ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ  — Ο δικηγόρος του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου» γνωστοποίηση τη θέση του πελάτη του για την εν λόγω βιομηχανία

  — Με αφορμή την ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ιδιωτικοποίηση της ΣΕΚΑΠ και την λειτουργία της βιομηχανίας, ο δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη, Στέργιος Γιαλάογλου, τοποθετήθηκε με δηλώσεις του εξηγώντας την στάση του πελάτη του.

  — Αναλυτικά, μιλώντας στο «Xanthi Channel» ο νομικός εκπρόσωπος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Κατηγορούν την ιδιωτικοποίηση της ΣΕΚΑΠ, ότι έγινε εκποιώντας την ουσιαστικά σε πολύ χαμηλές τιμές. Θα το πω ξανά και θα το επαναλάβω, η ιδιωτικοποίηση της ΣΕΚΑΠ στοίχισε στη νέα διοίκηση ένα ποσό που θα αγγίξει τα 56.000.000 ευρώ μόλις υλοποιηθεί και η αποπληρωμή του υπολοίπου του δανείου που έχει αναλάβει η νέα διοίκηση με τη συμφωνία με την ΑΤΕ. Τόσο στοίχισε στη νέα διοίκηση η ΣΕΚΑΠ! Μία ΣΕΚΑΠ που πάρθηκε με 56.000.000 ευρώ αρνητική θέση, με 26.000.000 ευρώ ζημία μόνο στο 2012 και με 10.000.000 ευρώ ζημία το 2013. Μέσα σε 3 μήνες λειτουργίας η νέα διοίκηση περιόρισε τις ζημίες από τα 26.000.000 στα 10.000.000 ευρώ και η φετινή χρονιά κινείται πτωτικά η ζημία με την αγωνία μας κάθε μέρα να αυξήσουμε τις πωλήσεις στο δίκτυο πωλήσεων, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε και τα 200 άτομα προσωπικό και να δώσουμε στη ΣΕΚΑΠ το μερίδιο στην εγχώριο αγορά που είχε χάσει εξαιτίας των εγκληματικών παραλείψεων των προηγούμενων διοικήσεων ανεξαρτήτως κομμάτων. Αυτή την προσπάθεια θα μπορούσε στοιχειωδώς ένας τοπικός βουλευτής να την πληροφορηθεί, αν επισκέπτονταν τη νέα διοίκηση στον έναν χρόνο».

  — Αναρτήθηκε από onsports.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:  Κατέθεσε προσφορά ο ΣΥΡΙΖΑ και του την αγνόησαν????…. ή θέλει η παρέα του Τσίπρα να φουμάρει τρακαδόρικα???????????

Απάντηση