ΣΟΛΩΝ ΚΑΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ  — ΝΟΜΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ” ΞΕΡΑΣΜΑ

  — Προστατευόμενο είδος στη χώρα του Σόλωνα, οι “παράτυποι” και οι παρά φύσιν…

  — Πέρασε από τη Βουλή το δήθεν “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο, στην ουσία βαθιά ρατσιστικό για τους Ελληνες πολίτες και τους ετεροφιλόφιλους. Οι “38” της Νουδούλας θα ξαναθυμηθούν πως “υπάρχει και φιλότιμο” όταν ο νόμος – έκτρωμα θα επιχειρηθεί να διευρύνει την “προστασία” του στην παιδοφιλία, στην κτηνοβασία, στην κοπρολαγνεία και σε λοιπές ιδιαιτερότητες, αλλά γιατί όχι και στη συνύπαρξη του νόμου που ψήφισαν με τη “σαρία” σε μια “πολυπολιτισμική Ελλάδα???

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQZP_XJC5R3d1rnORZAiLnCV_QVzMDA2Fh8wb8CNoBUTxJruIg8WA
Παράδειγμα προς μίμηση

Από σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι και οι Έλληνες θα βρίσκονται υπό διωγμό, αφού δεν έχουν δικαίωμα ούτε οι μεν ούτε οι δε να επικρίνουν την εισβολή λαθρομετανάστων (εφεξής θα καλούνται “παράτυποι μετανάστες”) στην χώρα, ούτε να επικρίνουν τις ομοφυλοφιλικές θέσεις και την προπαγάνδισή τους.

“Παράτυποι” φορείς νέων αξιών και νέων ηθών – Πολιτισμική αναβάθμιση της χώρας

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ όμως και νεώτερες εξελίξεις!!!! Με δυναμική παρέμβαση σύσσωμου του αρχαίου, του ωραίου και του αληθινού ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πνεύματος, με επικεφαλής τον ΑΘΑΝΑΤΟ ΣΟΛΩΝΑ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟ, έγινε συντρίμμια το ανοσιούργημα της συγκυβέρνησης και άτιμης αντιπολίτευσης των σιωνιστών και κίναιδων των Αθηνών, και ήδη άρχισε η ταφή του, εν μέρη  στη χωματερή των Λιοσίων και το πλέον δύσοσμο κομμάτι, στη μεγαλοχαβούζα της Ψυτάλλειας!!!!!!!

Απάντηση