‘Εκτακτη είδηση – πρωί, 12 Μαρτίου 2011
Μετά την ανάδειξη του ζητήματος από το ”Κ” και την αναδημοσίευσή του από πολλά ΜΜΕ στην Ελλάδα:
Ανάβαλε τελευταία ώρα το ταξίδι-”διακοπές” στο Μαϊάμι ο υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος.
Θα πάει όμως Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη (άγνωστοι οι λόγοι της επίσκεψής του στις δύο αυτές πόλεις). Συμπέρασμα: ‘Οταν ένας υπουργός κυβέρνησης αλλάζει ξαφνικά τελευταία ώρα τον προορισμό, αλλά δεν ματαιώνει το υπερατλαντικό ταξίδι του και συνεχίζει σε άλλους προορισμούς, αποδεικνύει την ανευθυνότητα- ελαφρότητά του, αλλά και τον εθισμό του σε συχνά ταξίδια γιά το τίποτα, με χρήματα φορολογούμενων).
Η ”αναβολή” του ταξιδιού του υπουργού στο Μαϊάμι, πιστοποιεί -αυτό που το ”Κ” υποστηρίζει- ότι η έκθεση δεν είναι κάτι πολύ σπουδαίο που να δικαιολογεί πολλαπλές, πολυήμερες πολυέξοδες-”χλιδάτες” υπουργικές παρουσίες και ότι το ταξίδι ήταν ένα ακόμα από τα πολλά που συνηθίζουν οι ‘Ελληνες πολιτικοί, δήθεν γιά την ”προβολή της Ελλάδας”, αλλά ουσιαστικά γιά διακοπές-τουρισμό με χρήματα Ελλήνων φορολογούμενων.
Το Γραφείο Τύπου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, το μεσημέρι της 11ης Μαρτίου έστειλε στα ομογενειακά ΜΜΕ το ακόλουθο μήνυμα: ”Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος θα έρθει στη Νέα Υόρκη την Τρίτη 15 Μαρτίου, σε συνέχεια του ταξιδιού του στο Μαϊάμι”.
Αναρτήθηκε από ΚΑΛΑΜΙ
=========================================

Ο Δημήτριος, αυτοκαταργήθηκε ως ”αρχιεπίσκοπος Αμερικής”:

Το αποδεικνύει και γραπτά με εγκύκλιό του προς το ”ποίμνιο”, που το καλεί να συμμετάσχει ΜΟΝΟ στην παρέλαση στη Νέα Υόρκη, γιά την εθνική μας επέτειο, στις 27 Μαρτίου, στην 5η Λεωφόρο. Θυμίζουμε στον ολίγιστο, ουσιαστικά ”αρχιεπίσκοπο Νέας Υόρκης, γκέττο Αστόριας και περιχώρων”, ότι παρέλαση δεν γίνεται μόνο στη Νέα Υόρκη. Την ίδια ημέρα -27 Μαρτίου 2011- παρελάσεις γίνονται και σε άλλες παροικίες μας στις ΗΠΑ: Τάρπον Σπρινγκς (Φλόριδα), Ντητρόϊτ, Σαν Φρανσίσκο. Επίσης, 20 Μαρτίου στην Φιλαδέλφεια, 10 Απριλίου στην Βοστώνη και 1η Μαίου στο Σικάγο.
Αναρτήθηκε από το ΚΑΛΑΜΙ

12 Trackbacks / Pingbacks

Απάντηση