ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ 2  — Πως η υπουργός Τύπου, Σ. Βούλτεψη βόλεψε στο δημόσιο σύζυγο, κόρη και κουμπάρα!…

  — Ολόκληρο το δημοσίευμα της “Κυριακάτικης kontranews”. Τι λέει η υπουργός της ΝΔ στο Γιάννη Παπαγιάννη (Ηχητικό).

  — Επίδειξη ακραίας οικογενειοκρατίας από την κ. Βούλτεψη!!!!

  — Εκθέτει ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό που την επέλεξε.

  — Σκηνικό ακραίου νεποτισμού και οικογενειακού βολέματος έχει στήσει η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, προκαλώντας ουσιαστικώς το κοινό αίσθημα, σε μία περίοδο που η κοινωνία είναι φτωχοποιημένη και η ανεργία στην Ελλάδα είναι η υψηλότερη στην Ευρώπη.

  — Αντί η κ. Βούλτεψη να θεωρήσει την τοποθέτησή της ως κυβερνητικής εκπροσώπου ως άλμα στην ούτως ή άλλως μικρή πολιτική της καρριέρα, την αξιολόγησε ως ευκαιρία να αποκαταστήσει και κάποιους οικείους της. Και αυτό όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός όταν ανελάμβανε τα καθήκοντά του είχε κάνει συστάσεις στους υπουργούς να μη βολεύουν συγγενείς.

  — Έτσι τοποθέτησε τον συνταξιούχο σύζυγό της κ. Στάθη Αγγελόπουλο στο υπουργείο Τύπου, δίπλα της, σε ρόλο τοποτηρητή και, ουσιαστικώς, διευθυντή του γραφείου της. Μπορεί βεβαίως να μη πληρώνεται ο σύζυγος, αλλά διεκδικεί παρεμβατικό ρόλο σε ένα αντικείμενο το οποίο αγνοεί παντελώς. Με άλλα λόγια λύνει και δένει και, έτσι διαμορφώνεται ένα κλίμα που παραπέμπει στο παρελθόν και σε μικροκομματικής αντίληψης λειτουργίες των υπουργικών γραφείων.

  — Πλην της τοποθέτησης του συζύγου της, η κ. Βούλτεψη έχει φροντίσει να αποκαταστήσει και την κόρη της. Η οποία είναι υπάλληλος του Αθηναίκού Πρακτορείου και αποσπάστηκε από την μητέρα της στο πολιτικό γραφείο της και από εκεί έχει τοποθετηθεί στο Μαξίμου, εκτελώντας χρέη γραμματέως της.

ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ 3  — Τέλος η κ. Βούλτεψη συμπλήρωσε το τρίγωνο των οικείων της με την …κουμπάρα της την οποία απέσπασε στο υπουργείο και την προορίζει για διευθύντρια του γραφείου της!

  — Είναι τάχα θέμα ασφάλειας που επιλέγει συγγενείς της η κ. Βούλτεψη, επειδή δεν έχει εμπιστοσύνη σε άλλους; Και πόσο η έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να την εξωθεί σε πράξεις με τις οποίες εκτίθεται αλλά και εκθέτει και όσους την επέλεξαν;;

Ερώτημα. Τα γνωρίζει αυτά το Μαξίμου; Και αν τα γνωρίζει πως τα ανέχεται;

Γιατί το Μαξίμου δείχνει επιλεκτική ευαισθησία λ.χ. στην υπόθεση Κουκοδήμου και ανέχεται τις προκλητικές ενέργειες της κ. Βούλτεψη; Απάντηση στην ενδεχόμενη ανοχή του πρωθυπουργικού γραφείου απέναντι στην κ. Βούλτεψη μπορεί να δώσει το γεγονός ότι δεν αντιδρά ούτε στη στάση της κυβερνητικής εκπροσώπου που δείχνει τελευταίως ότι γράφει το Μαξίμου στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

  — Καμία ουσιαστική απάντηση από την υπουργό Τύπου για το δημοσίευμα

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη δεν έδωσε καμία ουσιαστική απάντηση αναφορικά με το δημοσίευμα της “Κυριακάτικης kontranews”, παρά τις δημοσιογραφικές πιέσεις του Γιάννη Παπαγιάννη και του διευθυντή της εφημερίδας Αιμίλιου Λιάτσου.

Ακούστε το ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ηχητικό και Δείτε τα βίντεο από το δελτίο του kontrachannel και την απάντηση του διευθυντή της “Κυριακάτικης kontranews”  Αιμίλιου Λιάτσου στην κ. Βούλτεψη στο http://www.kontranews.gr/politiki/item/17231-voultepsi-dimosieyma

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
Δηλαδή ρε χούντα, έχουν ο άνδρας σου, η κοράκλα σου και η κουμπάρα σου, μαζί μ΄ εσένα, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΊΖΕΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΌΨΙΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ????…. Χάζεψες από το πολύ το βόλεμα???….

Απάντηση