ΜΑΣΟΝΟΙ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  — “Πατριωτική” Νεοδημοκράτικη Εκδήλωση της Γ.Γ. Επικοινωνίας για την Φιλική Εταιρεία με ομιλητές πρώην πρόεδρο Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (Μωϋσής Κωνσταντίνης) και δεκαπέντε τουλάχιστον από τους γνωστότερους τέκτονες στην Ελλάδα!  Έμπλεξαν και 3-4 σοβαρούς ιστορικούς για ξεκάρφωμα! Δείτε το συνημμένο.

  —  Τα ίδια και με το τελευταίο τεύχος της Πειραϊκής Εκκλησίας! Κιτρομηλίδης και Αναγνωστοπούλου γράφουν για την Μικρά Ασία!!!! 5 σελίδες Νέλλη! Ο Πειραιώς μάλλον έχει  χάσει τον έλεγχο του περιοδικού!!!

  — Χαράλαμπος Μηνάογλου

  — ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:

1.– ΛΕΑΝΔΡΕ ΡΑΚΙΝΤΖΗ, Γενικέ Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, τι γυρεύεις εκεί χαμέεεεεεεεε……

2.– ΜΩΫΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗ, μήπως πήρε το αυτή σου τίποτα, για κάποιον φοροφυγά, πρώην πρόεδρο του ΚΙΣ, που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα φοροφυγάδων της λίστας Κριστίν Λαγκάρντ??? Γεμάτο το διαδίκτυο….

3.– Αρχιευεργέτα και διοργανωτά ΑΝΑΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ, πως πάνε οι δουλειές του σωματείου “ΟΛΥΜΠΟΣ” και της “ΕΠΤΑΠΟΛΕΩΣ” , προχωρούν???? γιατί εγώ στις απορίες βρίσκομαι, που μπαίνω σε ιστοσελίδα και ιστοσελίδα δεν βλέπω…

4.– Μητροπολίτα Πειραιώς, τι υπονοεί ο ποιητής Μηνάογλου???…. Άσε…. Εγώ πάντα πίστευα, ότι θα “πουλήσεις” που λέει ο λόγος τη ψυχή του στον μασονοδιάβολο για να είσαι σύντομα υποψήφιος αρχιεπίσκοπος….

5.– Μασονάριοι, την πλαστογραφία σας, περί ταυτίσεως της ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ με ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΙΛΟΜΟΥΣΩΝ, την έχει φάει η μαρμάγκα. ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΤΟΝ ΔΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821, ΗΛΘΑΤΕ ΣΑΝ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΣΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1825 ΚΑΙ ΦΕΡΑΤΕ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

6.– Δεν είναι μόνο πρόσωπα που συνδέουν τους αυτοανακηρυγμένους ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ που διοργανώνουν την καπηλευτική ακδήλωση, είναι κοινές και οιΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΕΞ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ονειρώξεις τους περί… Φιλικής Εταιρείας των άχρηστων, που θέλουν κρατική και ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, για να “κατασκευάσουν” παγκόσμιο πνευματικό κέντρο…! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΙΩΔΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΘΙΑΣΑΡΧΗ:

Παύλος Πισσάνος - Αρχηγός Ολύμπου και Επταπόλεως“……….Ας αναλογιστούμε όλων των ειδών τους μεγιστάνες του πλούτου, τους διεθνείς οργανισμούς, τα ιδρύματα και τα σωματεία που θα θεωρήσουν εξέχουσα τιμή να έχουν τα ονόματά τους αναρτημένα στον πίνακα ευεργετών της ΕΠΤΑΠΟΛΙΣ. Μιας EPTAPOLIS, που δεν θα είναι μόνο Πανεπιστημιούπολη, δεν θα είναι μόνο Κέντρο Ερευνών και Μελετών, δεν θα είναι μόνο Κέντρο συναθροίσεως κορυφαίων του πνεύματος, αλλά κυρίως θα είναι τόπος λατρείας του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού.
Εμείς αποτελούμε, για να χρησιμοποιήσω τον επιτυχέστατο όρο του αρχηγού μας Παύλου Πισσάνου, τη Φιλική Εταιρεία του 2010, που θα αποκαταστήσει την φήμη, το μεγαλείο και την δόξα της Πατρίδας μας. Της Πατρίδας του Ωραίου, του Μεγάλου και του Αληθινού.
Ευχαριστώ που με ακούσατε.
Ανδρέας Καμπιζιώνης”

Τ΄ ακούς Ρακιντζή???…… Τ΄ ακούω να λές!!!!!…..

Εφτάφωτοι,… τον Σώρρα τον πήρατε μαζί ή θα μπερδεύουμε τους ευεργέτες???…..

7.– Ρε κοπρίτες, τρία (3) αδέλφια άμεσοι πρόγονοί μου, οπλαρχηγοί στην Εύβοια, μαζί με τα αδέλφια Γοβγίνα, και άλλους αγωνιστές, ορκίστηκαν στην Φιλική Εταιρεία, από τον Καπετάν Κριεζή, πάνω στο πλοίο του, και κανένας τους δεν υπήρξε μασόνος ρε πλαστογράφοι!!!

Απάντηση