Όταν αυτή η ταινία έρθει στην πόλη σας, κάντε τους ιδιοκτήτες των θεάτρων να μάθουν, ότι οποιοδήποτε από αυτά που θα δείχνουν τη ταινία θα μποϋκοταριστεί και θα υποστεί μποϊκοτάζ για οτιδήποτε άλλο κάνει. Επίσης θα γίνει μποϊκοτάζ σε οποιονδήποτε από τους χορηγούς της. Ίσως το πιο σημαντικό θα είναι, να μποϊκοταριστεί κάθε ταινία, στην οποία παίζουν οι ηθοποιοί αυτής της ταινίας.
Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν αξίες, ούτε πιστεύω, ούτε σεβασμό για τους άλλους, αλλά θα τους καταλάβετε όταν χτυπήσετε το πορτοφόλι τους.
Ημερομηνία: Σάββατο 5 Μαρτίου 2011, 16:24  

Θέμα: Πέρα από ασέβεια
Ο Αβραάμ ζήτησε από τον Κύριο να απαλλάξει (από την καταστροφή) 50 δίκαιους ανθρώπους. Ο Θεός απάντησε στην αίτηση του Αβραάμ “Αν βρω στα Σόδομα πενήντα δικαίους μέσα στην πόλη, τότε θα τους απαλλάξω όλους……” Γένεση 18:16-33
……………… Η (νέα) ταινία «Corpus Christi» αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο. Μια αηδιαστική ταινία που θα εμφανιστεί στην Αμερική αργότερα το έτος αυτό, παρουσιάζει τον Ιησού και τους μαθητές του αν ομοφυλόφιλους!!!! Το είχαν ξεκινήσει (εδώ και 27 χρόνια) σαν ένα παιχνίδι, και αυτό έχει ήδη γίνει θέατρική παράσταση (και κάποιο ψευδοντοκιμαντέρ). Αυτή η αθλιότητα ονομάσθηκε (από τους γνωστούς αγνώστους παραγωγούς) “Κόρπους Κρίστι” που σημαίνει “Το σώμα του Χριστού”. Είναι μια αποκρουστική παρωδία του Κυρίου μας. Αλλά μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.
Γι ‘αυτό σας στέλνω αυτό το e-mail. Αν στείλουμε αυτό στους γνωστούς μας, εμείς με απλές κινήσεις θα μπορούσαμε να αποτρέψουμε αυτή την ταινία να εμφανιστεί στην Αμερική, να τη σταματήσουμε προστατεύοντας το “πιστεύω” μας και να διακόψουμε τη γελοιοποίηση του
Σωτήρα μας Ιησού Χριστού. Πού βρισκόμαστε ως Χριστιανοί;;;
Με μια ελάχιστη ταλαιπωρία μπορούμε να πετύχουμε.
Παρακαλούμε να βοηθήσετε να αποτραπούν τέτοια εγκλήματα εναντίον του Κυρίου μας…….

Προφανώς, ορισμένες περιφέρειες της Ευρώπης έχουν ήδη απαγορεύσει την ταινία…….
………Ο Θεός θα το εκτιμήσει, αν βρούμε τουλάχιστον 50 δίκαιους ανθρώπους που να είναι πρόθυμοι να εκφράσουν την ανησυχία τους και να εκφράσουν τη γνώμη τους κατά της εν λόγω πράξεως βλασφημίας………..

Απάντηση