Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, O ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ , Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΦΕΡΗΣ , Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ , ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «HELLAS – ORTHODOXY» ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΕΙ ΕΜΕΤΙΛΑ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ (ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ…)

Μερικές χαρακτηριστικές δηλώσεις του Προέδρου του Λάος:
» Ο Σαμαράς φοβάται τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Εκείνος έχει κακιά γλώσσα και ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με θέση μεγαλύτερη των Αβραμόπουλου και Δήμα. Πάει να κάνει το ίδιο που έκανε με τον Οτσαλάν». «Χάρη σε όσα είπα για τον Αλαφούζο πριν από ένα μήνα, βγήκε στο κανάλι του και δικαιολογήθηκε για το <1821>».  

«Η Νίκη Τζαβέλλα είναι πάλλευκη».
«Θα πήγαινα να μιλήσω σε μασονική στοά, όπως ο Γούδης».


«ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΥΡΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».
«Ψήφισα το Μνημόνιο για να μην κερδίσουν οι κερδοσκόποι που είχαν στοιχηματίσει σε βάρος της Ελλάδας».
«Δεν είχα την πολυτέλεια να το διαβάσω αναλυτικά,γιατί χανόταν η Ελλάδα».
«Για το Βατοπαίδι <γηράσκω αεί διδασκόμενος>».

«Τα blogs να είναι επώνυμα, αλλιώς πρόκειται για κουκουλοφόρους».

«ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΤΩΧΕΙΑΣ».

«Δεν θα συγκυβερνήσω με κάποιον, αλλά θα κυβερνήσω μόνος μου».

Και κάτι ακόμα, που έχει να κάνει μ’εμάς προσωπικά: Καθ’όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Καρατζαφέρης μας αποκαλούσε «στρατευμένους». Όταν πολύ εύλογα απαντήσαμε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ γι’αυτή τη συκοφαντία, εκείνος απάντησε πως «δεν έχω ασχοληθεί μαζί σας, αλλά αν το κάνω θα βρω τα πάντα»! Τα συμπεράσματα, δικά σας.

Επίσης, σε αρκετές ερωτήσεις προσπάθησε να μας βγάλει…τρελούς, λέγοντας  πως αποσπάσματα από δηλώσεις του για τις οποίες ζητάγαμε εξηγήσεις, «δεν υπάρχουν»: Εμείς λοιπόν, μιας και του το…υποσχεθήκαμε, ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ».
Γενικά, ήταν μια συνέντευξη γεμάτη ένταση, που συνεχίστηκε σε όσα ειπώθηκαν off the record. Παρόλα αυτά, νομίζουμε πως βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για τον καθένα.
Πηγή: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/03/hellas-orthodoxy_18.html
Αναρτήθηκε από Διηνέκης – ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ
==================
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:Όχι κύριοι!!!!! Ήταν ένα γελοία στημένο φιάσκο, απόλυτα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του αλβανοεβραίου. Ήταν ένα εμετικό αλληλογλίψιμο Χριστοκάπηλων.

Απάντηση