USA – ΚΑΛΑΜΙ – Ειδική ανταπόκριση –  Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011
ΠΡΟΣ GAP, Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα:

“Βρέθηκε ο Υπουργός-Τουρίστας Παύλος Γερουλάνος…. STOP”

Είναι στη Νέα Υόρκη και…”χρησιμοποιεί” σωστά το κρατικό χρήμα γιά την ”προβολή της Ελλάδας”:
«Νέα Υόρκη, 16 Μαρτίου 2011-10:10 π.μ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ…Σας ενημερώνουμε ότι o Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος, θα προβεί σήμερα σε ενημέρωση των εκπροσώπων των ομογενειακών ΜΜΕ και των Ελλήνων ανταποκριτών, στις 4:30μ.μ. στο χώρο του Γραφείου μας».
(Η παραπάνω ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου στη Νέα Υόρκη, στάλθηκε μερικές ώρες πριν τη συνέντευξη, γεγονός που πιστοποιεί την…ανευθυνότητα του κάθε υπουργού-τουρίστα Γερουλάνου).
Ε, κάτι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος, κάτι να πει, γιά να δικαιολογήσει τον δικό του…τουρισμό στις ΗΠΑ, που ”βαφτίζει” τουριστική προβολή της Ελλάδας” (επισκέπτεται συχνά τη Νέα Υόρκη, τυπικά ”γιά την Ελλάδα ρε γαμώτο”, αλλά βασικά γιά προσωπικές του υποθέσεις-δουλειές). Θα δώσει και μερικές συνεντεύξεις σε τοπικής εμβέλειας αμερικάνικα ΜΜΕ.
Ο κ. υπουργός αναμένεται ν’ ανακοινώσει ότι η Ελλάδα από τον επόμενο χρόνο (2012), θα ”βουλιάξει” από τουρίστες και κρουαζιερόπλοια, επειδή αυτός και ο ψεύτης υφυπουργός του, με τα πολλαπλά χλιδάτα ταξίδια τους στο εξωτερικό (”λεφτά υπάρχουν”), κάνουν τους υποψήφιους τουρίστες να…παραμιλάνε.
(Οι απόδημοι είχαμε ”εκτιμήσει” τα… ”προσόντα” του κ. Γερουλάνου, χρόνια πριν, όταν ο GAP, ως υπουργός Εξωτερικών, τον είχε γιά ν’ ασχολείται με ζητήματα Απόδημου Ελληνισμού. Πάντα ο ταξιδιάρης κ. υπουργός σε κυβερνητικές θέσεις που δικαιολογούν κρατικό χρήμα γιά ταξίδια στο εξωτερικό)
O υπουργός Π. Γερουλάνος, θα συναντηθεί και με προέδρους ΕβραιοΑμερικάνικων Οργάνωσεων στην Ουάσιγκτον (αυτούς που πρόσφατα προσκάλεσε επίσημα ο GAP στην Ελλάδα), γιά να τους ευχαριστήσει που ”υποστηρίζουν την Ελλάδα”: Ακόμα αποκαλούν επίσημα τα Σκόπια ”Μακεδονία”.

=====================================

H ”τουριστική προβολή” και η ”προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων”, ναυάγησε στον Ατλαντικό
Το ”τουριστικό μπάχαλο”: ‘Οταν ο υπουργός δεν γνωρίζει τι ποιεί ο υφυπουργός του.
Παρασκευή 11 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη, υποτίθεται, ο υφυπουργός του Γερουλάνου, είδε ”Τour Operators” ‘Ελληνες και μη. Πέντε ημέρες αργότερα, στην ίδια πόλη, ο υπουργός θα ξαναδεί…”
Τour Operators”.
Αλλά στο Μαϊάμι, που γίνεται η μεγάλη διεθνής ‘Εκθεση γιά Κρουζιερόπλοια, ο υπουργός δεν πήγε.

Γερουλάνος, Νικητιάδης

“Θαυμάστε” υπουργούς της ελληνικής κυβέρνησης και το κρατικό Πρακτορείο Ειδήσεων
‘Εκθεση Κρουαζιέρας στο Μαϊάμι και η αθλιότητα της παραπληροφόρησης
Στις 3:55 απόγευμα, ώρα ανατολ. ακτής ΗΠΑ (9:55 βράδυ Ελλάδας), Tρίτης 15 Μαρτίου δημοσιεύτηκε ”είδηση” με πηγή το κρατικό ”Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων” (διαβάστε την στην ”Καθημερινή”) σύμφωνα με την οποία:
«…Την πρώτη ημέρα της έκθεσης οι δύο υπουργοί είχαν σειρά διαδοχικών συναντήσεων με τους προέδρους και τους διευθύνοντες συμβούλους των εταιρειών PRINCESS CRUISES, HOLLAND AMERICA, CRYSTAL CRUISES, voyage antic cruise και άλλες. Στη συνέχεια οι δύο υπουργοί συζήτησαν με όλους τους προέδρους και τους διευθύνοντες συμβούλους των εταιρειών που μετέχουν στην έκθεση σε δεξίωση που παρέθεσε η Seatrade Cruise Shipping Miami…». (Σημ.: Eννοεί τον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννη Διαμαντίδη και τον υφυπουργό Πολιτισμού
και Τουρισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη).
Οι αποδείξεις της αθλιότητας:
1- Πρώτη ημέρα της έκθεσης ήταν 14 Μαρτίου. Ο υφυπουργός έφτασε Μαϊάμι την επομένη (15 Μαρτίου) πριν το μεσημέρι. Πως είχε ”σειρά διαδοχικών συναντήσεων” την…προηγούμενη ημέρα, αφού δεν ήταν στο Μαϊάμι;
2- Η δεξίωση παρατέθηκε 6:00 απόγευμα τοπική ώρα, 15 Μαρτίου, άρα πως ”συζήτησαν” σε… δεξίωση, 2-3 ώρες ενωρίτερα -σύμφωνα με το δημοσίευμα- δηλαδή, πολύ πριν αρχίσει η δεξίωση;
«‘Eκθεση Κρουαζιέρας 2011»

Tα κωμικοτραγικά με την ελληνική αποστολή στο Μαϊάμι……………

Αναρτήθηκε από ΚΑΛΑΜΙ

Απάντηση