Πολλοί επώνυμοι και παραλήδες, φιλανθρωπίζουν με Ευρωκοινοτικές και Ελληνοκρατικές επιδοτήσεις.
Άλλοι κλέβουν στα φάρμακα και στους πλόες, για να παριστάνουν τους ποδοσφαιρομπασκετικούς μεγιστάνες εισαγόμενων ντοπαρισμένων κατακαθιών.
Άλλοι τα μαζεύουν παντιοτρόπως και κάθε τόσο βγαίνουν σε Αρμενίες, σε Μαρόκα, σε Αλβανίες, σε Ρουμανοβλαχίες, σε Τσετσενίες, για …επενδύσεις. Να παράγουν φθηνά, να έχουν στοκ να πουλάνε φθηνά. Το σε ποιους άφραγκους άνεργους θα πουλάνε τη κάθε μαλακία τους, δεν το έχουν μέλημα….
Αυτοί έχουν το κράτος, έχουν και το παρακράτος…. Έχουν τον Καραμανλή, έχουν τον Τζέφρι. Μαζί τους και ο Πάγκαλος… Από κοντά τους ο Σαμαράς, η Παπαρήγα, το Τσιπράκι…. Όλοι τους τρομοκράτες του χρήματος και της πολιτικής πατσαβούρας…. Είναι ο κανόνας….
Κι οι πατσαβούρες του χασισοποτείου παραπαιδείας, βρήκαν τη “λύση” του οικονομικού τους προβλήματος, χωρίς να μας λένε τι κέρδη αποκόμισαν. Για την οικονομική κρίση (μας είπαν) πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε η βιβλιοθήκη της Μύκης και η ανάγκη και η δίψα των Πομάκων να μορφωθούν, να φωνάξουν ότι είναι Έλληνες, να σωθούν απ’ τη Τουρκιά. Αυτό έκαναν άμεσα οι Σκύλλες και οι Χάρυβδες του υπουργείου παραπαιδείας της ακυβερνησίας των Αθηνών. Οι συμμορίες είχαν λύση να επιβάλουν με λύσσα…..
Μέσα στην αναμπουμπούλα του θανάτου 2 ένστολων, άλλοι συμμορίτες του κλεμμένου πλούτου μας, έβαλαν το χέρι στη τσέπη κι’ έβγαλαν 500 χιλιάρικα για τσίγκινα σώβρακα των ΜΑΤ, για βούρδουλες και άλλα εξαρτήματα, να έχουν τα εξοπλισμένα αποβράσματα να δέρνουν τους πεινασμένους, τους γερόντους και τα παιδάκια στα καροτσάκια τους…. Τόσα πολλά… Κι’ άλλα τόσα, πλειστηριάζει ο πετρελαιάς, για τις διμοιρίες των μαυροφόρων ένστολων ομάδων και των κουκουλοφόρων με μπλουτζίν του συστήματος καταστολής ΔΙ.ΑΣ. …Μαγκιά, Κλανιά και κωλοκουβαρίστρα λέγαμε στη Βροντού για τους ψευτόμαγκες και τους επιδειξίες.
Εδώ και σχεδόν ένα μήνα, από 24-2-2011, ένας αιρετικός, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, αυτός που αρκετές φορές τολμούσε και κάρφωνε το σύστημα αλητών και ληστών του Καραμανλή, ξαναπροκάλεσε. Με 5 ξερές αλλά γεμάτες Ελλάδα αράδες, διαδηλώνει ότι αναλαμβάνει τουλάχιστον για 10 χρόνια και όσο χρειαστεί, τις δαπάνες λειτουργίας και συντήρησης της βιβλιοθήκης της Μύκης και της ΝΙΚΗΣ των Πομάκων.
Άλλοι χαρίζουν βούρδουλες και βουρδουλιές και η εξαίρεση του σάπιου κανόνα, σηκώνεται γίγαντας από το αναπηρικό καροτσάκι και χαρίζει ΕΛΛΑΔΑ.
Ούτε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν ακούστηκε ακόμα από τις Σκύλλες και τις Χάρυβδες διάλυσης της Ελληνικής Παιδείας!!!!!
Το λέμε εμείς, το ίδιο λιτά:
ΠΡΟΔΡΟΜΕ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ’ ΕΜΕΙΣ,  Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.

Απάντηση