ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ» ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

4 Μαρτίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
15 μέρες έλεγαν…. Ενας ολόκληρος μήνας πέρασε και η φιλοξενία μετά εμφανίσεων ως guest star σε διάφορες εκδηλώσεις υποβασταζόμενων λαθρομεταναστών που συνεχίζουν την απεργία πείνας συνεχίζεται.
Τρίβουν τα χέρια τους οι γνωστοί αλληλέγγυοι που έχουν στριμώξει κατά πως φαίνεται την κυβέρνηση στην γωνία.
Μια κυβέρνηση που προσπαθεί ανοήτως να ακροβατίσει ανάμεσα στο νόμιμο και το «ανθρωπιστικό».
Κι όμως όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί εξαρχής εαν η κυβέρνηση αντί διαλόγου με παράνομους και επαγγελματίες επαναστάτες είχε εκκενώσει την Νομική και την ίδια μέρα απελάσει και τους 300 «αναξιοπαθούντες» που με την πολιτική καθοδήγηση των γνωστών κύκλων συνεχίζουν να εκβιάζουν σήμερα ζητώντας την εδω και τώρα νομιμοποίηση τους.
Η κυβέρνηση βρίσκεται πλέον ανάμεσα σε…γκρεμό και ρέμα αφού ουτε φυσικά θέλει να πεθάνει κάποιος απο αυτούς αλλά και απο την άλλη εαν τους νομιμοποιήσει θα είναι η μεγαλύτερη βλακεία ύστερα απο την ψήφιση του λαθρονόμου.
Επιλέγει λοιπόν μια μέση οδό με την πρόταση 6μηνης ανανέωσης παραμονής και μετα….αλλους 6….και μετά άλλους 6 και πάει λέγοντας προσπαθώντας ουσιαστικά να τους νομιμοποιήσει απο την «πισω πόρτα».

Και αν και η πρόταση για τους λαθρομετανάστες είναι αρκετά συμφέρουσα γιατί για το ελληνικό κράτος είναι ακόμα μια απόδειξη ότι οι νόμοι είναι για να…

Η συνέχεια, εδώ

Αναρτήθηκε από Διηνέκης

Απάντηση