ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  — ….. ΑΦΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ, ΟΤΑΝ ΕΣΚΑΣΕ Η ΜΠΟΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΟΥ, ΕΙΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΛΗΨΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ, ΕΝΕΚΑ ΑΦΡΑΓΚΙΑΣ??????

  — ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

  — Επειδή ο αδίστακτος γερμανόψυχος επιχειρεί να ηρωοποιηθεί νομιμοποιώντας έτσι το δόλιο, εθνικά επικίνδυνο και εφιαλτικό του παιχνίδι, οφείλουμε να πούμε γι ακόμη μια φορά τα πράγματα με τα όνομά τους…

  — γράφει ο REPORTO

  — Η δήλωση του θρασύδειλου, δεν ήταν μια απερίσκεπτη πρωτοβουλία ενός θρασύτατου αλαζόνα που έχει το ακαταλόγιστο λόγω γελοιότητας, αλλά μέρος ενός σχεδίου βρώμικου, που είχε τη συγκατάθεση του καθ όλα συνενόχου πρωθυπουργού, και πρωτίστως της κατοχικής διοίκησης.

  — Αυτό το πισώπλατο χτύπημα σε βάρος της εθνικής περιουσίας (γιατί αυτήν ακριβώς στοχοποιούν γι ακόμη μια φορά τα κυβερνητικα ανδρείκελα), δεν αποσκοπεί κυρίως στην εκλογική διευκόλυνση της καταρρέουσας συγκυβέρνησης, αλλά επιχειρεί να διευκολύνει την προώθηση ενός ύπουλου και αντεθνικού σχεδίου, χορογραφημένου απόλυτα από τις δυνάμεις της Κατοχής.

  — Η πρώτη αποτίμηση της ζημιάς από αυτή την προδοτική στάση Γεωργιάδη – (δείτε περισσότερα ΕΔΩ) – αν και είναι τραγική, αποτιμημένη σε νούμερα, και αρκεί από μόνη της για την άμεση σύλληψή του και τη δήμευση της περιουσίας του, που όφειλαν ήδη να είχαν διατάξει οι Έλληνες δικαστές, αποτελεί μονάχα ένα μικρό δείγμα για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

  — Η βασική επιδίωξη του Γεωργιάδη όπως και του ίδιου του πρωθυπουργού, μέσα από τα επικίνδυνα παιχνίδια που παίζουν σε βάρος της ίδιας τους της πατρίδας, στοχεύει σε δυο πράγματα με εργαλείο τα αποτελέσματα από τη δημιουργία τραπεζικού πανικού.

  • Πρώτον: Να διευκολυνθεί το κατοχικό σχέδιο για την απροκάλυπτη υφαρπαγή των Ελληνικών τραπεζών από τον κατοχικό διαχειριστή (Δείτεπερισσότερα ΕΔΩ). Και…
  • Δεύτερον: Στη δημιουργία του απαραίτητου άλλοθι, προκειμένου και με αφορμή το «άδειασμα» των τραπεζών, να ενεργοποιηθεί και η τελική φάση του σχεδίου για οριζόντιο κούρεμα των καταθέσεων, που θα τσακίσει ότι απέμεινε όρθιο στη λαϊκή αποταμίευση.

ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΟ πρωθυπουργός είναι απόλυτα συνένοχος σ αυτή τη συντονισμένη προδοτική επιχείρηση σε βάρος της πατρίδας, και το δρόμο αυτής της συνενοχής ακολουθεί δυστυχώς και η ελληνόφωνη δικαιοσύνη, όσο παραμένει άφωνη και δε διατάσσει την άμεση σύλληψη και τη δήμευση της περιουσίας του πατριδοκάπηλου εφιάλτη, πολύ δε περισσότερο τώρα, που το έγκλημα δεν πιθανολογείται απλώς, αλλά αποτυπώνεται και σε αριθμούς μέσα από τα 87 εκατομμύρια που ήδη εκταμιεύθηκαν μέσα σε τρείς μόνο ημέρες.

Υ.Γ. Θορυβημένος από την απροσδόκητη αποκάλυψη του αντεθνικού του ρόλου, ο θρασύδειλος (όπως άλλωστε κάθε πατριδοκάπηλος) μιλώντας σήμερα σε πρωϊνη εκπομπή του MEGA, δήλωσε πως όσον αφορά στον ίδιο και τις ευθύνες που έχει στην ασυνεννοησία που επικρατεί στην πολιτική σκηνή (έτσι προσδιορίζει το προδοτικό στίγμα της στάσης του), τόνισε ότι αν φταίει εκείνος για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, προτίθεται να αποχωρήσει από το προσκήνιο.

Σχετικά μας άρθρα…

87 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ

ΣΦΑΓΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΑΣ???

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΦΑΝΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ E-MAIL???

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ : Στη Βουλή η μηνυτήρια αναφορά κατά Γεωργιάδη, για το δάνειο της πολυτελούς μεζονέτας!!!

Απάντηση