“Ισραηλινοί και Φίλοι (ισραηλινών), Απευθυνθείτε στο Facebook για να κλείσει τη Σελίδα της Ιντιφάντα”, λέει η σιωνιστική-νεοναζιστική σελίδα!!!!

Αναρτήθηκε από Jackie Cohen στις 15 του Μάρτη του 2011, 11:30 πμ

Είμαστε πολύ ταραγμένοι, από μια σελίδα στο Facebook, η οποία κάνει έκκληση για την έναρξη από 5 Μαΐου, της τρίτης ιντιφάντα (εξέγερσης) εναντίον του Ισραήλ.
Έχουμε αναφέρει την σελίδα στο Facebook, ενώ με την ίδια σχεδόν (???) ανακοίνωση, με την οποία ζητήσαμε να σχολιάσει σχετικά, με το αν το site θα ανταποκριθεί σε μια πλημμύρα καταγγελιών, σχετικά με αυτήν την δευτερεύουσα τοποθεσία που δημιουργήθηκε από μαχητικούς εξτρεμιστές.
Στην απορία τους για το κοινωνικό δίκτυο δεν περιλαμβάνεται το γεγονός, ότι επικεφαλής αυτού του τόπου, είναι ο Σύμβουλος Mark Zuckerberg ο οποίος γεννήθηκε Εβραίος (έτσι είμαστε εμείς), που θα μπορούσε να επηρεάσει τις αποφάσεις για το τι θα κάνουμε με τη σελίδα της Ιντιφάντα.

Υποψιαζόμαστε (ότι γίνονται) προσπάθειες για να αποφευχθεί κάθε εμφάνιση των τάσεων, που θα μπορούσαν να καταστήσουν ακόμη δυσκολότερο στο Facebook να αποφασίσει τι πρέπει να κάνει, για την ελεύθερη διακίνηση (των απόψεων) των ανθρώπων, κάνοντας κλικ “Αναφορά της παρούσας σελίδας.”
Ένας εκπρόσωπος του Facebook απάντησε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
“Παίρνουμε τη δήλωσή σας για τα δικαιώματά σας και τις ευθύνες μας πολύ σοβαρά και θα αντιδράσουμε γρήγορα στις αναρτήσεις τους με ακατάλληλο περιεχόμενο και ανάρμοστη συμπεριφορά. Συγκεκριμένα, είμαστε ευαίσθητοι σε περιεχόμενο που περιέχει πορνογραφία, παρενόχληση των ιδιωτών, άμεσες δηλώσεις μίσους εναντίον προστατευμένων ομάδων του πληθυσμού, και αξιοποιήσιμες απειλές χρήσης βίας. Ο στόχος αυτών των πολιτικών είναι να βρεθεί μια πολύ λεπτή ισορροπία μεταξύ της παροχής στους ανθρώπους της ελευθερίας να εκφράζουν τις σκέψεις και τις απόψεις τους -ακόμη και εκείνοι που μπορεί να είναι αμφιλεγόμενοι σε κάποια θέματα- και στη διατήρηση ενός ασφαλούς και αξιόπιστου περιβάλλοντος.
Το Facebook έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι αυτορυθμίζεται. Παρέχουμε συνδέσεις για αναρτήσεις σχεδόν σε κάθε σελίδα και θα ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να μας ενημερώνουν όταν βλέπουν κάτι που πιστεύουν ότι θα μπορούσε παραβιάζει τα δικά μας πρότυπα. Η ομάδα ερευνητών μας, θα επανεξετάζει και θα αναλάβει δράση, για το αναφερθέν περιεχόμενο, ανάλογα με τις πολιτικές μας”.
Η σελίδα ιντιφάντα όχι μόνο παραμένει στην περιοχή, αλλά έχει συγκεντρώσει 172.480 φίλους, από τους οποίους ορισμένοι μπορούν να χαρακτηριστούν ως αντισημιτικές.
Πολλές άλλες εξεγέρσεις στην περιοχή προγραμματίζονται μέσω του Facebook, που έχουν τέτοιες πολιτικές,
(για τις οποίες) εμπειρογνώμονες λένε, ότι το Ισραήλ θα μπορούσε ήδη να κινδυνέψει από τις νέες κυβερνήσεις, που θα προκύψουν σε όλες τις γύρω χώρες. Αυτό σημαίνει ότι μια σελίδα που ζητεί έναρξη της ιντιφάντα εναντίον του Ισραήλ, δεν είναι απαραιτήτως ένα μεμονωμένο φαινόμενο, αν και ο πρωθυπουργός της Παλαιστίνης (μάλλον εννοεί τον εγκάθετο προδότη Αμπάς) φαίνεται να έχει μια πολύ πιο ειρηνική στάση από ό,τι τα μαχητικά στοιχεία.
Ποια είναι η γνώμη των αναγνωστών, για το αν αυτή η σελίδα (πρέπει) να παραμείνει στο Facebook???
Πηγή:
http://www.allfacebook.com/israelis-and-friends-ask-facebook-to-pull-intifada-page-2011-03
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

Απάντηση