Χθες, λίγο πριν από την έναρξη του σουρουπώματος κι’ ενώ οι μισοί μισθοφόροι χαιρετούσαν τους νεκρούς φορώντας κράνος(!!!!!) και οι άλλοι μισοί πήγαν στο Σύνταγμα, διότι τώρα κατάλαβαν ότι κάπου τους κλέβουν οι 300 βουλευτές εντός του πορνοβουλίου κι’ άλλοι 300 εκτός και σε αναμονή, αλλά με δίψα για βρυκολακισμό και βουντού, άλλοι τόσοι και υπερδιπλάσιοι ως υπεράριθμοι, πήγαν στη Κερατέα και ξανασάπισαν στο ξύλο όλους τους μη χαβουζίτες κατοίκους της. Εκεί, μέσα στη DustOfRoad, στα καπνογόνα και τα λοιπά παραισθησιογόνα και ναρκωτικά σε γέμιση αμυντικών χειροβομβίδων της διασποράς, όλοι, ξυλοδαρμένοι και ξυλοφορτιστές, το είδαν σαν όραμα αλλ’  ήταν αληθινό και ολοζώντανο, σαν αγγούρι Μεσογαίας.

Τρία (3) φρέσκα απάτσι της προηγούμενης τριακονταετίας, έμφορτα με τη βλαβερή οικογένεια Γκαγκά και Παπανδρέου και των αναγκαίων κολαούζων Ισραηλιτών Ραγκουσαίων και Νταλαραίων καίτινων λοιπών αρουραίων, έκαναν βόλτα και επιστασία της περιοχής του καινουργούς ξυλοδαρμού από τα ΜΑΤ τα πράσινα, τα φαιά και τα κατάμαυρα. Αφού οι Γκαγκάδες πρόλαβαν και είπαν ότι είπαν μαλακιζόμενοι με τις αποσκευές για να περνά η ώρα, βλέπουν ξαφνική διακοπή του ενδιαφέροντος ξυλοδαρμού των υπηκόων, χωρίς καν να έχει σφυρίξει η ύποπτη για χρηματισμό διαιτησία, και όλοι μαζί και σε συγχρονισμό, άρχισαν να τους πετούν πέτρες, εναντίον των και εναντίον των Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Ελληνικών πρωθυπουργών, μέχρι που ξεχέρσωσαν όλα τα χωράφια και τα αγροτεμάχια…. Βρισίδι???? Άλλο πράμα… Μέχρι κι’ αθυρόστομος Μπαρμπανίκος ερυθρίασε από εντροπή και βάλε…..

Πανικόβλητοι οι απάτσι με τους γκαγκάδες τους, το έβαλαν στις έλικες και χάθηκαν έντρομοι στο βάθος της έναρξης της νυκτός, καταβροχθησθέντες υπό του σκότους του ΔΝΤ και της σκύλας τρόϊκας. Αυτό συνετέλεσε και στην επανέναρξη του διακοπέντος ξυλοδαρμού του λαού της Κερατέας, από τους αγωνιστές των ΜΑΤ, προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη, η ασφάλεια, το επίδομα ευδόκιμου ξυλοδαρμού και το ΔΝΤ….

Απάντηση