ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ -ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ  — Μια απλή βόλτα έκανα, και σκόνταψα στο ιστολόγιο “ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ” της αγωνίστριας αντιμνημονιακής δημοσιογράφου Πόπης Σουφλή, το οποίο ανεξήγητα, φαίνεται να είναι σταματημένο στις 12 Σεπτεμβρίου 2014, με τελευταία ανάρτηση το θέμα: 

  — ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ “ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ” ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ …ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ!

  — “Τα όσα καταγγέλλονται  επώνυμα στο παρακάτω κείμενο, είναι τρομακτικά…
Για λόγους ευνόητους, πολλές λέξεις έχουν διαγραφεί…  και έχουν αντικατασταθεί με κόκκινες τελείτσες…. μπορείτε να τις διαβάσετε στην πηγή.
   — Αν έστω  και το ελάχιστο από τα καταγγελλόμενα αληθεύουν, τότε μιλάμε για την απόλυτη καταρράκωση της Εκκλησίας… οι καταγγελλόμενοι πρέπει να παραιτηθούν πάραυτα και να απενδυθούν το ράσο.
   — Πόπη Σουφλή

   — Υ.Γ. Καταλαβατε τώρα, γιατί ο Ιερώνυμος και οι μητροπολίτες δεν τολμούν να μιλήσουν και να ξεσηκώσουν τον ελληνικό λαό;;;;
Αν ένας πολίτης γνωριζει και καταγγέλλει αυτά που καταγγέλλει, φαντάζεστε τι θα έχουν στα χέρια τους οι…. εκβιάζοντες…..
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ!… …. …. …. …. …. …. ….”

Όποιος γνωρίζει κάτι, ας ενημερώσει!!!!!!

Απάντηση