Ο πτωχός πλην τίμιος Μπαρμπανίκος Αρβανίτης υπενθυμίζει (από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ), ότι η αιμοβόρα  Άνγκελα “Μέϊρκελ” (να ακούτε πότε-πότε τη Γερμανική προφορά) γεννήθηκε, με το καθαρόαιμο Εβραίικο όνομα Angela Dorothea Kasner (και όχι Μέϊρκελ – που ίσως είναι συμπληρωματικό 3 μικρό), στο Αμβούργο, στις 17 Ιουλίου 1954. Είναι κόρη του Εβραίου ψευδολιθουριανού “πάστορα” Horst Kasner (που γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 1926 στο Βερολίνο – Pankow) και της συζύγου του Herlind Jentzsch (η οποία  γεννήθηκε στις 8 του Ιουλίου 1928 στο (αναγκαία Πολωνικό) Γκντανσκ. Ναι να ξέρετε ότι η Μέϊρκελ έχει δηλώσει επίσημα και κατά το 1/4 …Πολωνέζα!!!!
Το εβραϊκό επίθετο “Kasner”, είναι από τα ισχυρότερα στο σύγχρονο εβραϊκό ονοματολόγιο και το συναντάμε σε πολλές χώρες, όπως στις ΗΠΑ. Το όνομα έχει δοθεί και από τον επίσης Εβραίο Αϊνστάϊν, σε μια λύση μαθηματικού προβλήματος, ενώ υπάρχει και Εβραίος μαθηματικός με το ίδιο επίθετο. Ο Horst Kasner μεγάλωσε σε ένα χωριό, 80 χλμ από το Βερολίνο, του οποίου ο πληθυσμός το 1938-1944, ήταν κατά 90% μαθητές και καθηγητές των ακαδημιών της Χιτλερικής Νεολαίας. Ο Εβραίος Horst Kasner, ουδέποτε κινδύνεψε από ολοκαυτώματα στη φωλιά των χιτλερικών λύκων.
Μετά τη πτώση του Χιτλερικού καθεστώτος και τη κομμουνιστική διακυβέρνηση της Ανατολικής Γερμανίας, ο ΕΒΡΑΙΟΣ Horst Kasner, προσαρμόσθηκε από τους πρώτους στην Ανατολική-Κομμουνιστική Γερμανία, ενώ έγραφε στα αποτέτοια του τα συρματοπλέγματα και τα τείχη του αίσχους και με 2 πολυτελέστατες λιμουζίνες, που ελάχιστοι διέθεταν στις κατεστραμένες από τον πόλεμο Ανατολική και Δυτική Γερμανίες, έμπαινε κι’ έβγαινε στη δυτική και τούμπαλιν με μοναδική άνεση και ευκολία, την οποία δεν διέθεται κανένας άλλος θνητός και πραγματικός Γερμανός, λες και πήγαινε κάθε μέρα για κατούρημα, στους καμπινέδες του Αμερικάνου στρατιωτικού διοικητή του Δυτικού Βερολίνου!!!!.
Θα πρέπει να το είχατε καταλάβει (ή να το είχατε θυμηθεί) όταν τα είχα ξαναγράψει. Ο μπαμπάς (πάστορας!!!) Horst Kasner, φρόντισε να γράψει από τους πρώτους τη κόρη του Άγγελα Μέϊρκελ-Kasner στη Κομμουνιστική Νεολαία της Ανατολικής Γερμανίας, για να φροντίσει το μέλλον της….. Να εξελιχθεί…. Να γίνει άνθρωπος, η γαϊδούρα…..
Ενώ άλλοι μπήκαν μπροστά και γκρέμισαν το τείχος του αίσχους, η κομμουνίστρια μέχρι εκείνο το βράδυ Άγγελα Μέϊρκελ-Kasner τους χάζευε σκεφτική απ’ το παράθυρο. Όμως, ο δραστήριος στο μπαινόβγαινε ψευδοπάστορας μπαμπάς Horst Kasner, φρόντισε καρφίτσωσε την …πανέμορφη κόρη, δίπλα στον Χέλμουτ Κολ και της ξαναεξασφάλισε το μέλλον της, κάνοντάς την σε μια νύχτα, από βρομερή κομμουνίστρια, σε αισχρή ακροδεξιά του κερατά!!!!
Στ’ αφεντικά αυτής της Άγγελα Μέϊρκελ-Kasner μας ξεπουλάει επί 18 μήνες ο πανέξυπνος ανθέλληνας Γκαγκάς-Τζέφρι Παπανδρέου και επειδή μας ταϊζει κουτόχορτο που δεν τρώμε, μας λέει τώρα ο εβραιομαλάκας, ότι πάει να την πολεμήσει με βέτα, ενώ πηγαίνει για άλλη μια φορά για να δώσει στο ισραηλίτικο διεθνές τραπεζικό κατεστημένο, όλα όσα του ζητούν να δώσει, ώστε να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο, τα προϊόντα ληστείας τους, σε βάρος των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας.
….Και έτοιμος για κάθε πρόκληση δηλώνω…. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Απάντηση