Η ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΙΖΕΣ???

12 Σεπτεμβρίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ  — Μαξίμου Oil: Το πρωτοσέλιδο που προκάλεσε πόλεμο της εφημερίδας «Το Ποντίκι» με το Μέγαρο Μαξίμου [εικόνα]

  — Την αντίδραση του πρωθυπουργού προκάλεσε το πρωτοσέλιδο σημερινής εφημερίδας, ενώ το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση. Η αντίδραση ήλθε για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Το Ποντίκι» το οποίο σχολιάζει τα όσα συνέβησαν στη ΔΕΘ.
   — Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου:

  — «Το άθλιο πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα “Το Ποντίκι”, οι εμπνευστές του και όσοι κρύβονται πίσω από τους εμπνευστές του, να γνωρίζουν ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν άγεται, ούτε φέρεται, ούτε κάμπτεται από κανέναν». (Εδώ ξεκαρδίζονται)

  — Τι απαντάει η εφημερίδα στο Μαξίμου
   — «Ψυχραιμία» συνιστά το «Ποντίκι» στους συνεργάτες του πρωθυπουργού τονίζοντας ότι έχουν χάσει την αίσθηση του χιούμορ και της πολιτικής σάτιρας.
   — Αναλυτικά:
   — «Με αφορμή την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού για το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Ποντικιού», απαντάμε τα εξής…
   — Φαίνεται ότι οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, εκτός των άλλων, έχουν απωλέσει την αίσθηση του χιούμορ και της πολιτικής σάτιρας που κάνει το «Ποντίκι» εδώ και 35 χρόνια.
Ψυχραιμία…»

Το γεμάτο υπονούμενα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

iefimerida.gr
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση