ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ…. ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ…!

15 Σεπτεμβρίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ -ΑΠΛΟ 24  — Τον μαυραγοριτισμό τον ζούμε άγρια στο πετσί μας, πρώτα και κύρια από τα συγκυβερνητικά χαράτσια. Τον ζούμε στο πετσί μας σαν βούρδουλα, και στους λογαριασμούς ιδιωτικών εταιρειών “κοινής αφέλειας” και στα τρόφιμα και στα είδη πρώτης ανάγκης ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (που στη Βουλγαρία τα Ελληνικά πωλούνται μισή τιμή!!!!) ναι στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα επικρατεί μαυραγοριτισμός. Τον ζούμε στα παράβολα για δίκες που δεν τολμούμε να συμμετάσχουμε, στις αμοιβές δικηγόρων, εργολάβων, γιατρών και τρέχα γύρευε.

  — Γενικός αποκλεισμός….

  — Περιέργως, μέχρι σήμερα δεν είχα παρατηρήσει κάτι το εξωπραγματικό στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας, και μάλιστα πριν ένα μήνα έκανα ανανέωση συμβολαίου.

  — Κάνω έρευνα πριν από κάθε ανανέωση ή νέα σσύμβαση. Το πλέον σύνηθες φαινόμενο στην ασφαλιστική πρακτική, είναι να επιβαρύνεται η δαπάνη για ασφάλιση αυτοκινήτου, με ένα ποσό πο κυμαίνεται από 10 – 25 ΕΥΡΩ το εξάμηνο για ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.  Φέτος ρίσκαρα και έβαλα τη χαμηλότερη τιμή και έχω οδική βοήθεια μόνο 10 ευρώ το εξάμηνο.

  — Σήμερα βγαίνοντας για δουλειές, βλέπω στο παπρίζ ένα προσπέκτους με θράσος απύθμενο!!!! Έτσι ΑΠΛΟ24 και έτσι προβ΄’αρουν το κοστούμι που θα μου κόψουν και κοψοχόλιασα. Είναι και εσσαλονικείς οι καγκίτες, παντελώς ΑΓΝΩΣΤΟΙ στο καταναλωτικό κοινό και το προσπέκτους μιάζει με μαυραγορίτικη φάρσα, με… διεύθυνση και τηλέφωνο!!!!

  — ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

=== ΞΕΚΙΝΟΥΝ οι αετονύχιδες, με αέρα κοπανιστό 15 ευρώ το χρόνο (ή 7,50 ευρώ το εξάμηνο) έτσι για πλάκα…. Για να γίνεις λένε, συνδρομητής και μέλος, της εξτρεμιστικής οδικής βοήθειας ΑΠΛΟ24….. Έλα που όμως είναι ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ365, αφού αυτό το 15 ευρώ το χρόνο (ή 7,50 ευρώ το εξάμηνο) δεν σου προσφέρουν τίποτε άλλο, παρά μόνο ταμπέλα βλακός στο κούτελο!!!!!! Άντε του κάφρου!!!!!

=== Κάνεις μαζί τους λένε και συμβόλαιο, που θα χρειαστείς τις υπηρεσίες τους, το οποίο είναι αξίας 35 ΕΥΡΩ το εξάμηνο ή 55ΕΥΡΩ το ετήσιο!!!!! Τουτέστιν οι νέοι, θέλουν να εισπράξουν από τον κάθε πιθανό πελάτη, (7,50 + 35) = 42,50 ΕΥΡΩ το ΕΞΑΜΗΝΟ!!!! αφού στατιστικά, δεν πάρχει περίπτωση, να μη χρειαστούν τα σαραβαλάκια μας, δύο φορές το χρόνο οδική βοήθεια. ΝΑΙ, τη στιγμή που μπορείς να αποφύγεις τελείως τη δέσμευση με οποιονδήποτε και αν σου τύχει κάτι, φωνάζεις μια γνωστή οδική βοήθεια, κάνεις εγγραφή για ένα εξάμηνο και συγχρόνως ζητάς την εξυπηρέτησή σου. Πολύ λιγότερα θα μας κοστίσει από όσα ζητούν αυτοί που ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ότι θα γλυτώσουμε τη πληρωμή συμβολαίου, ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΤΟΥΣ,

  — ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟΥΣ:

ΑΠΛΟ24

ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ?

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΜΗΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ?

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ & ΑΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ!

ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!

ΣΤΗ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΑ ΟΜΩς ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ, ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙΣ ΑΜΕΣΑ 15 ΕΥΡΩ, ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣ, ΑΛΛΑ 35 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ!!!!!!

ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΚΆΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ…. ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΜΑΥΡΑ…………..Σ. ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ή ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ…. ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΜΑΓΚΕΣ” ΖΗΤΟΥΝ ΕΦΕΔΡΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ +55 ΕΥΡΩ!!!!!! Προσέξατε και το μέγεθος των συμπληρωματικών 55 ευρώ, σε σύγκριση με τα 15 που θα πληρώσεις εξ αρχής?????

Απάντηση