Τα εικονιζόμενα αρχιδοπαπαγαλάκια, λειτουργούντα εν προκειμένω επί 17 μήνες ως ευτελή παπαγαλάκια των χρηματιστηριακών αγορών, διαδίδουν καθημερινά και ασταμάτητα ειδήσεις πανικού, είτε προφορικά, είτε δια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου των ασύληπτων νταβατζήδων των ΜΜΕ, ότι η Γελλάς επτώχευσε κι’ ότι εδώ και 15 μήνους, εξ’ αιτίας της πτώχευσης, η εθνική κυριαρχία των γΕΛΛΉΝΩΝ παραδόθηκε αμαχητί στην εξουσία των διεθνών χρηματιστηριακών αγορών!!!!!

Υπάρχει στ’ αλήθεια Εισαγγελέας, έστω για έλεγχο των εμβολίων???????

4 Comments

 • ΜΜΕ, (Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως Εξαγοράσεως,
  Εξευτελίσεως), και διαιωνίζεται η αριστοκρατική ηλιθιότητα, και η ξεφτίλα μας για τις
  επερχόμενες γενεές.
  Η σειρά των Α: *(ΑΑΑΑ……)
  =Άσχετοι άχρηστοι ανίκανοι ανεύθυνοι ανέντιμοι αφιλότιμοι αδίστακτοι άδικοι ανίδεοι ανάξιοι ασύδοτοι άνανδροι και ανιπρόκοποι.
  Άσχετοι, άχρηστοι, ανίκανοι, εσείς που κυβερνάτε, που μόνον το συμφέρον σας, και όλα να τα φάτε.
  Άδικοι, ανεύθυνοι, ανάξιοι, εσείς που μας πουλάτε, φτιάνετε τρύπες στο νερό, και όλα τα σπαταλάτε.
  Ασύδοτοι, ανέντιμοι, ανίδεοι, που απαθώς κοιτάτε, την αδικία βλέπετε, και την χειροκροτάτε.
  Άνανδροι, αφιλότιμοι, αδίστακτοι, που την δικαιοσύνη, την κάνατε να σέβεται, μόνον εσάς τα “κτήνη”, και στους φτωχούς το άδικο, μονάχα να εγκρίνει, ή ότι απομείνει.

  Δηλαδή, ΤΕΛΙΚΟΣ: Για ΟΛΑ φταιν οι κυβερνώντες οι νυν και οι απόντες, οι πεθαμένοι και οι ζώντες, την δυστυχία πάντα φέρνουν, και απ’ τους λαούς όλους τα ΠΕΡΝΟΥΝ, τους ξεγελούνε και τους γδέρνουν.
  Για όλα φταίνε οι πρωθυπουργοί, και της κακοδαιμονίας συνεργοί, διότι αναλαμβάνουν για να λύσουν
  όλα τα προβλήματα, και είναι όλο ψευτιές και ευφυολογήματα. Τα ίδια τα ποιήματα, πάντα απ’ τα ίδια βλήματα.
  Αφού αναλαμβάνουν να μας σώσουν οι εκάστοτε σωτήρες τότε δεν μπορούν να μας δικαιολογούν την αποτυχία τους. Απλός να μην ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, όπως ένας ράφτης δεν αναλαμβάνει να επισκευάσει τηλεοράσεις. Ποινική ρήτρα και κατασχέσεις περιουσιών…….δεν υπάρχει;
  Δεν υπάρχει ένας αρσενικός άντρας στην Ελλάδα;; ΟΛΑ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ;; ΠΙΑ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ;;
  Οι κυβερνήσεις κολυμπούν μέσα στο χρέος, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με μάπα οφέως, αν και οι αρχηγοί τους είχανε χρέος να “αυξάνουν το χρέος”. Αλλά πότε ο λαός θα τους κάνει τέως. «262» Δις ευρώ το εξωτερικό ΧΡΕΟΣ που έχουνε οι κυβερνώντες, οι πεθαμένοι και οι ζώντες, και από την
  ικανότητά τους απόντες, και ας αναδεικνύονται ως τσόντες.
  Το κράτος μπήκανε στις προβληματικές έριξαν φαλιμέντο και ξεπουλάει τους Έλληνες στα ξένα συμφέροντα και στην εξάρτηση, να επέμβει ο εισαγγελέας για κακή διαχείριση των οικονομικών του κράτους από τους εισαγόμενους οικονομολόγους της λιτότητας κλπ.
  Για τα τρις εξωτερικό χρέος που έχουν, πόσο είναι το κεφάλαιο που έβαλαν τα κόμματα; Και πόσο θα ΖΗΜΙΟΘΟΥΝ;; Θα πάει κανένας φυλακή ή θα τα κουκουλώσουν όπως συνήθως; Που είσαι¨ΗΘΟΣ..
  Ή θα παραγράφει λόγο παρελεύσεως πενταετίας, ένας τρόπος νόμιμης ληστείας. (Τι θα πει παραγράφτηκε;)
  Πόσο στοιχίζει η συγνώμη τους; Θα τους πάρουν τα εξοχικά τα σπίτια τις καταθέσεις; Ποιος θα πληρώσει τα τρις που βάλατε στο εξωτερικό χρέος,
  3-4 τρις τον χρόνο, δίνεται μόνον τόκους.
  Συντελέσατε ένα έγκλημα, σε 262 δις ανεβάζουν το εξωτερικό μας χρέος, χρεοκοπήσατε την Ελλάδα, βουλευτές υπουργοί πρωθυπουργοί, όλοι συνυπεύθυνοι που για το συμφέρον σας και την προβολή σας σπαταλήσατε δισεκατομμύρια λόγο Α Ν Ε Θ Υ Ν Ο Τ Ι Τ Ο Σ, αν ήταν να σας στήσουν στα “6 μέτρα” θα παριστάνατε τους υπεύθυνοανεύθυνους; Σας καλύπτουν σας “σιγοντάρουν” τα Μ.Μ.Ε-ξαπατήσεως , ενώ έπρεπε να είχαν ΜΟΝΙΜΟΥΣ τίτλους για το ΧΡΕΟΣ. Και ο ηλίθιος λαός σας θαυμάζει σας ψηφίζει και σας χειροκροτεί. ΑΙΣΧΟΣ.
  Αν ρίξω ΜΟΝΟΝ τους τόκους από αυτά που δίνουν κάθε χρόνο για το χρέος, η Ελλάδα, θα γίνει Ελβετία

  Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ [email protected]

 • Ο/Η gourna λέει:

  Πολύ καλό …

 • Ο/Η DIMITRIOS RELLOS λέει:

  ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΙ ΖΗΤΑΣ ;;;;;

Απάντηση