Από 11 Μαρτίου 2011, τα μεγάλα κοπρόσκυλα της δυστυχισμένης ναυτιλίας και του ξεπουλημένου τουρισμού, βολοδέρνουν μεταξύ Μαϊάμι-Νέας Υόρκης-Ουάσιγκτον κλπ πιθανών και απίθανων προορισμών, με πρόφαση και κάλυψη, τη προώθηση του Ελληνικού τουρισμού και της μεγαλοεισοδηματικής τουριστικής ναυτιλίας.
Πριν από λίγους μήνες, ο γκαγκάς πρωθυπουργός των Αθηνών, μας κουβάλησε τους αρχιγκάγκστερς του διεθνούς κακοποιού Σιωνισμού, τη πραγματική παγκόσμια μαφία, τους χάρισε όλους τους κώλους μας, χωρίς να μας ρωτήσει, σε σημείο που οι αρχισιωνιστές να αναρωτιούνται δημόσια, για το τι σκατά κι’ ωραία τα βρήκαν όλα δικά τους στο ιθαγενές Ελλαδιστών. Έτριβαν τα μάτια τους και εκ του ασφαλούς σφύριζαν αδιάφορα για να αρπάξουν περισσότερα, σαν οι πραγματικοί μπόσηδες των χρηματιστηριακών αγοραίων αγορών.
Αυτούς τους ίδιους μεγαλοσιωνιστές και ιδιοκτήτες των αγοραίων αγορών του χάους, (μας λένε) ότι ξεκίνησαν να ….συναντήσουν οι αετοί Γερουλάνος, Νικητιάδης κι’ ετσέτερα κοπρόσκυλα και χαραμοφάηδες του Δημόσιου Ελληνικού χρήματος. Ραντεβού???? ….Από 11-3-2011 (επίσης) στα Μαϊάμι, στις Νέες Υόρκες και στις Ουασιγκτώνες και πολλοί αναρωτιόνται γιατί περιμένουν με το κόπερτον στη πλάτη και στα μπούτια (δικά τους και αναγκαίων συνοδών εδάφους και αέρος), συν το απαταίτητο σιβανσί στις μασχάλες και τα λοιπά απόκρυφα…. Όμως…….
Όμως, τα πανάκριβα της Σιών αμελέτητα, είχαν τους δικούς τους προγραμματισμούς και (ΣΥΜΠΤΩΣΗ) από τις 11-3-2011 βρίσκονταν σύσσωμα στα Σκόπια!!!!! για τα εγκαίνια της 12-3-2011 του …μνημείου μνήμης του “ολοκαυτώματος” των Εβραίων της “Μακεδονίας”…. Της ποιας???? Καλά διάβασες: της “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, σύμφωνα με την επίσημη ορολογία όλων των επίσημων παγκόσμιων σιωνιστικών οργανώσεων!!!! Κι’ επειδή πολύ τους άρεσε στα Σκόπια που μόνο Μακεδονία ονοματίζουνε, φάγανε και ήπιανε κι’ έκατσαν και να ξεκουραστούνε. Τις φήμες, ότι και η εξαφάνιση του Γερουλάνου και των συν αυτόν από τις ΗΠΑ, και στο τι σχετικό οφείλεται, δεν τις σχολιάζω. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα επιτέλους βρέθηκε ο Γερουλάνος και ….ξαναπεριμένει υπομονετικά τους Σιωνιστές φίλους του και παγκόσμιους άρχοντες των αγοραίων αγορών και του ξεπουλημένου τουρισμού μας.
Για τον Γερουλάνο, για τις μέρες της εξαφάνισης δεν έχουμε φωτογραφικό υλικό, αλλά για το που ήσαν οι μεγαλοεβραίοι που είχε συναντήσει ο Γκαγκάς και που θα συναντούσε ο Γερουλάνος και η ακριβοπληρωμένη κουστοδία του, μπορείται να τους απολαύσετε!!!! Αδιάψευστοι μάρτυρες του γιαχωβά, οι φωτογραφίες των εγκαινίων του εβραϊκού μνημείου και τα δημοσιεύματα ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου!!!! Ήσαν όλοι εκεί!!!!! Στα Σκόπια!!!!

In Skopje, Macedonian Jewish Legacy Commemorated with Events and New Holocaust Memorial Center

March 12, 2011
Text and photos by Chris Deliso in Skopje
Each year on March 11, Macedonia’s small Jewish community, bolstered by guests local and foreign alike, gathers for a solemn commemoration of the Holocaust. On that date in 1943, 7,148 Macedonian Jews – 98 percent of the country’s Jewish population – were deported to the Treblinka death camps by occupying Bulgarian forces. However, this year’s commemoration was somewhat bigger.
Indeed, the series of events held in Skopje, Bitola and Stip (two other former Jewish centers of life), coordinated by the Macedonian and Israeli governments, along with Macedonia’s Holocaust Fund and its small Jewish Community, spanned almost the course of an entire week.
The reason for the unprecedented attention was the opening – at long last – of the much-anticipated Holocaust Memorial Center of the Jews from Macedonia, fittingly located on the site of Skopje’s former Jewish quarter, along the north bank of the River Vardar…… ……….. ……….. …… …….. …….. ……..
Άϊ στο διάολο…….

Απάντηση