TSOUTSOUNEROS ΣΤΗ ΧΕΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ  — Δυναμική επανεμφάνιση της Ε.Ο. «TSOUTSOUNEROS» είχαμε χθες, μεσάνυχτα και κάτι…..

  — Η πλέον θρασύτατη ομάδα κρούσης και παράκρουσης της Επαναστατικής Οργάνωσης, τυμβωρύχεσαν αιφνιδιαστικά στη καρδιά της αρχαίας Αμφίκωλης συγκυβέρνησης και αποκάλυψαν συγκλονιστικά στοιχεία που θα…. συγκλονίσουν ακόμα και τους ισλαμοφασίστες ISIS της CIA…!

  — Μεγάλη συγκίνηση επικρατεί και στο Ισραήλ, ενώ στη Θεσσαλονίκη, οι νεοναζί σιωνιστές Mordechai Frizis (ραβίνος) και Skatar-Boutar Pasha (κρυπτοεβραίος καντυλανάφτης) κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό, μόλις αποκαλύψαμε τα επτά (7) μυστήρια που τυμβωρυχέσαμε στην αρχαία Αμφίκωλη συγκυβέρνηση!!!!

  — Μέχρι να ξεσκονίσουμε τα υπόλοιπα, με πάροδο ακόμα 50 ετών, ένα σας λέμε μόνο!!!…. Τι Αλέξανδρος Μέγας, τι Αλέξανδρος Δ΄ και τι Κάσσανδρος και τι… Βρασίδας…! Τα ντοκουμέντα, σύμφωνα με οδηγίες που υπήρχαν και σε αρχαίους άπειρους παπύρους της νεκράς θάλασσας, στην αρχαία Αμφίκωλη, είχαν το εξοχικό τους, οι βασιλείς των βασιλέων, Ντέϊβιντ και Ψολομώντας. Σύμφωνα δε και με έναν χρησμό της 28ης Σίβυλλας, το όρος Χολομώντας της Χαλκιδικής, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά παραφθορά του ονόματος, του βασιλέως Ψολομώντος, που είχε επί του όρους τούτου και δεύτερη εξοχική κατοικία, αδήλωτη στον Χαρδούβελη!!!

  — Μιλάμε πλέον για αρχαίους δεσμούς χειροπόδαρους των Εβραίων, από αρχαιοτάτων χρόνων, τουτέστιν η Μακεδονία που νομίζουμε δική μας, ήταν αποικία των αρχαίων εβραίων…. χα….

  — Εμείς, σαν σοβαρή Επαναστατική Οργάνωση, ανακαλύψαμε στο μνημείο της Αμφίκωλης συγκυβέρνησης, τους επτά καμπινέδες πολυτελείας….. Ναι, όσους και ο Μητσοτάκης των Χανίων, όσαα και τα ανάματα της επταφώτου….! Ευτυχώς, διότι στην επιχείρηση λάβαμε μέρος κάτω από καταρρακτώδη βροχή και καταιγίδα, 48 Tsoutsouneros, που εξυπηρετηθήκαμε στις επτά χρυσοποίκιλτες χέστρες. Το πλέον αδιάσειστο ντοκουμέντο είναι οι βασιλικές λεκάνες, οι οποίες όλες είναι σε τέλειο σχήμα στέμματος, σημαδεμένες με ολόχρυσο αστέρι του αρχαίου εβραίου βασιλιά Ντέϊβιντ!!! Επίσης στο κάθε αποχωρητήριο, σε περίοπτη θέση, είναι κρεμασμένο κάντρο, που εμπεριέχει χρυσό βασιλικό στεφάνι 24 καρατίων, με πολλές ομοιότητες με το στεφάνι της Βεργίνας, αλλά με αστέρι του Ντέϊβιντ στο δέσιμό του. Όταν ο ασύλληπτος νεοναζί ραβίνος Mordechai Frizis και ο καντυλανάφτης Skatar-Boutar Pasha, πληροφορήθηκαν για τα στεφάνια, άρχισαν να βρίζουν και να κατηγορούν τον Ανδρόνικο, ότι εξαφάνισε επίτηδες και εξεπιτούτου το αστέρι από το βασιλικό στεφάνι της Βεργίνας, για να μη μάθουν ποτέ των ποτών οι Έλληνες, ότι ο Φίλιππος ο Μακεδών ήταν εβραίος και απ΄ ευθείας απόγονος του Ντέϊβιντ. Ο καντυλανάφτης Skatar-Boutar Pasha δε, τηλεφώνησε στον ήρωά του ΜΠΕΝιζέλο και του ζήτησε να ζητήσει τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής και ταγμάτων εφόδου από εβραίους εθνικόφρονες!!!

Παρακαλούμε τη κυρία Περιστέρα να μας συγχωρήσει για τη βιασύνη μας και να ελέγξει να δει, αν προλάβαμε να τραβήξουμε καζανάκι (τύπου Μπακατσέλα) και από τις επτά (7) βασιλικές χέστρες…. Η βιασύνη αφήνει πολλά ελαττώματα…..

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ:
Ενημερώνω τους «αγωνιστές» από την όμορφη Κέρκυρα, ότι όλες οι θέσεις και τα στρατά των Tsoutsouneros είναι γεμάτες και προς το παρόν δεν δεχόμαστε νέες αιτήσεις ενστόλων. Όποτε εκκενωθεί θέση, θα προκηρύξουμε διεθνή διαγωνισμό και θα ενημερώσουμε και τον Ρακιντζή, για την αναγκαία δημοσιότης….

Οι υπόλοιποι, απλά διαβάσατε ακόμα ένα δυναμικό HYPERCOMODO…..

Απάντηση