ΕΜ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ   — Κι΄εγώ λυπάμαι, αλλά η παροιμία “θέλ΄ η γυφτοπουτάνα να κρυφτεί κι΄ η γυφτοπουτανιά δεν την αφήνει” είναι χιλιοεπιβεβαιωμένη και οι γυφτοπούτανοι αδέκαροι ψευδοσωτήρες της END, απλώς επιβεβαιώνουν τη παροιμία, όποτε ανοίγεται ο βοθροστόμας τους.

  — Είπε ο Μανώλης Λαμπράκης, ο υπαρχηγός του Σώρρα στη νέα END των πλαστών αμερικάνικων ομολόγων, τα παρακάτω “κολακευτικά” για τους ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ:

  — “Γνωρίζουμε τα πάντα κυρία Μάρα, Έχουμε ακριβώς γνώση ποιοι είναι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ποιοι έχουν παραμείνει Έλληνες και δεν είναι πολλοί, μη νομίζετε, έτσι; Πρ΄΄επει να σας πω, όχι επειδή είμαστε απ΄ τη Κρήτη, αλλά επειδή όμως η Κρήτη είναι λίγο μακριά από το κατεστημένο το βορειοελλαδικό, όπου είναι και η άμεση επαφή με Βουλγαρία, τα Σκόπια, τη Τουρκία και την Αλβανία, έχουμε παραμείνει όσο κατεβαίνετε προς την…… ΕΛΛΑΔΑ (!!!!!!) ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ (!!!!!!) αυξάνεται το ποσοστό των…. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ Ελλήνων. Διότι ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΩΘΕΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ. Λυπούμε που το λέω, αλλά οι βορειοελλαδίτες έχουν αλωθεί!!!!!!…”

  — Το βιντεάκι (που μου έστειλε ο Γιώργος Γιαλτουρίδης) το αφιερώνω με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ, σε όποιον εξακολουθεί, να πιστεύει και να ακολουθεί αυτή τη συμμορία ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.

Απάντηση