Αναστολή λειτουργίας του παρόντος ιστολογίου “TSOUTSOUNEROS”

7 Οκτωβρίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
TSOUTSOUNEROS TELOS  — Ο “ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ” διανύει το 64 έτος της ηλικίας του και συμπλήρωσε 6 χρόνια έντονης παρουσίας στη blogόσφαιρα, με αδέσμευτο καταγγελτικό, πολιτικό και κυρίως σατυρικό λόγο.

  — Μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα, συντελούντος του χρόνου, η παραγωγικότητα πέφτει με πολλά παράλληλα συναμαρτήματα. Το πληκτρολόγιο γράφει άλλ΄ αντ΄ άλλων και διορθώνω, ξαναδιορθώνω και εν τέλει καταρρέω από κούραση.

  — Απέκτησα πάρα πολλούς διαδικτυακούς φίλους, αλλά υπήρξαν και μερικοί, που δεν περιορίζονταν στη διαφωνία τους, αλλά με ανώνυμα σχόλια, ξερνούσαν τη χολή τους με αισχρά υβρεολόγια.

  — Ανέβασα χιλιάδες αναρτήσεις και θεωρώ φυσικό, σε ένα ατομικό-προσωπικό καταγγελτικό ιστολόγιο, να γίνουν και λάθη. Σε τέσσερις (4) περιπτώσεις, εκ των οποίων η μία αφορούσε περίπου 15 αναρτήσεις, αναγνώρισα το λάθος μου, ζήτησα συγγνώμη και οι αναρτήσεις αποσύρθηκαν.

  === ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
  — Η μία με στεναχώρησε πάρα πολύ και στάθηκε αφορμή, να διακόψω τη λειτουργία του ιστολογίου http://avragioz.blogspot.gr/. Από τότε, άλλαξα ιστολόγιο με το νέο http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/, αλλά άλλαξα και τρόπο σκέψης και τρόπο έρευνας και τρόπο γραφής και σε όσες από τις καταγγελίες που μου έστελναν, μύριζα υστεροβουλία και προσωπικό οικονομικό συμφέρον, τις έριχνα στα σκουπίδια.

Και εξηγούμαι:

  — Κάποιος Ευθύμιος Τσιάτσιος, που δεν ξέρω πως, είχε πάρει τον αριθμό του τηλεφώνου μου από την πρώην υπηρεσία μου και μου είχε αυτοπροσδιοριστεί σαν αδικούμενος μικροεργολάβος με συνεργείο καθαριότητας. Μου έστελνε από τη Λάρισα που έχει την έδρα του, είτε με FAX, είτε ταχυδρομικώς, έγγραφα που αφορούσαν παρατυπίες διαδικασιών ανάθεσης έργου καθαρισμού κτιρίων και εγκαταστάσεων, νοσοκομείων και άλλων δημόσιων οργανισμών. Σύμφωνα με τα έγγραφα στοιχεία, “ευνοημένος” διάφορων αναθέσεων, εμφανιζόταν η εταιρεία Νταλίδης & Σία Ο.Ε.

  — Πέρασε αρκετό χρονικό διάστημα και ο Νταλίδης έψαχνε να βρει σε ποιον ανήκε το ιστολόγιο http://avragioz.blogspot.gr/. Μου ήλθε κάποτε μια κλήση για να καταθέσω, για μια μήνυση που υποβλήθηκε με έναν περίεργο τρόπο και που θα μπορούσα να αρνηθώ οποιαδήποτε σχέση ή ανάμειξη και μάλιστα φίλοι που συμβουλεύτηκα, μου έστειλαν δικαστικές αποφάσεις με δεδικασμένο. Όταν έλαβα τη κλήση, ή την ίδια μέρα ή την αμέσως επόμενη, μου τηλεφώνησε ο κρυπτοκαταγγέλων Τσιάτσιος, για να μου πει, ότι τις αμέσως επόμενες μέρες, θα μου έστελνε “νέα” υπόθεση. Του λέω άμεσα, ότι έλαβα κλήση για μήνυση που είχε υποβληθεί και ξέρετε πως αντέδρασε???…. Μου είπε “Ε, και τι έγινε… Αυτά είναι στο πρόγραμμα και θα έπρεπε να τα περιμένεις…. Πάντως εμένα μη με ανακατεύεις!”

  — Με το που μου λέει εμένα μη με ανακατεύεις, τον έλουσα στα μπινελίκια και τον εξαπέστειλα οργισμένος. Από τότε ο δήθεν αδικημένος “μικροεργολάβος” δεν τόλμησε να με ξαναενοχλήσει, μάλλον από προσωπικό φόβο για τυχόν δικές του συνέπειες.

Η άθλια αντίδραση και θρασύδειλη συμπεριφορά του εργολάβου Ευθύμιου Τσιάτσιου, με εξανάγκασε να ψάξω στο “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” για τυχόν αναθέσεις εργολαβιών καθαρισμού κτιρίων δημόσιων υπηρεσιών στην εταιρεία του και έπαθα στη κυριολεξία σοκ!!!!! Η εταιρεία καθαρισμού του Ευθύμιου Τσιάτσιου, όχι μόνο δεν είναι μια ασήμαντη και διαρκώς αδικούμενη εταιρεία καθαρισμού, αλλά του ίδιου επιχειρηματικού επιπέδου, με την εταιρεία του μόνιμου ανταγωνιστή της, Νταλίδη. Όμως το σοκ το έπαθα, από το πλήθος των…. “απ΄ ευθείας αναθέσεων” στην εταιρεία του Ευθύμιου Τσιάτσιου, κάτι για το οποίο ο Τσιάτσιος, κατά κόρον κατηγορούσε την εταιρεία Νταλίδη, στέλνοντάς μου έγγραφα με παρατυπίες διαδικασιών ανάδειξης εργολάβου!!!!!

Για να το καταλάβετε καλύτερα, είναι άλλο πράγμα να καταγραφούν τα κακώς κείμενα, μπας και διορθωθεί η σαπίλα και διαφθορά που υπάρχει στον δημόσιο τομέα και άλλο θέμα να προκαλεί ένας εργολάβος κάποιες δημοσιεύσεις, τις οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιεί στις διάφορες δημόσιες υπηρεσίες, για να εξουδετερώνει τον σημαντικότερο επιχειρηματικά αντίπαλό του, ώστε να κερδίζει αγόγγυστα (=άνευ ανταγωνισμού) τις αναθέσεις εργολαβιών καθαριότητας. Αν είχα πριν κάποια υπόδειξη από οπουδήποτε, και για το τι αφορά τον εργολάβο καθαριότητας Τσιάτσο, πολλά θα είχαν συμβεί διαφορετικά. Περιοριστικά, έκανα αυτά που μπορούσα και διέκοψα τη λειτουργία του ιστολογίου http://avragioz.blogspot.gr/, διέγραψα όλες τις αναρτήσεις με θέμα βασισμένο σε έγγραφα που μου είχε στείλει ο Ευθύμιος Τσιάτσιος και υπέβαλα τη συγγνώμη μου στον κ. Νταλίδη. ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ  ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. Πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα κατά της εταιρείας του Ευθύμιου Τσιάτσιου, μεταξύ των οποίων και για σκληρή εργοδοτική συμπεριφορά  >>>> (Μέτωπο Λαού: Τρικαλινοί ξεσηκωθείτε και στηρίξτε! Σήμερα οι καθαρίστριες, αύριο εσείς!)

  === ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΙΣΚΟΥΣ

  — Μπορεί σαν λαός να πεινάμε, αλλά από πολιτικούς απατεώνες και σωτήρες έχουμε χορτάσει. Από βλήματα επίσης.

  — Έχουμε που έχουμε τη πανελλαδική μιζέρια μας και τα ατέλειωτα αδιέξοδά μας, έχουμε και υποψήφιους σωτήρες ατέλειωτους, είτε για τις ανάγκες του σάποιου καθεστώτος σε απορροφητικούς σάκους του μποξ, είτε από μοδάτη απομίμιση, είτε για ικανοποίηση της ματαιοδοξίας του συνταξιούχου δάσκαλου ή ταξίαρχου σε αποστρατεία.

  — ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ τύπου ΕΠΑΜ – Καζάκη, να μας εξηγήσουν πως τα πέρασαν από διάφορους σχηματισμούς και γιατί δραπέτευσαν. Να μας εξηγήσουν τα “ήξεις – αφήξεις…” σε καίρια εθνικά και οικονομικά θέματα. Να μας πληροφορήσουν με λεπτομέρειες που υπηρετούν εργασιακά και κολάν τα ένσημά τους. Να μας πουν και το πόθεν έσχες τους, του αναγκαίου για να στηθεί αστραπιαία, ένας κομματικός μηχανισμός σε πανελλαδικό επίπεδο.

  — ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΤΩΝ, τύπου ΠΕΙΡΑΤΏΝ – ΓΚΡΙΛΩΝ ΚΛΠ.  Σε περιόδους κρίσεων, διάφοροι σαλτιμπάγκοι, μας φέρνουν και εισαγώμενες συνταγές σωτηρίας, με τεχνητά, δήθεν αντιεξουσιαστικά χαρακτηριστικά. Θαυμάσαμε τους προβεβλημένους από τα καθεστωτικά ΜΜΕ “ΠΕΙΡΑΤΕΣ” να παίζουν τένις ή πιγκ-πονγκ, με καθαρόαιμους εκπροσώπους του καθεστώτος

  — ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: Μη μας τα πρήζετε. Μιλάτε και η μασέλα κινδυνεύει να πέσει στο πάτωμα και να γίνει σαράντα κομμάτια. Είστε ανίκανοι να προσφέρετε το παραμικρό, όταν 30-40 χρόνια σκάβατε λαγούμια για να κρύψετε την ημιπολύτιμη καρδάρα σας και τα χεσμένα από φόβο βρακιά σας. Κανένας δεν έγινε επαναστάτης στα 70 του και δεν δείχνετε να έχετε τα προσόντα για να αποτελέσετε εξαίρεση.

TSOUTSOUNEROS TELOS 1  === ΠΡΟΣ “ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ” ΚΛΠ ΔΗΘΕΝ

Στην Ελλάδα το λαϊκό και το εργατικό κίνημα είναι σε απόλυτη εξάρθρωση. Δεν υπάρχουν και αυτοί που το παριστάνουν με σημαία κάθε απόχρωσης, είναι εγκάθετοι του διεφθαρμένου καθεστώτος. Πολύ περισσότερο δεν υπάρχει ακόμα, ίχνος αναρχικού ή επαναστατικού κινήματος.

Αυτοαποκαλούμενοι “αναρχικοί” ή “αντιεξουσιαστές” ή “επαναστάτες” που διαλαλούν τη ανύπαρκτη πραμάτεια τους στη βλακωδέστατη φανερώτητα του διαδικτύου, ή φωτογραφίζονται επιδεικτικά να σημαδεύουν με τόξο τη βουλή, είναι για τα πανηγύρια. Άτομα, που ποτέ τους, ούτε μισή φορά, δεν τα έβαλαν με κάποιο τρόπο, κατά της άρχουσας φασιστικής εβραιομασονικής κλίκας τραπεζιτών και βιομηχάνων, αλλά αρέσκονται να κοκορομαχούν ανούσια σε μια πλατεία με χρυσαυγίτες φασίστες, χωρίς ποτέ νικητές και νικημένους, αλλά με επιλεκτική ξεκάρφωτη εναλλάξ ανθρωποθυσία, είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ με τη πλέον κάκιστη σημασία της λέξης. Είναι οι πιο τέλειοι υπηρέτες μιας χούντας, οποιασδήποτε χούντας.

Εμείς, όλοι όσοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε κομμάτι αυτού του Λαού και ΕΘΝΟΥΣ, οφείλουμε να επανακοινωνικοποιηθούμε και να βγούμε προς τα έξω, να οργανώσουμε τις παρέες μας, να αναδείξουμε άτομα που συνδυάζουν τη σύνεση με την αποφασιστικότητα και τις οργανωτικές ικανότητες και δεν τα έχει φάει ο σκόρος των ΚΑΠΗ και της τραυματικής ακινησίας, να τα εμπιστευτούμε και να δραπετεύσουμε από τις κυβερνητικές δομές που είμαστε λίγο-πολύ, όλοι παγιδευμένοι. Τις ανατροπές δεν αρκεί να τις περιμένουμε…. Πρέπει να τις οργανώνουμε και να τις προκαλούμε με θάρρος τη κατάλληλη στιγμή, χωρίς τυμπανοκρουσίες και καραγκιοζιλίκια που βολεύει ένα σάπιο καθεστώς και τα δεκανίκια του. Να τα βρούμε μεταξύ μας σε όλα σε όσα μπορούν να μας ενώνουν. Όχι όμως, π.χ. να γινόμαστε πιο εβραίοι από τους κυβερνοεβραίους, από φόβο ή κόμπλεξ μη μας πουν φασίστες οι νεοναζί σιωνιστές. Ούτε και να επιτρέψουμε να χειραγωγηθούμε από το χρυσαυγήτικο κατασκεύασμα, αιτιολόγησης του κυβερνοφασισμού.

  === Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Ο Μπαρμπανίκος όσο ζει, θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλά στο μέτρο των δυνατοτήτων του και απ΄ ότι γνωρίζω, δεν διαθέτω τα προσόντα που απαιτούνται για να παίξω ρόλο ηγετικό και πρωταγωνιστικό, για όσα πιστεύω. Θα έχω ήπια προσωπική ιστοσελίδα, θα προσπαθήσω να συνεχίσω την έρευνα για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΒΑΝΑ (και όχι τα τεχνουργήματα των Αλβανών με την Αρμπέρ). Θα σχολιάζω σε μερικές ιστοσελίδες φίλων.

Θα ανταλλάσσω απόψεις με τον σκύλο μου τον Κανέλο, με τον οποίο διατηρώ άριστες κοινωνικές σχέσεις. Και βλέπουμε…..

Όμως πιστέψτε με. Μπορεί να διευκολύνεται η διάδοση κάποιων ιδεών μέσα από το διαδίκτυο, όμως είναι και εγκλωβισμός. Είναι παγίδα και ουσιαστική αιχμαλωσία. ΠΟΤΕ μου δεν πίστεψα, ότι μπορεί να ξεκινήσει μια ουσιαστική κοινωνική ανατροπή, μέσα από αυτήν την ελεγχόμενη από κάθε μορφή εξουσίας, χαβούζα. Κάθε σωστή κουβέντα, εν τέλει πνίγεται μέσα στον τεράστιο διαδικτυακό βόθρο.

Η σελίδα μου στο facebook θα διατηρηθεί σε ήπιους μη πολιτικούς τόνους…..

Το ιστολόγιο http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/ ρίχνει αυλαία – ΤΕΛΟΣ
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ

16 Comments

 • Αγαπητέ διαδικτυακέ φίλε Μπαρμπανίκο, εγώ είμαι 62 χρόνων, δηλαδή μου μένουν μόνο δύο χρόνια;
  Νάσαι πάντα καλά, γερός και δυνατός.
  Κλεισθένης απ’ την “Ιδεοπηγή”.

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΦΙΛΕ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ.
   Στο διαδίκτυο σου μένουν όσο αντέχεις και όσο το αντέχεις και στην έκταση που αντέχεις. Σιγά-σιγά καταλαβαίνεις ότι εξασθενίζεις και νιώθεις ανήμπορος, όσο κι΄ αν λες μόνο σωστά.
   Εγώ έχω κρατήσει το facebook όσο αντέξω και σ΄ αυτό.
   Στη ζωή ότι πει ο Θεός…. Και λέει πολλά και δεν τον ακούει κανείς….
   Θα είσαι πάντα ένας πολύ καλός φίλος.

   ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Όταν αποχωρήσεις, ν΄ αποχωρήσεις δυνατός.

 • Καλε μου φιλε Μπαρμπανικο ήσουν από τους πρωτους blogger που είχα επαφη όταν πρωτοάνοιξα το koukfamily. Εκτοτε πολλες φορες μιλησαμε και γενικα σε αισθανομουν μια πολυ φιλικη υπαρξη κι εναν συναγωνιστη στον αχανη χωρο του διαδικτυου. Η πατριωτικη σου ακομματιστη σταση απο την πρωτη στιγμή έγινε για μενα παραδειγμα.
  Η ηλικία σου καλε μου φιλε δεν είναι τόσο μεγαλη που να σε πτοεί… Αλλωστε με τα σημερινά δεδομενα δεν μπορείς ουτε σύνταξη απο την δουλεια να παρεις ακομα…
  Αλλαξε ρυθμούς αλλα μεινε κοντα μας…
  Και προπαντως μην διαγραψεις το πολυτιμο ως πηγη πλέον ιστολογιό σου.

  Φιλε μου σου ευχομαι υγεια για σενα και για ολους τους αγαπημενους σου.
  Να εισαι καλα και να σε εχουμε κοντα μας.

  ΥΓ. Ξερω οτι στο διαδικτυο θα παραμείνεις οπως και να εχει.

 • Ο/Η CretanPatriot λέει:

  ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ & ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΑ ΜΠΛΟΚΣ, ΑΠΟΧΩΡΕΙ!!! ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ!!! ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ! ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ…
  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ. ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ, ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ, ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ… ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.
  ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΙ Ο ΛΟΧΙΑΣ ΤΟΥ blog: “CretanPatriot”

 • Ο/Η stergdoc λέει:

  εχω την εντυπωση οτι σου στοιχισε εκεινη η παλιανθρωπια του ελληνισκου που ανεφερες και εψαχνες τον δρομο για να αναχωρησεις και φυσικα με μαζι με το καλο σου κριτηριο οτι τιποτα αλλο δεν γινεται απο αυτο που αλλοι εχουνε αποφασισει.Τελος παντων παρακολουθα την κατασταση και να επεμβαινεις οταν εσυ κρινεις

 • Ο/Η Ζησης Ζησης λέει:

  Μπαρμπα Νικο ειμαι ενας ταπεινος αγροτης που ακουμπαει τα 80….σε παρακολουθουσα καθε πρωι και σε ευχαριστω για ολα … καταληγοντας εχω να σου πω τουτο μονο ….οποιος λεει με θαρρος την αληθεια δεν κανει λαθος ποτε

 • Ο/Η woodiiis λέει:

  κε Μπαρμπανικο καλο δρομο να εχετε κι ευχομαι να σας οδηγησει παλι στην ενημερωση μας.

 • Ο/Η Αυτόλυκος λέει:

  Μία ακόμη απώλεια στό έντιμο κομμάτι τού διαδικτύου.

  Εξαιρετικός ο ρεαλισμός σου στήν απάντησή σου στήν Πόπη, αλλά καί πολύ σωστή η επισήμανση ώς πρός τό πού πρέπει νά μεταφέρεται η κάθε σωστή διαδικτυακή προσπάθεια.

  Ευχαριστώ γιά τίς αναρτήσεις τών μοντάζ.
  Νά ‘σαι καλά καί καλή ξεκούραση.

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Ααααα!!! ΡΕ “ΑΥΤΟΛΥΚΕ” !!!!!!! ΕΓΩ ΣΕ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΑΚΙΤΣΕΣ ΣΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΝΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΥΚΑΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ.
   ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!

 • Ο/Η Πόπη Σουφλή λέει:

  Βρε Μπαρμπανίκο, βρήκες ώρα να … κατεβάσεις τόνους… τώρα που χρειάζεται η φωνή σου να ηχύσει δυνατά…
  Ξανασκεψου το… αν μπορείς και θέλεις…
  Θα σε περιμένω για τον τελικό αγώνα και την νίκη… γιατί Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ… όσο κι αν ματώσουμε!

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Πόπη Σουφλή

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Πόπη μου πόλεμος με κουτσά άλογα δεν γίνεται. Ούτε η ευχέρια λόγου αρκεί. Ούτε η ερευνητική εμπειρία είναι δικαιολογία για να παριστάνω τον καμπόϊ. Άτομα με ένα κάρο παθήσεις άνω των 60, που κάθε 100 μέτρα κάνουν στάση για ανάπαυση, πρέπει να έχουν τον κοινό νου, για να καταλαβαίνουν πότε πρέπει να κάνουν στην άκρη για να μη ξεγελιέται ο κόσμος. Ο κόσμος που περιμένει έξω και όχι στο διαδίκτυο. Που περιμένει ηγετικές φυσιογνωμίες 30 με 50 χρονών, με γερά πόδια, πλάτες και πνευμόνια και πύρινο λόγο, να τους ορίσει μπροστάρηδες.
   Θα ήμουν αντιφατικός, όταν κοροϊδεύω γραφικές περιπτώσεις, κι΄ εγώ; Με 82+ αναπηρία, που πλέον με το ζόρι ανεβάζω μερικές αναρτήσεις και διαλύομαι, να παραστήσω τι;;;
   Ο αγώνας για να κερδιθεί, πρέπει να μεταφερθεί στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, κι΄ εκεί θέλει σύνεση, ευστροφία, συντροφικότητα, μυστικότητα, αντοχές και γερά μπράτσα. Ο κόσμος πρέπει να συνηδητοποιήσει, ότι πρέπει να ματώσει για να κερδίσει μια καλύτερη ζωή. Ο κόσμος πρέπει να μάθει να βγαίνει έξω, αποφασισμένος για να δείρει τον κάθε αλήτη πολιτικάντη ληστή και όχι για να κάθεται χλωμά να τον δέρνουν. Ο κάθε μισθοφόρος πρέπει να ξυπνά κάθε πρωί και να φαντάζεται τον αφανισμό του.
   Τέτοιες μάχες δεν μπορούν να γίνουν στο πουλημένο διαδίκτυο (που ελάχιστοι -σε σύγκριση με τον πληθυσμό- διαβάζουν), ούτε από άτομα, που λόγω προβλημάτων υγείας, κάνουν 100 μέτρα ποδαρόδρομο και καταρρέουν.
   Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ, “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ”
   Καλό αγώνα Πόπη μου — Είσαι σπάνια περίπτωση αγωνίστριας στο χώρο.
   Σ΄ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 • Ο/Η καραγκιοζ μπερντε λέει:

  Άη ρε μπαρμπαΝικο, με στενοχωρει η αποφαση σου. Οι μη μιλημενες σελιδες γινονται ολοενα και πιο σπανιες. Τελοσπαντων, θα ηθελα να σε ευχαριστησω για τα κειμενα και τις γελοιογραφιες που μας χαρισες εως τωρα. Καλη συνεχεια και καλη τυχη

 • Ο/Η Ζείδωρον λέει:

  Αγαπητέ Μπαρμπανίκο να ‘σαι πάντα γερός και δυνατός και να απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής!Χάρηκα που τόσα χρόνια συναντήθηκαν οι δρόμοι μας διαδικτυακά…. Ησουν κάτι το διαφορετικό και γνήσιο στη μπλογκογειτονιά μας…..
  Σ’ ευχαριστώ και ‘γω για όσα έμαθα από σένα εδώ μέσα,αλλά και γιατί ήσουν πάντα μια πηγή θεμάτων για το μπλογκ μου….
  Καλή ξεκούραση!

 • Ο/Η J. STEPHEN ROBINSON λέει:

  BARBANIKO, Your blogspot is an informative venue. Please dont discontinue it. Please find some young blood that is just as dedicated as you, so as we are kept informed of current events.

Απάντηση