HyperComodo
Σύμφωνα με φωτογραφικό αποδεικτικό υλικό, που μου έστειλε κρυφά ο τορναδόρος των Δολιανών και των τρομοκρατικών e-mails από τα Τσαντίρια της Άνω (ίσως και κάτω) Υπατίας, που ως γνωστόν εκκενώθηκαν πρόσφατα από τους 300 ηρωϊκούς αλλά χορτάτους τραμπούκους εισαγωγής, η θυγατέρα και κόρη του μπαμπά μεγαλοδικηγόρου όλων των μεγάλων πανάθα Κωνσταντόπουλου, υπέστει φρικτό ατύχημα και μαρτύριο.
Συγκεκριμένα, κατ΄αρχήν βρισκόταν έξωθεν του τσαντιριού και τσαντισμένη ανέμενε τη νέα φουρνιά χορτάτων απεργών πείνας από το Αλγέρι με πεντάχρονη παραμονή στα Χανιά, με την υπομονή της εξαντλημένη για τους Βαρδινογιανναίους του πανάθα, διότι το προϊόν καθυστερούσε αδικαιολόγητα από καύσιμο.
Εκεί και κάποια στιγμή μουνύσταξε κι απεκοιμήθηκε σε γύφτικια καρέκλα που μόλις είχε αγοράσει από τον “Νικολάκη το καλό παιδί”. Εκεί όμως, ευκαιρήθηκε ο Pardal, ένας γηγενής σκύλος της Πατησίων, τη μύρισε δεόντος, πείσθηκε ότι ήταν λάστιχο από τρίκυκλη μοτοτσικλέτα ή σαμπρέλα για ντάτσουν και εν πλήρη συνειδήσει, το ζωντανό έκανε την ανάγκη του.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να τραυματιστεί το ακροδεξιό πατζάκι του σκουρομπλέ παντελονιού της Ζωής (ζωή νάχει) και δεν έλεγε να στεγνώσει. Σαν να μην έφτανε αυτό, από το σκυλοσημάδεμα με κάτουρο, την πήραν χαμπάρι και περίοικοι σκύλοι από Ιπποκράτους μέχρι Μεταξουργείο, κι’ από Θησείο μέχρι Άγιο Παντελεήμονα και μαζεύτηκαν σκύλοι 207, με απαιτήσεις, να της αφήκουν και αυτοί το δικό τους σημάδεμα.
Για την αντιμετώπιση της κατάστασης, προσέτρεξε στη σωτηρία της ο μπαμπάς Κωνσταντόπουλος με μια μερτσέντες 8 μέτρα μήκος και 350 άλογα, 4 περιπολικά των 100, 7 δίκυκλα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επί 2 αναβατών κι’ επιβητόρων και 13 (δηλαδή τα μισά) μέλη του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!
Είναι ευνόητο λοιπόν, ότι υπήρχαν εξαιρετικές και κατεπείγουσες συνθήκες και καταστάσεις, καθώς και επιτακτικές ανάγκες, που για δεύτερη φορά σε μια βδομάδα, δεν επέτρεπαν στην Ζωή να παραστεί στη δίκη που η ίδια προκλητικά προκάλεσε. Για τους αντίστοιχους λόγους του, υπήρχε πλήρης αδυναμία και του δικηγόρου όλων των μεγαλομετόχων του πανάθα, μπαμπά Κωνσταντόπουλου, να παραστεί σαν (ανεπίτρεπτος για συγγενή πρώτου βαθμού) ….μάρτυρας κατηγορίας, για να στηρίξει τη θυγατέρα  και κόρη Κωνσταντόπουλου. Η παραπάνω φωτογραφία προσκομίσθηκε στη δίκη και μάταια οι συνήγοροι της αντιδίκου δικαστίνας προσπάθησαν να αποκτήσουν για να εμπλουτίσουν το άλμπουμ τους στο φέϊσμπουκ….
Δεν πρέπει δε να παραγνωριστεί το γεγονός, ότι εξ αυτού τούτου του συμβάντος, αναβλήθηκε και η άφιξη και παράδοση των νέων 300 χορτάτων λαθρομεταναστών και απεργών υπέρ της δικής μας πείνας. Λίγο δε έλειψε, να αναβληθεί και ο αγών ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και να χάσουμε επεισόδια…. Μετά τη παραπάνω ανάλυση, ελπίζουμε στη κατανόηση της Δικαστίνας Μαριάνθης Παγουτέλη. Έτσι κι’ αλλιώς, την επόμενη φορά, θα ζητήσει αναβολή ο μπαμπάς. Να δούμε τότε τι θα λέτε.

2 Comments

  • Ο/Η ΟΧΙΑ λέει:

    ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, ΓΙ ΑΥΤΌ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΆΡΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΕ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ. ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄(Με τόνο)
    – Συγνώμη που σου άλλαξα το όνομα – στο ξαναστέλνω διορθωμένο.

1 Trackback or Pingback

Απάντηση