ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ — ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΟΔΩ ΠΑΠΑ….

17 Σεπτεμβρίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ  — Στο Βατικανό αύριο ο Τσίπρας για συνάντηση με τον Πάπα

  — Χαμόγελα στην Κουμουνδούρου για τη συνάντηση – «Αύριο στο Βατικανό για πρώτη φορά αριστερός ηγέτης» το σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυγής (ΠΡΟΣΕΞΤΕ στο τέλος το σχόλιο του Μπαρμπανίκου και χασκογελάστε τους ροζ φασίστες — Τ΄ ακούς Φιντέλ??????)

  — Κι όμως φαίνεται ότι η στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς την εκκλησία δεν έχει τέλος: Ιστορικής σημασίας συνάντηση θα έχει αύριο στο Βατικανό ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πάπα Φραγκίσκο Α. 

  — Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναχωρεί το απόγευμα της Τετάρτης για τη Ρώμη και θα τον συνοδεύουν ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Σκουρλέτης, και ο Βάλτερ Μπάγιερ, συντονιστής του ευρωπαϊκού δικτύου οργανισμών αριστερού θεωρητικού προσανατολισμού Transform! –από την Ελλάδα συμμετέχει το Ινστιτούτο Νίκος Πουλατζάς.

  — Η ατζέντα της συνάντησης θα εστιάσει στα ζητήματα της κοινωνικής δικαιοσύνης και της καταπολέμησης της ανεργίας, στην επείγουσα ανάγκη ειρήνευσης της Μέσης Ανατολής, καθώς και στη συνεχιζόμενη τραγωδία στη Μεσόγειο με τους πρόσφυγες.

  — Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου η εξέλιξη αυτή αντανακλά τις αγωνίες, από διαφορετικές πλευρές, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης και των ανθρωπιστικών προβλημάτων εξαιτίας των πολεμικών συρράξεων. 

  — Στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί ικανοποίηση γιατί η συνάντηση αποδεικνύει ότι μια μικρή χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το παράδειγμα και τις θέσεις της, απευθύνεται στο σύνολο των ευρωπαϊκών κοινωνιών και αναζητεί δεσμούς συνεργασίας ανεξάρτητα από τις διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες.

Γιάννης Μακρυγιάννης  17/09/2014

ΠΗΓΗ:  http://www.protothema.gr/politics/article/410772/sto-vatikano-tin-pebti-o-tsipras-gia-sunadisi-me-ton-papa/

  ====== >> ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
1.– Ο Τσίπρας δεν είναι ούτε ηγέτης, ούτε αριστερός… Ένα ροζ τσουτσέκι είναι και σιωνιστής πρωθυπουργός σε αναμονή, του ισραηλινού λόμπι.
2.– Όχι ότι είναι κάτι σπουδαίο, αλλά το Βατικανό το επισκέφθηκαν στο παρελθόν και συναντήθηκαν με τον εξαποδώ κατά καιρούς Πάπα, περισσότερο ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ αριστεροί ηγέτες από το ΦΙΛΟΪΣΡΑΗΛΙΝΟ φρικιό του ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα ασκούντες εξουσία, όπως συνέβη το 1996, κατά την επίσκεψη του Φιντέλ Κάστρο στον Πάπα Ιωάννη-Παύλο Β΄ — ΣΧΕΤΙΚΟ: http://www.kathimerini.gr/74995/article/proswpa/proskhnio/fintel-kastro-o-makrovioteros-hgeths-toy-planhth  και historyreport.gr  και όποιος θέλει και τα…. λογίδρια της συνάντησης εκείνης στο ΒΑΤΙΚΑΝΟ, για σκονάκι στον σιωνιστή Τσίπρα, εδώ είμαστε!!!!!!!!!! Απ΄ όλα έχει το περίπτερο!!!

1 Comment

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ.
    ΤΟ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΜΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΣΧΕΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ, ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΚΝΕΒΡΙΖΕΙ….
    ΜΕ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ.-

Απάντηση