ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Ταυτόχρονα χθές, Δευτέρα 21-3-2011, έγινα αποδέκτης δύο συγκρουόμενων πληροφοριών και μ’ έβαλαν στη μέση να με κάνουν λιώμα. Κατ’ αρχήν από τα στελέχη του ΠΑΜ (Πατριωτικού Μετώπου) ενημερώνομαι, πως στα διόδια Ζευγολατιού Κορινθίας, φώναξαν τον παρακείμενο αρχιφύλακα της τροχαίας Κορίνθου και …ευεργέτη και …σώφρονα, ο οποίος τάχθηκε ομού με το λαϊκό μαζικό κίνημα και ξέσκισε χάριν του ΠΑΜ τους τελώνες των διοδίων και τους μεγαλομετόχους του εργολαβικού οφέλους, των άνευ έργου επί των ρυτίδων και οπών του αντεθνικού παρ-οδικού συστήματος. Λεπτομέρειες στο παρακάτω δελτίο τύπου:
Σημαντική εξέλιξη στο «μέτωπο» των διοδίων: Στελέχη του ΠΑΜ, ζήτησαν από την αστυνομία, να συλλάβει τους υπευθύνους για «παρακώληση συγκοινωνιών». (21/3/11)

ΑΠΟΡΗΘΗΚΑ ΚΙ’ ΕΠΕΡΩΤΗΣΑ:
Κι’ όταν ο έντιμος παρακείμενος αρχιφύλακας της τροχαίας, κοπιάσει με το σκατό των Ρέππα-Καστανίδη-Παπουτσή ανά δεξιάν χείραν και το μπλοκ των επιταγών στην αριστεράν, ποίον το οίκοθεν ηθικόν δίδαγμα?????
Εγώ λέω, εξέγερση και συμπλοκή, από 25ης Μαρτίου αρχομένης, να τους το δώσουμε κατακούτελα το δίδαγμα, να έχουν να θυμούνται και να μεγαλώνουν τα εγγόνια τους με νέα ιστορικά γεγονότα, ώστε να γίνουν μικρότεροι ληστές…

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΤΗ ΠΑΜική ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΛΗΡΗ:
“Αγαπητέ κ. Αρβανίτη
Το Αίγιο ήδη μπήκε στη διαδρομή της κάθετης αντίστασης στους νεοταξίτες. Τα πράγματα δείχνουν ότι οι ιστορικές περιοχές της χώρας μας, θα “ξαναφορτωθούν” την ιστορική ευθύνη της αντίστασης κατά της νέας κατοχής της Πατρίδας μας. Είθε να ακολουθήσει ολάκερη η Ελλάδα.
Πάντα αδελφικά
Πατριωτικό Μέτωπο”

Από την άλληνε (είπαμε, ομού), παραλαμβάνω και την επώνυμη καταγγελία του μέλους του Κινήματος των “Δεν Πληρώνω Διόδια Ρε Κλέφτες“, του Χρήστου Θεοχάρη (βλέπε λεπτομέρειες στην ανάρτησή του (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Ελληνική αστυνομία στην υπηρεσία των εργολάβων), που μου λέει, ότι εντελώς ανάποδα γινήκασι τα πράματα και συνεβήκασι στην Αττική οδό!!!! Η μπατσαρία, λέει ο επωνύμως, λειτουργεί σαν παράρτημα των εργολαβικών συμφερόντων και συνοδοιπορεί μαζί τους, στους μη επισκευαζόμενους αντεθνικούς πλέον δρόμους.

Με ξέρετε ότι τα τοιαύτα δεν τα αντέχω και δεν τα ημπορώ. Σε πλήρη σύγχιση, αντιλαμβάνομαι ότι ύποπτα και περίεργα γίνονται στα μη εμφανή έργα των αντεθνικών παροδών και δεν το μπορώ να σας διχάσω με τόση αντίφαση. Με πιάνει απ’ τον σβέρκο το αιώνιο φιλότιμο και λέγω με: “Κάθουμαι που κάθουμαι άδουλος και απρεπής, δεν βάζω το ερευνητικό μου να το ξεδιαλύνει??? Τουλάχιστον, να μη γίνω της ξεφτίλας, βάζοντας δύο τσακωμένες αναρτήσεις δίπλα-δίπλα. Και τι θάλεγα στον κύκλο μου??? Τα ψέματα, ότι δεν αναμιγνύομαι στο τι μου λεν οι αναγνώστες??? Εγώ θα το ψαχουλέψω, γιατί στερούμενος αναγνωστών, μόνο περίοικους περίεργους διαθέτω κι’ είν’ αρκετοί για τα καθ’ ημάς”.

Φορώ την αρματοσιά και τη φουστανέλα μου από πάνω, για να μη φαίνονται από τους ομοφυλόφιλους του “ΣΚΑΪ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΙΑ”, και ξεκινώ πορεία, ποδαρηδών και με τρεχάλα, μη μου ξεφύγει τίποτις, από Μάλγαρα μεριά διοδίων, μέχρι διόδια Τανάγρας κι’ ότι βγεί και μου βγήκασι Ρέππας και Καστανίδης περιπολούντες και αρχιφύλακες τροχαίας ενδεδυμένοι. Το πίσω καπώ του πορτμπαγκάζ, μετά βίας έκλεινε, λες και τόχαν γκαστρωμένο. Κάτι πορτοκαλίζοντα χαρτία προέξεχον, κρεμάμενα έως και των πινακίδων το ύψος, του εκατού τρεχάμενου. Καθοδόν, αποπατούσαν σε όλες τις λακούβες και εκ του τρανταγμού (του εκατού) ήταν αδύνατος η ευανάγνωση του χαρτ΄΄ιου του κρεμάμενου.
Κόντευα να μείνω απ’ το λαχάνιασμα και τη τρεχάλα, αλλ’ ευτυχώς, τους τσάκωσα στο Λιτόχωρο που κάναν στάση για κατούρημα. Ύστερις και χωρίς να σαπωνοποιήσουν τας χείρας των, βγάλαν εκ του πορτπαγκάζ από 200 (περίπου) διόδιες ανατρεπτικές φυλάδες, του δεν πληρώνω, κι’ έπιασαν ο Ρέππας το ακροδεξιό ρεύμα κ’ ο Καστανίδης το ακροαριστερό και υπό την απειλή περιστρόφου, εξανάγκαζαν τους διαβατινούς των διοδίων οδηγούς, να λαμβάνουν ζορισμένοι τα προσπέκτους του διοδικού αγώνος, να κάνουν επιτόπιαν ανάγνωση, να ουρλιάζουν “ζήτω ο νεοσοσιαλισμός” και να εξαφανίζονται σπινάροντας και άνευ να πληρώνουν!!!! Ανυπολόγιστος η ζημία της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο…. Όσα δεν κατάφεραν οι 7 συμβολικοί αποκλεισμοί του Γκλέτσου στη Στυλίδα κι’ άλλοι τόσοι, ενός τσομπάνου μαλάκα στη Μαλακάσα, το κατάφεραν εντός ημιώρου οι Ρέππας με τον Καστανίδη. Ούτε ο Βελουχιώτης, ούτε ο Κολοκοτρώνης με τον Παπαφλέσσα θα δυνατούσαν να πετύχουν τόσα πολλά σε χαλασμένη, αντεθνική πλέον οδό, σε μισή ώρα!!!.
Η πλάκα είναι, ότι κάτι σκόρπιες φήμες εισέβαλον στα ώτα και τ’ αυτιά του Χρυσοχοϊδη, και τον ανάγκασαν να βγεί να κάνει τις χθεσινές (επίσης) ταρζανιές εναντίον των χωρίς έργα εισπρακτόρων εργολάβων. Σύμπτωση κι’ αυτό το ταυτόχρονο??? Δεν νομίζω!!!  Για να λύσω τις μεγαλομένες (έως ενήλικες) απορίες μου, κάνω να πλησιάσω, αλλά σηκώνουν τα περίστροφα και με σημαδεύουν στο κούτελο με σημασία…. Αν νόμισαν ότι πήγαινα στον γκισέ για να πληρώσω διόδιο, να το ξέρουν κάνουν λάθος, αφού εκεί έφτασα μόνο με τη τρεχάλα μου, δηλαδή άνευ οχήματος κι’ αυτοκινήτου, και μάλιστα με τα πόδια!!!!
Πολλά τα κενά στο κρανίο μου που δεν γούσταρα να σας τα διαβιβάσω συγχισμένα. Ήξερα ότι αμφότεροι ήσαν μέλη στοών και εξαπορών δια την εγκατάληψιν του σίγουρου του  μέλλοντος του πολιτικού τους, έπρεπε να σιγουρευτώ, ότι ήσαν πράγκατι αυτοί ούτοι και δεν επρόκειτο ούτως ειπείν “νόθα γιαούρτι”, που είναι και της μοδός της Κερατιάτικης.
Λοιπόν ήσαν αυτοί.  Αυτοί που έβαλαν σκοπό της ζωής τους να συντρίψουν τη φήμη ενός Τσε Γκεβάρα και να τεθούν αρχηγοί στο ακέφαλο λαϊκό μαζικό κίνημα. Έξη μεγάλες μασονικές στοές περιτριγύρησα, εκεί ένθα εστάθμευαν μέχρι πρότεινος οι μεταξύ τους, εν στοές αδελφοί, Ρέππας και Καστανίδης. Κι’ οι έξη μέσα στη μούχλα και την εγκατάλειψη και στην ερήμωση.
“Ώστε είναι αλήθεια…. Αυτοί ήσαν τελικά!!!!”, μουρμούρισα με θαυμασμό και ξύπνησα….
….Πάλι τη πάτησα… όνειρο ήταν ρε γαμώτο!!!!….

Απάντηση