Οι εβραίοι ανησυχούν τα πλείστα για τον «ανερχόμενο αντισημιτισμό» στην Ευρώπη (σημ. Μεταφραστού: Γιατί δεν συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι όπως ο υπόλοιπος κόσμος ώστε να μην τους τρωει τόση ανησυχία;)
Τα αποτελέσματα μια δημοσκόπησης που έγινε από μια γερμανική δεξαμενή σκέψης και προβληματισμού (σημ. Μετ. Τρέχα-γύρευε ποιοι είναι στην εν λόγω δεξαμενή σκέψης. Τίποτα γερμανομούτσουνοι Παπαχελάδες) για την στάση της Ευρώπης  προς τους Εβραίους και το Ισραήλ είναι  «βαθύτατα ανησυχητικές”, δήλωσε το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο  (EJC).
#### Η δεξαμενή βαθιάς (Εβραίικης) σκέψης  «Friedrich Ebert Foundation», που συνδέεται με το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας διαπίστωσε μια  εξαιρετικά «ανησυχητική συμπεριφορά» ανάμεσα σε έναν όμιλο  Ευρωπαϊκών Εθνών.
Στην  μελέτη – “Μισαλλοδοξία-Προκατάληψις-Διακρίσεις:  Μια Έκθεση για την Ευρώπη”#### (Σημείωση  Μεταφραστή: Οι επιδέξιοι εβραίοι δεν μας λενε τι είδους διακρίσεις και προκαταλήψεις εννοούν) ####-ερωτήθηκαν  περίπου 1.000 άνθρωποι στη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία, την Γερμανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ουγγαρία, την Πολωνία και την Γαλλία####. (Σημείωση Μεταφραστή: Κι απ τους χίλιους ερωτηθέντες σε 8 Έθνη βγάλανε συμπεράσματα οι εβραίοι. Στην Ελλάδα δεν μας κόπιασαν. Γιατί άραγε;;;).
#### Όταν τους ζητήθηκε #### (στους χίλιους συμμετέχοντες) ####να απαντήσουν στη πραγματικότητα για «το αν το Ισραήλ διεξάγει έναν πόλεμο για την εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων,” το 63% της μελέτης απ τους συμμετέχοντες Πολωνούς συμφώνησε με την ωμή πραγματικότητα, ενώ στη Γερμανία συμφώνησε μόνο το 47,7 %. Ο  Δρ; Moshe Kantor,  πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου (EJC)#### (Απορία  Μεταφραστή: μα καλά οι εβραίοι ως  «πολίτες» των Εθνών της Ευρώπης που τους φιλοξενούν, δεν υπάγονται στους νόμους των Εθνών αυτών και θέλουν να ‘χουν δικό τους Κογκρέσο;;;) #### εξέφρασε δυσπιστία κατά των αποτελεσμάτων. “Είναι εκπληκτικό να βλέπει κανείς αυτά τα αριθμητικά στοιχεία και ένα δριμύ κατηγορητήριο κατά των προσπαθειών για την καταπολέμηση του μίσους και της μισαλλοδοξίας στην Ευρώπη”, είπε.  “Οι κυβερνήσεις της Ευρώπης, και η Ευρωπαϊκή Ένωση, πρέπει να ξυπνήσουν όσο το δυνατόν συντομότερο  πριν να είναι πολύ αργά”.#### Αργά για ποιον;;; (Σχόλιο Μεταφραστή: Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!!! “Γάτος γαμεί και γάτος σκούζει” που λεν και στο χωριό μου. Μας το παίζουν θύματα οι θύτες Εβραίοι πάλι!!! Πάντως ο μαθητής τους Καστανίδης, «ξύπνησε» και ακονίζει δικαστικά μαχαίρια)!!!
####Οι ερευνητές έθεσαν (στους συμμετέχοντες) το ρώτημα επίσης, αν συμφωνούν με την πραγματικότητα  “αν οι Εβραίοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την περίσταση του «γεγονότος»  που ήσαν «θύματα» κατά τη διάρκεια της ναζιστικής περιόδου” και το 72,2% των Πολωνών, το 49,8% των Γερμανών και το 68,1% των Ούγγρων απήντησαν  καταφατικά. “Για πολύ καιρό#### (μας εξηγεί ο εβραίος Κάντορ του EJC) ####υπήρξαν κάποιοι που δικαιολογούντο οτι δεν είναι αντισημίτες, αλλά τίθενται απλώς εναντίον του Ισραήλ, η μελέτη όμως  αυτή, μαζί με πολλές άλλες, αποδεικνύει μια σημαντική συσχέτιση μεταξύ των δύο”####, (Σημείωση Μεταφραστή: Ότι δηλαδή αντισημιτισμός και αντι-ισραηλισμός είναι ένα και το αυτό. Ο αρχισιωνιστής Κάντορ, θέλει και την πίτα ολάκερη και στο σκύλο χορτάτο. Να δίνουν οι Ευρωπαίοι λεφτά στο Ισραήλ αλλά να μην βγάζουν τσιμουδιά για τα εγκλήματα εναντίον του Παλαιστινιακού λαού).
####”Χρειαζόμαστε ένα κοινό πρότυπο για το τι είναι νόμιμη κριτική και ποια είναι η ρητορική μίσους σε σχέση με το Ισραήλ και του εβραϊκού λαού”, είπε ο αρχισιωνιστής πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου####. (Σημείωση Μεταφραστή: Και εδώ βλέπουμε ολίγον φως για το από που προέρχεται το «Καστανίδειον Νομοθέτημα» αλλά και τα τελευταία κόλπα των συστρατευμένων με τον σιωνισμό Ψυχάρηδων, δια στόματος Πρετεντερηδων: «Ο ρατσισμός και ο αντισημιτισμός δεν είναι απόψεις. Είναι αδικήματα. Και αυτό προκύπτει από δεκάδες διεθνείς συμβάσεις»).
####Αρκετά χρόνια πριν, στο Παρατηρητήριο της  Ευρωπαϊκής Ένωσης  για το Ρατσισμό και την Ξενοφοβία (EUMC) θεσμοθετήθηκε (!!!!!??????!!!!!) ένας ισχύων ορισμός του αντισημιτισμού, που εκδηλώνεται σε σχέση με το Ισραήλ. Σύμφωνα με τον (αρχισιωνιστή) πρόεδρο των ευρωπαίων εβραίων Kantor, «αυτές είναι πολύ ισχυρές κατευθυντήριες γραμμές και πρέπει να εγκριθούν επίσημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση».
«Τα αποτελέσματα αυτά αποδεικνύουν ότι δεν μπορούμε πλέον να κρυβόμαστε  πίσω από το κάλυμμα της ελεύθερης έκφρασης ή να ενσωματώνουμε  τις αντισημιτικές απόψεις ως απλή κριτική της ισραηλινής πολιτικής της (Ισραηλινής) κυβέρνησης.
«Λόγοι μίσους» πρέπει να απαγορεύονται σε κάθε κοινωνία και πρέπει να ορίσουμε νομίμως κάθε τι που σχετίζεται με την κριτική στο ένα και μοναδικό εβραϊκό κράτος στον κόσμο».####
ΠΗΓΗ: http://www.ejpress.org/article/49705
Τ’ άκουσες Καστανίδη; Άντε βούρ στον πατσά…
(Απορία Μεταφραστή:  Με το να οριστικοποιεί ο αρχισιωνιστής Καντόρ το Ισραήλ, τη μοναδικότητα του «εβραϊκού κράτους» στον κόσμο, δεν διαπράττει τα αδικήματα της μισαλλοδοξίας της διάκρισης και προκατάληψης;;;;; Κανένας Εισαγγελέας στην Ευρώπη για να τον συλλάβει;;; Με σύγχυσε πάλι ο αρχιμακάκας του νεοναζιστικού σιωνισμού)….
Μίμης ο Απόδημος ‘Ελληνας

Απάντηση