Ευτυχώς που το αρχείο μου είναι σωσμένο και δεν μου το πάτησε ο κω Λοβέρδος με ενεργειακό ποδήλατο…..
ΚωΛοβερδία θα πάθαινα και στεναχώρια και γρίπη νέα Η1Ν1….
Λοιπόν, από Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010 προειδοποιούσαμε και φωτογραφίζαμε στο “ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ”:

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ οιΚΩΛΟγίας ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΜΗΛΟΥ, ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!!! …ΣΚΛΗΡΟΣ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ…….

Λόγω όμως ανωτέρας βίας και ενασχόλησης του Μαγκριώτη με τα διαβολικά πάρκα, το πακέτο ποδήλατο, ως πλέον συναφές με την απάτη της υγείας, παραδόθηκε στον κωΛοβέρδο.
Από 17 Ιανουαρίου 2010. Χρειαζόταν χρόνο η ΔΕΗ για τις ανάλογες υποδομές στις σφηνωτές σέλες των διασκευασμένων ποδηλάτων, που θα μπαίνουν βύσμα στις έδρες των ενεργειακών ποδηλατών.
Όπως είναι ήδη γνωστό, σε πρώτη φάση, με την στατική ενεργειακή ποδηλασία, θα εξασφαλιστεί η δωρεάν φωταγωγία της παραλιακής Λεωφόρου Νίκης, του Λευκού Πύργου και της αμαρτωλής αλλά εξασφαλισμένης ΔΕΘ έναντι αστικής ευθύνης, παντός απατεώνος μέλους του ΔΣ.
Η κωΛοβερδική ενεργειακή ποδηλάτωση, δεν θα είναι συνδεδεμένη μόνο στη βυσματική ενεργειακή σέλα από καθέδρας μας, αλλά και με ….πιστωτική κάρτα (αυτό θα πει κωΛοβέρδικη ευστροφία και πρωτοτυπία εισόδου στο πορτοφόλι του θύματος ποδηλάτη)!!!! Ληστρικό ΑΜΟΚ και κωλοβερδία έχει πάθει ο ψυχοπαθής, από συντόμου εποχής του στο υπουργείο εργασίας….
Ακούμε και τη δήλωση ότι σαν Λοβέρδος βιάστηκε στο Ωνάσειο από το ΔΣ και συμπεραίνουμε, ότι αυτή η ενεργειακή σεξουαλική φαντασίωση, αντιστοιχεί στη λαϊκή σοφία “αμ δαρμένος, αμ και βιασμένος”…..

1 Trackback or Pingback

Απάντηση