ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ -ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΑΤΗ   — Όπως είδατε, αγνόησα την “ειδοποίηση” της ALPHA BANK και αυτό έπρεπε να κάνω για να γλυτώσω  από απατεώνες, και γλύτωσα.

  — Με ένα νέο e-mail, η διεθνής των ηλεκτρονικών απατεώνων ξαναχτύπησαν, κάνοντας χρήση του λογότυπου της τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιόντας ψευδώς, την κατάληξη ……@auth.gr του…. Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!!!!!!

  — Αν δε, σείρετε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ, το ποντίκι στην υπόδειξη Είσοδος στο winbank δήθεν της ηλεκτρονικής Τράπεζας Πειραιώς, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ…. ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟΥ ΣΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν, μη πανικοβάλεστε, μη πιστεύετε, και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, να μη σας τρώει η περιέργεια να δείτε τι σόϊ μήνυμα έχετε από τράπεζα. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΕΤΟΙΑΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. Μια τράπεζα θα μας πει κατ΄ευθείαν τι θέλει να μας πει και όχι με κινήσεις ….περικοκλάδας.  ….S.O.S.

  — Πλάκα θα έχει να τριγυρίζουν μόνο εμένα…. ΔΕΝ νομίζω… Είναι συνηθισμένες απάτες και απευθύνονται σε πολλούς.

Απάντηση