ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 5  — Η φαρσοκωμωδία που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία εικοσιτετράωρα με πρωταγωνιστές την πράσινη συμμορία, είναι αποκαλυπτική για τον εθνικά επικίνδυνο ρόλο που έπαιξε αυτός ο πράσινος συρφετός σε βάρος της ίδιας της χώρας…

  — του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

  — Οι δυο ελεεινοί πρωταγωνιστές στην ιδιότυπη αντιπαράθεση που επέλεξαν με στόχο τον αλληλοξεφτιλισμό τους, έκαναν το μοιραίο τους λάθος να αυτοξεβρακώνονται αποκαλύπτοντας τις πραγματικές τους προθέσεις αλλά και τον δόλιο ρόλο που διαδραμάτισαν, συσσωρεύοντας πρωτοφανή δεινά για τη χώρα, τέτοια που απειλούν πλέον ευθέως ακόμη και την ίδια της τη γεωπολιτική υπόσταση.

  — Ιδιαίτερα δε ο Βενιζέλος, μετά από τη χθεσινή του προσπάθεια να αποδομήσει ολοκληρωτικά τον επικίνδυνο εθνικό ολετήρα τον οποίο και διαδέχτηκε, ουσιαστικά αποκάλυψε το μέγεθος της προσωπικής του συνενοχής σε επιλογές που σφράγισαν την κατρακύλα της χώρας.

  — Ας αναφέρουμε μόνο ένα ενδεικτικό παράδειγμα, αποκαλυπτικό αυτής της ολέθριας αλήθειας. Μιλώντας ο Βενιζέλος για τη μαύρη περίοδο 2008 – 2009 είπε χαρακτηριστικά:

  — «Αγωνίστηκα για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ το 2008 -2009 και αγωνίστηκα για να αποτρέψω το φλερτ με το ΔΝΤ το 2009…» 

— Είναι έτσι η πρώτη φορά, που ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποκαλύπτει ότι γνώριζε από το 2009 για το ΔΝΤ και επιχείρησε να το αποτρέψει.

Ποιάς πολιτικής λοιπόν υπεραμύνεται σήμερα???

Ποια πολιτική υπηρέτησε στο πλευρό του Γιωργάκη???

Και αν αυτή η αποστροφή του λόγου του δε συνιστά σαφέστατη ομολογία ότι κινήθηκε εσκεμμένα και προσωπικά στον αστερισμό της απροκάλυπτης πολιτικής εξαπάτησης, τότε οι λέξεις πραγματικά έχουν χάσει το νόημά τους…

Ας πάμε τώρα και στα του οίκου της κοινής τους ενοχής, στα συμβαίνοντα δηλαδή στην πράσινη πολιτική συμμορία, και εν τάχει θυμίζουμε:

Όταν ο κ. Βενιζέλος προειδοποίησε τον εθνικό ολετήρα πως έχει ανοικτούς λογαριασμούς με το ΠΑΣΟΚ, εκβιάζοντας τον ουσιαστικά με το πόρισμα για την οικονομική του διαχείριση στο χέρι, η ελληνόφωνη δικαιοσύνη παρέμεινε σιωπηλή, αν και οι πέτρες ακόμη γνωρίζουν ότι η κατασπατάληση όπως και η αμφιλεγόμενη διαχείριση δημοσίου χρήματος συνιστά έγκλημα και η απόκρυψη του εγκλήματος όπως και η συγκάλυψη στοιχείων που αφορούν στον πρωταγωνιστή, συνιστά πράξη έκνομη και το ονοματεπώνυμο αυτής είναι «υπόθαλψη εγκληματία».

Σήμερα, ο εθνικός ολετήρας συνεχίζει να προκαλεί…

Δικαιούμαστε να υποθέσουμε ότι το κάνει με την ασφάλεια του ανθρώπου που και αυτός για κάποιο λόγο έχει στο χέρι το Βενιζέλο…

  • Και οι δυο πολιτικά – και όχι μόνο – έκθετοι για την εθνική, πολιτική και κοινωνική κατρακύλα στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι και να αλληλοξεφτιλίζονται αυτοξεβρακωνόμενοι και υπερκαπηλευόμενοι τον όποιο θεσμικό τους ρόλο ελέω και του καθ όλα συνενόχου πρωθυπουργού της χώρας…
  • Το πόρισμα του αίσχους παραμένει επτασφράγιστο μυστικό στα συρτάρια του Βενιζέλου….
  • Και η ελληνόφωνη δικαιοσύνη συνεχίζει να παραμένει απαθής και αποστασιοποιημένη από το πρόβλημα…

Γιατί??? Υπάρχει κάποιος σοβαρός θεσμικός παράγοντας σ αυτό τον τόπο που να σέβεται το ρόλο του και τον εαυτό του, και να δώσει επιτέλους υπεύθυνη απάντηση σ αυτό το λαό και στην ιστορία???

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ  ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση