Ο Τορναδόρος Καρχιμάκης στη γιάφκα με τον τόρνο και το laptop!!!!

Ancient Tragedy and Small Comodo
Ευτυχώς που συνέβηκε και το γιαούρτωμα του κοπρίτη και λεχρίτη και κλανιάρη σαπιοκοιλιά…. Άλλως άκρη δεν θα βρίσκαμε αδέλφια και πρωτοξάδελφα και ….μπατζανάκια όλα!!!!
Τα δείγματα εκρηκτικής γιαούρτης, στάλθηκαν χθες βράδυ από την αντιτρομοκρατική, στα εργαστήρια της Botsovalia, γιατί τα ενταύθα είναι ως συνήθως «χαλλασμένα», σαν όλους τους αξονικούς τομογράφους των προς μεταπώληση δημόσιων νοσοκομείων. Εκεί και ένθα, σε χρόνο ρεκόρ, μετά από μικροσκοπική και μακροσκοπική ανάλυση και εξέταση, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σύνδεση της εκρηκτικής γιαούρτης με τα γνήσια e-mails, τα οποία προχθές μας …αποκάλυψαν, αυτό που όλοι ξέραμε εδώ και 18 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ μήνες!!!! Τη συντελεσθήσα και αρχαία πλέον πτώχευση δια ληστείας, την οποία όμως, κανείς μας δεν τολμούσε να μαρτυρήσει στην ηλίθια εισαγγελέα της Up Botsovalia, διότι είναι υπερευαίσθητη και υπήρχε κίνδυνος να βγάλει σπυράκια σε επικίνδυνο σημείο, από χημική αντιδραστικότητα και αναφυλαξία, που ως γνωστόν προκαλούν ευκοίλια και τσίρλα μεγάλη και αδιάκοπη.
Ούτως ειπείν, έπρεπε να δραστηριοποιηθεί η καθ’ ημάς επαναστατική οργάνωση και να υποκλέψουμε τις διαδικτυακές πορδές του Πάγκαλου μετά του Καρχιμάκη και του Παπουτσέως, τις οποίες ενορχήστρωνε από το ίδρυμμα Παπαντρέως ο πρώην ηγετικός και αεί κρατικοδίαιτος Λαλιώτης, στο διεθνές αλλά απόρρητο τρίγωνο «Athens – Up Botsovalia – Doliana City». Αφού οι άντρες της Ε.Ο. των TSOUTSOUNEROS έκαναν φύλλο και φτερό τη Microsoft, τη Google, τη Gmail, τη Yahoo, τη GoDady και όλους τους παρόχους, καταλήξαμε σε εισβολή μετά διεισδήσεως, στη γνωστή γιάφκα «Tornos Of Doliana City», η οποία ανήκει κατά 33% στον Λαλιώτη, κατά 33% στον Καρχιμάκη από προίκα σοσιαλιστική, κατά 33% στον τραμπούκο Παπουτσή (ομοίως από προίκα σοσιαλιστική), το δε 1% ανήκει στον Τζέφρι Παπανδρέου, για να μη μείνει ορφανό και δεν ξέρουμε τίνος είναι ο γρίφος. Μέσα στη γιάφκα των νεοτρομοκρατών της σοσιαλιστικής χρεωκοπίας, εκτός από τα γνωστά σε όλους τους δήμιους γκεμπελίστικα εργαλεία, βρέθηκε ο μέγας τόρνος ενσωματωμένος επί του δαπέδου, ο οποίος έφερε πανταχώδεν, άνωθεν, κάτωθεν και περί τον άξονά του, 337 δακτυλικά αποτυπώματα του Καρχιμάκη, 294 του Παπουτσή, 444 του Λαλιώτη και μόνο 1 του Γκαγκά λόγω ηλιθιότητος. Επίσης στην οροφή του τόρνου των τορναδόρων, βρέθηκε σε πλήρη λειτουργία αποστολής γνήσιων e-mails, ο υπερφορητός υπολογιστής του δημόσιου χρέους, με ασύρματη σύνδεση και με Βρυξέλες. Τέλος ένα ακόμα στοιχείο που στοιχειώνει τις έρευνες, είναι και η ατζέντα με τα 114 προκατασκευασμένα ονόματα μελών της πιθανής οργάνωσης «προπυρήνες της φωτιάς» (ή περίπου έτσι, σύμφωνα με τις αοριστίες Παπουτσέως), που περιείχε τσουβαλιδόν, όλους τους συγγενείς, γνωστούς και φίλους των δικαζόμενων ορίτζιναλ πυρήνων, ως πιθανούς και ίσως ενδεχόμενους συμμέτοχους σε σκέψη για εξέγερση, προς πείραγμα του σάπιου καθεστώτος!!!!!
Όταν όμως οι Αρβανίτες κάτοικοι της Κερατέας, αντιλήφθηκαν ότι τα γνήσια e-mails των τριών τορναδόρων, καβαλούσαν τις πορδές του Πάγκαλου για να διασκορπισθούν σε ολόκληρο το διαδίκτυο, ώστε να τα καταφέρουν να τρομοκρατήσουν την ανίδεη (μέχρι αθωότητος και ……..) εισαγγελέα της Up Botsovalia με τη Δόλια και Δολιανή τρομοκρατία τους, τάχθηκαν με το μέρος της εισαγγελέως και έθεσαν τον Πάγκαλο στον πετυχημένο στόχο της εκρηκτικής γιαούρτης και μάλιστα (εκ νέου) άνευ φυτίλι και άνευ χειροκροτητή.
Για την ιστορία, στην ίδια τορνογιάφκα των Δολιανών, γνωρίσθηκαν πρωτίστως και αρχικώς με εθνική πρωτοβουλία Λαλιώτη, οι Χρήστος Παπουτσής και Μιχαλάκης Καρχιμάκης, με τις αδελφές Λία Ταλιούρη και Μαρία Ταλιούρη, όπου και απώλεσαν διά παντός την παρθενία τους και γινήκαν άντρες, για να ξαναγράψουν την ιστορία της τρομοκρατίας στα σχολικά βιβλία, τώρα που άδειασαν μπόλικο χώρο με τη κατάργηση ηρώων…….
Την ίδια ώρα τζαστ, ο Κώστας έπαιζε το βιολί του αμέριμνος…..
Κατ’ άλλους, η συγκεκριμένη γιάφκα των τόρνων και των τορναδόρων, ήταν πρώην πορνείο, δι ο και κατ’ ευφημισμόν οι αρχαίοι γειτόνοι την αποκαλούσαν χάριν αμερικάνικου αστεϊσμού και πορνογιάφκα…..

Απάντηση