ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ 1  — ….ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ??????

  — ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ Ο.Κ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΛΕΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ????? ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ, ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΪΚΑΝΙΚΩΝ ΧΟΥΝΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ?????…..

  — ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΤΡΩΝΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ?????

  — ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ” ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΚΙ΄ ΕΣΥ ΛΙΓΟΣ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΝΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ΄ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ?????

  — ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ή και ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΥΝΤΟΕΠΟΧΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ???….

  — ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΡΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗ ΝΟΣΗΡΗ ΚΑΙ ΦΑΥΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΚΡΑΤΙΑ???…. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΣΑΜΑΡΑ??? ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ??? ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ??? ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ??? ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣΣ ΦΑΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ, ΣΑΝ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥΣ????

  — ΠΟΙΟΝ ΟΦΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΤΩΝ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ??????

  — ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΝΕΟΧΟΥΝΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!!

Απάντηση