης μετά μονίμου επικύψεως είναι αδιαπραγμάτευτοι, αλλά το τι συγκυβερνητικό πορνείο θα επικρατήσει τελικά, θα φανεί τις αμέσως επόμενες νύχτες και μειώσεις φόρων ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ…!

  — ΑΣΧΕΤΟ:  Όποιος δεν εντέχει να ακούει συνεχώς ονόματα πολιτικών πορνών και πολιτικών κύναιδων, ως προεδρικών υποψηφίων, να μπαμπακιάσει τα αυτιά του και να τα σφραγίσει με βουλοκέρι, γιατί είναι τα μόνα είδη που έχουμε σε πραγματικό πρωτογενές πλεόνασμα ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!!!

Απάντηση