Η Σάρα Φέργκιουσον παραδέχτηκε ότι ο Δούκας πρώην σύζυγός της ήταν αυτός που διοργάνωσε συμφωνία με έναν καταδικασμένο ως παιδεραστή, για να εξοφλήσει τα χρέη της.

Πρίγκιπας Ανδρέας, Δούκας της Υόρκης (αριστερά) και η πρώην σύζυγός του Σάρα Φέργκιουσον, δούκισσα της Γιορκ. Photo AFP / REXΔεξιά ο παιδόφιλος Jeffrey Epstein.
Του  Steven Swinford 1:53 μμ GMT 7 Μαρτίου, 2011
Σε συνέντευξή της, μόνο αφού ήδη είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο, δια της οποίας (συνέντευξης) επιβεβαίωσε, ότι ο δούκας της Υόρκης ήταν αυτός που χειρίστηκε τις διαπραγματεύσεις (διευκόλυνσης), όπως πρώτη αποκάλυψε η Daily Telegraph .

Είπε ότι στο γραφείο του συμφώνησε να πάρει από τον Jeffrey Epstein 15.000 £ για τον πρώην προσωπικό βοηθό της, Τζόνι O’Sullivan, και ζήτησε συγγνώμη για μια «απόφαση που ήταν ένα τεράστιο σφάλμα της”.
Είπε: “Μιλώντας εντελώς προσωπικά, για τον εαυτό μου, δηλώνω ότι λυπάμαι βαθύτατα από το γεγονός, ότι ο Jeffrey Epstein αναμίχθηκε με οποιονδήποτε τρόπο μαζί μου, γιατί εγώ απεχθάνομαι τη παιδοφιλία και κάθε σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών και να ξέρετε ότι αυτό ήταν ένα γιγάντιο λάθος εκτίμησης εκ μέρους μου..
“Είμαι τόσο μα τόσο συντετριμμένη και δεν μπορώ να πω τίποτα. Όποτε μπορέσω, θα επιστρέψω τα χρήματα και δεν θα έχω στο μέλλον, καμιά σχέση πλέον, ποτέ ξανά, με τον Jeffrey Epstein”.

Η αποκάλυψη του άμεσου ρόλου του Δούκα της Υόρκης στην τακτοποίηση της πληρωμής είναι πιθανόν να εντείνει τη πίεση πάνω του, για να παραιτηθεί από το ρόλο του, ως πρεσβευτή του εμπορίου.
ΠΗΓΗ 1: telegraph.co.uk
=========================================
Ο Jeffrey Edward Epstein (γεννήθηκε στις 20 Γενάρη 1953 στο Coney Island, της Νέα Υόρκης) και είναι ένας Ισραηλινός Αμερικανός υπήκοος, χρηματιστής και…. “φιλάνθρωπος”. Καταδικάστηκε και έμεινε για 13 μήνες στη φυλακή, μετά τη καταδίκη του με 18-μηνη ποινή, στην πολιτεία της Φλόριντα, για την αποπλάνηση ενός ανήλικου κοριτσιού, που το εξανάγκασε σε πορνεία, για να κάνει μαζί του σεξ, και ακόμα παραμένει υπό διερεύνηση από το FBI, γιατί πέρα από τους ισχυρισμούς του, είναι ύποπτος για τη συμμετοχή του σε όργια με άλλα ανήλικα κορίτσια.
Η ζωή του: Ο Epstein ανατράφηκε σε μια Εβραϊκή οικογένεια στο Coney Island και παρεκολούθησε μαθήματα στο γυμνάσιο Lafayette, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης……….. ……….. ………. ………. ……….
ΠΗΓΗ 2: http://en.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Epstein

Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

Απάντηση